Centar za stručno usavršavanje

Centar za stručno usavršavanje (Cambridge Teaching Center) deo je Instituta za moderno obrazovanje, čiji je cilj unapređenje obrazovnog i vaspitnog procesa kroz pokretanje i organizaciju programa stručnog usavršavanja sadašnjih i budućih zaposlenih u obrazovanju uz primenu i promociju najsavremenijih obrazovnih tehnologija.

Saznaj više>>

 

Centar za projekte

Od početka osnivanja i okupljanja tima projektnih stručnjaka u okviru Centra za projekte Instituta za moderno obrazovanje, krajem 2019. godine, postignuti su značajni rezultati s ciljem podsticanja učešća škola i drugih ustanova u okviru LINKgroupa u međunarodnim projektima i onim koji su finansirani iz EU fondova. Temelj za pokretanje međunarodnih saradnji bila je Strategija internacionalizacije IMO, kao značajan korak u proevropskom širenju inovacija u obrazovno-vaspitnom sistemu LINKgroup ustanova.

Saznaj više>>

Centar za kvalitet rada nastavnika

Centar za kvalitet rada nastavnika bavi se pripremom instrumenata i procedura koje imaju za cilj vrednovanje obrazovno-vaspitnog procesa i rada nastavnika, kao i njihovih rezultata. Praćenje, savetovanje, unapređivanje, osmišljavanje novih koncepata i modela nastave su neki od zadataka kojima se bavi ovaj centar.

Saznaj više>>