60 besplatnih veb-alata za formativno i sumativno ocenjivanje

Da bismo vam olakšali rad u onlajn-okruženju i pomogli vam da na lak i jednostavan način ocenjujete svoje učenike, Institut za moderno obrazovanje je spremio priručnik sa čak 60 besplatnih veb-alata za formativno i sumativno ocenjivanje. Ovaj priručnik namenjen je nastavnicima u osnovnim i srednjim školama, kao i profesorima u visokom obrazovanju, ali i svima ostalima koji učestvuju u procesu edukacije.

Kroz samo nekoliko klikova možete besplatno preuzeti ovaj priručnik koji će vam ponuditi mnoštvo interesantnih modela ocenjivanja. U priručniku smo vam istakli i najvažnije savete za onlajn-ocenjivanje. Naša preporuka je da ih se u potpunosti pridržavate jer ističemo ključne aspekte ocenjivanja koje navode domaći i inostrani lideri u domenu e-obrazovanja.

Onlajn-ocenjivanje tokom nastave na daljinu izazov je za sve zaposlene u obrazovanju, a alati koje nudimo sigurno vam mogu pomoći i olakšati celokupan proces.

Preuzimanje priručnika „60 besplatnih veb-alata za formativno i sumativno ocenjivanje” veoma je jednostavno. Sve što je potrebno da uradite jeste da unesete imejl-adresu na koju želite da vam stigne priručnik.

 

*  Your Email Address:
    Source:
Email marketing by Interspire