Dobrodošli u Kutak za nastavnike

Bilo da tražite podršku stručnjaka, kolega ili vas zanimaju aktuelnosti vezane za Institut za moderno obrazovanje na pravom ste mestu! Kutak za nastavnike je mesto na kome ćete naći potrebnu inspiraciju, motivaciju i upoznati fantastične kolege. U okviru kutka za nastavnike možete pročitati zanimljive blogove koje su pisale vaše kolege, saznati sve što vas zanima o daljem profesionalnom usavršavanju i upoznati se sa savremenim tehnikama podučavanja koje se koriste širom sveta.

Baza znanja – Usavršavanje kada god poželite

Blog za nastavnike

Institut za moderno obrazovanje vam stavlja na raspologanje svoju bazu znanja sa člancima koje su prilagođeni vašim potrebama, sa materijalima i idejama iz stručne literature ili sa naših kurseva, a koji će vam biti korisni u nastavi. Mi verujemo u celoživotno učenje i želimo da možete pogledati ono što vas zanima kada god poželite.

Institut za moderno obrazovanje čvrsto veruje da su najbolji nastavnici oni koji se ispituju, analiziraju svoje planove, časove, postupke i postignuća. Blog je zamišljen kao neka vrsta nastavničkog leksikona gde će oni koji rade u obrazovanju i vaspitanju moći da podele svoja razmišljanja i zaključke. Upoznajte kolege, nađite istomišljenike, nađite nove, zanimljive ideje i postanite jedan od naših blogera.

BLOG

Vesti

Želimo da na jednom mestu ponudimo aktuelne konkurse za vas i vaše učenike, obaveštenja o seminarima, izveštaje sa konferencija i sve što bi moglo da vas zanima. Prepustite prikupljanje informacija nama, i čitajte vesti.

Vesti