Cambridge Teaching Center – program za lidere u obrazovanju

Cambridge Teaching Center je program stručnog usvršavanja zaposlenih u obrazovanju po međunarodnim standardima. Namenjen je onim nastavnicima koji teže postizanju vrhunskih rezultata u svom radu i u napredovanju svojih učenika. Usvajanje novih znanja i veština je uslov prilagođavanja neprestanim promenama u svetu obrazovanja.

Bilo da ste vaspitač u predškolskom obrazovanju, učitelj ili nastavnik u osnovnoj školi, profesor u srednjoj školi ili na univerzitetu, ili direktor neke od ovih ustanova, uz Cambridge Teaching Center ćete dobiti najbolje programe usavršavanja prema svojim potrebama i interesovanjima.

Vaše kontinuirano usavršavanje je preduslov profesionalnog napredovanja

Uloga profesora ne odnosi se samo na prenošenje znanja već i na celokupno razvijanje ličnosti učenika i studenata, podršku u oblikovanju stavova i pripremanje za profesionalno uspešan, ali u isto vreme ispunjen i etičan način života.

Zbog toga je potrebno stalno raditi na svom usavršavanju. Seminari u organizaciji Institut za moderno obrazovanje i Cambridge Teaching Center u fokusu imaju interaktivne nastavne aktivnosti s akcentom na aktivnom učenju i razvoju kritičkog mišljenja kod učenika.

 

Teaching-academy

Dobro došli!

Cambridge Teaching Center je program stručnog usavršavanja nastao kao organizacioni deo kompanije LINK group, osnovane 1998. godine.

Ono što želimo za vas je prilično jednostavno: da vam pomognemo da savladate profesionalne i lične veštine kojima ćete lakše i lepše obavljati svoj posao, a pritom pružiti sebi prednost u odnosu na druge nastavnike, i na taj način otvoriti svaka vrata za napredovanje ili promenu posla.

Nakon proučavanja želja nastavnika, napravili smo izbor programa za međunarodne sertifikate, kao i programa koji ispunjavaju potrebe nastavnika zaposlenih u privatnom i državnom školskom sistemu, u zemlji i inostranstvu.

Izaberite program u skladu sa svojom praksom i interesovanjima

Odabir programa koje ćete pohađati je veoma važan. U odnosu na to gde predajete, kome, kakav je tip gradiva i koji su vaši lični afiniteti, zavisi i to koji će vam programi na Cambridge Teaching Center biti najzanimljiviji i najkorisniji. Ali ne brinite, uvek možete nastaviti svoje usavršavanje i upisati nov program po specijalnim uslovima.

Ukoliko želite da pohađate program koji trenutno nemamo u ponudi, pozivamo vas da popunite upitnik i izaberete seminare za koje ste zainteresovani, kao i da predložite neku obuku koju biste želeli da pohađate, a mi ćemo se potruditi da odgovorimo vašim željama i potrebama.

Kako garantujemo kvalitet školovanja i usavršavanja?

Visok kvalitet školovanja je garantovan partnerstvima sa međunarodnim organizacijama i najuglednijim svetskim kompanijama i institucijama.

International sertifikat otvara vrata za uspešnu karijeru, omogućava lični i profesionalni razvoj. Istovremeno, pruža zvanično priznanje i sertifikaciju stečenih znanja i veština.

Zahvaljujući saradnji sa Cambridge International Examinations, Cambridge Teaching Center je prvi i jedini u Srbiji koji ima čast i pravo organizovanja pripreme i polaganja za Cambridge Professional Development Qualifications za predavače i direktore obrazovnih ustanova.

Kao Google partner, Cambridge Teaching Center organizuje Google for Education obuke za sticanje zvaničnih Google for Education sertifikata. Ovi sertifikati su svetski prepoznatljiva akreditacija, namenjena stručnjacima za online oglašavanje i digitalni marketing.

Saradnja sa British Council, kao i British Council Preparation Centre, omogućila je polaznicima Cambridge Teaching Center mogućnost polaganja Cambridge ESOL ispita – FCE i BEC English Certificate, čije diplome i sertifikati spadaju među najpoznatije kvalifikacije za engleski jezik na svetu. Pored toga, na Cambridge Teaching Center možete upisati i program pripreme za TKT – Teacher Knowledge Test sertifikat za nastavnike koji predaju engleski jezik.

Cambridge Teaching Center je program za obuku i testiranje ovlašćen od strane ECDL fondacije (European Computer Driving Licence). To garantuje da je u organizacionom, tehničkom, kadrovskom i svakom drugom smislu ispunio standarde koji važe u Evropskoj uniji.

ECDL predstavlja sistem sertifikacije znanja iz oblasti IT-ja priznat u više od 160 zemalja sveta, a u program koji nudi školovanje na Cambridge Teaching Center implementirana je najnovija verzija ECDL Syllabus 4.0.

Ako ste spremni da steknete ugled, stvorite prilike za napredovanje ili pronalaženje novog posla u Srbiji ili inostranstvu, a uz to pružite učenicima kvalitetno obrazovanje, sve što vam je potrebno pronaći ćete na Cambridge Teaching Center.