Pridružite nam se da zajedno menjamo obrazovanje nabolje

Ukoliko želite da postanete deo Instituta za moderno obrazovanje, pošaljite nam svoju radnu biografiju i postanite deo naše baze potencijalnih kadrova.

Idealan kandidat za nas ne postoji jer različita radna mesta zahtevaju različite sposobnosti. Institut za moderno obrazovanje traži inicijativu, entuzijazam i svestranost u radu, a možda upravo vaša različitost bude karakteristika koja će se najviše vrednovati.

Misija Instituta za moderno obrazovanje je unapređenje kvaliteta obrazovnog procesa. Do tog cilja nastojimo da dođemo kroz edukaciju sadašnjih i budućih zaposlenih u obrazovanju, kao i kroz promociju najsavremenijih obrazovnih tehnologija. Cilj nam je da omogućimo pojedincima da postanu uspešniji, ali i da pomognemo školama i obrazovnim ustanovama u implementaciji tehnologija i tehnika koje unapređuju obrazovanje u celini.

Pridružite se savetodavnom centru za sve lidere u obrazovanju i mestu profesionalne prakse za buduće profesore. Postanite deo Instituta za moderno obrazovanje!

Čuvamo Vam mesto u našem timu!

Mi donosimo budućnost u obrazovanje… danas. Čuvamo Vam mesto u našem timu. Ukoliko Vam se dopadaju uslovi koje nudimo našim zaposlenima i želite da nam se pridružite, uradite to već danas.

* Molimo Vas da nam biografiju dostavite kao PDF, Word ili jpg/png fajl veličine do 2 MB.