Započnite svoje usavršavanje

Institut za moderno obrazovanje vam omogućava da započnete svoje usavršavanje na lak i zanimljiv način. Sva potrebna znanja nalaze se na samo nekoliko klikova od vas.

U sklopu online kurseva koji su pred vama, nalaze se sve neophodne lekcije i nastavni materijali koji će vam omogućiti da bez poteškoća usavršite svoja znanja. Na taj način ne samo da ćete unaprediti svoju profesionalnu karijeru već ćete razviti i one veštine koje su vam potrebne u svakodnevnom životu. Svi kursevi su kreirani tako da za njihovo pohađanje nije potrebno određeno predznanje. Svaka lekcija vas postepeno uvodi u narednu tematsku celinu tako da ćete bez problema moći da usvajate i najkompleksnija znanja.

Učite bilo kad i bilo gde

Usavršavanje putem online kurseva donosi vam brojne prednosti u odnosu na tradicionalnu edukaciju. Najveći benefiti ovakvog učenja su mogućnost da sami odaberete mesto i vreme tokom kojeg ćete usvajati nova znanja. Sve što vam je potrebno jeste internet konekcija.

Najsavremeniji sistem za učenje na daljinu

LINK-ov Distance Learning System (DLS) – sistem za učenje na daljinu je zasnovan na korišćenju savremene ICT tehnologije u gotovo svim elementima procesa učenja. Ovo softversko rešenje zadovoljava sve buduće očekivane potrebe održavanja DL kurseva različitih vrsta: kursevi računara, stranih jezika, tematski seminari, poslovni kursevi, predmeti iz tradicionalnog školstva (matematika, fizika, istorija itd.). LINK DLS omogućava rad „na zemlji“ i kompletno upravljanje kursevima na internetu kao i ostvarivanje dvosmerne komunikacije i razmene podataka. Sistem je generalno namenjen svim organizacijama koje organizuju obuke kadrova ili obrazovnim ustanovama bez razlike.

OblastNaziv kursaKome je namenjenTrajanjeCenaLink za prijavu
Ličnost i razvoj ličnostiEfikasno učenjenastavnik, direktor, stručni saradnik1 mesec14€Prijavite se
Inteligencijanastavnik, direktor, stručni saradnik2 meseca30€Prijavite se
Kreativnost i inovativnostnastavnik, direktor, stručni saradnik1 mesec12€Prijavite se
Lični razvoj menadžeradirektor, stručni saradnik1 mesec10€Prijavite se
Poslovni bontonnastavnik, direktor, stručni saradnik1 mesec8€Prijavite se
Profesionalne veštinenastavnik, direktor, stručni saradnik2 meseca38€Prijavite se
Stil i personalni marketingnastavnik, direktor, stručni saradnik1 mesec10€Prijavite se
Zdravlje i upravljanje stresomnastavnik, direktor, stručni saradnik1 mesec14€Prijavite se