Postanite član Instituta za moderno obrazovanje

Svim učiteljima, nastavnicima, profesorima, vaspitačima i ostalim pedagozima i prosvetnim radnicima koji su svesni da je samo konstantno učenje i usavršavanje ključ profesionalnog uspeha, omogućili smo da postanu članovi Instituta za moderno obrazovanje i tako unaprede svoju karijeru. Godišnje članstvo u IMO vam donosi neograničene mogućnosti za profesionalno usavršavanje, praćenje stručnih seminara i obuka, nove mogućnosti za zaposlenje i niz drugih pogodnosti.

Imate jedinstvenu priliku ne samo da usavršite svoje nastavne i digitalne kompetencije već i da usvojite inovativne nastavne prakse kojima možete da unapredite svoj rad i rad svoje obrazovne ustanove.

Unapredite svoju karijeru kroz najkvalitetnije stručno usavršavanje

Bez obzira na to da li se opredelite za individualno članstvo ili vam institucija u kojoj radite obezbedi grupne obuke kroz korporativno članstvo, pruža vam se prilika da budete deo najnovijih obrazovno-vaspitnih trendova i da pratite razvoj edukativne tehnologije. Kroz sopstveno usavršavanje obezbedićete svojim učenicima nastavu kakva im je potrebna u 21. veku, a svojoj školi još bolju reputaciju. 

Usavršavanje ne sme da bude privilegija samo malog broja prosvetnih radnika, to je obaveza svih zaposlenih u obrazovnovaspitnom sistemu. Ako želimo da menjamo svet, moramo raditi na usavršavanju onih koji menjaju svet – a to ste VI!

Šta dobijate članstvom u IMO?

 IMO
Standard
IMO
Premium
IMO
Exclusive
ECDL kurs po izboru112
Procena znanja engleskog jezika111
Kurs engleskog jezika u skadu sa razultatom testa-11
Prisustvo na akreditovanim programima135
Praćenje svih live stremova predavanja i obuka u okviru IMO3DA

neograničeno

DA

neograničeno

Prisustvo obukama za rad sa IT aplikacijama u organizaciji IMO310DA

neograničeno

Nalog na IMO platformiDADADA
Popust za učešće na IMO konferenciji20%30%50%
Popust za učešće na letnjoj/zimskoj školi za zaposlene u obrazovanju10%20%30%
Prisustvo, potvrde i bodovi za prisustvo na predavanjima u okviru IMO organizacijeDADADA
Prisustvo, potvrde i bodovi za prisustvo na predavanjima u organizaciji CCD-a LINKgroup-a310DA

neograničeno

DL kursevi i baze2612
Popust na ostale kurseve iz baze10%20%30%
Popust na IMO video kurseve10%20%30%
Popust na CAmbridge PDQ programe5%10%10%
DODATNE POGODNOSTI ZA ČLANOVE
Mogućnost da član postane naš saradnik (predavač, pisanje članka za blog)DADADA
Poseta prostorijama IMO i obrazovnih ustanovaDADADA
Popust na usluge školovanja u okviru LINKgroup Education Alliance1%2%3%

* Godišnje članstvo traje 12 meseci od momenta registracije članstva.

Postanite deo obrazovne elite

 

Program Letnje škole je bio odlično izbalansiran

Program Letnje škole je bio odlično izbalansiran. Oduševila me je lakoća s kojom se može naučiti da se barata bilo kojom aplikacijom ili „alatom”. Tih nedelju dana u IMO mi je napunilo baterije i dalo inspiraciju za naredni period.
Tijana Ristić, profesor engleskog jezikaučesnica „Letnje škole za nastavnike 2018“

Zašto je članstvo u IMO pravi izbor za vas?

Besplatno prisustvo nekom od akreditovanih seminara

Institut organizuje seminare namenjene stručnom usavršavanju nastavnika po akreditovanim programima, koje su odobrili Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Članstvo vam omogućava da tokom 2020. godine besplatno pohađate neki od akreditovanih seminara u našoj organizaciji.

Pratite objave Instituta i prijavite se za učešće na seminaru.

Organizaciju vaših seminara, obuka i radionica

Institut vam daje mogućnost da u našem prostoru organizujete svoje akreditovane programe stručnog usavršavanja, obuke, radionice i predavanja koji su namenjeni nastavnicima, vaspitačima i stručnim saradnicima.

Praćenje svih Live stream prenosa predavanja, seminara, konferencija i ostalih događaja u organizaciji Instituta za moderno obrazovanje

Institut za moderno obrazovanje tokom 2020. godine održava brojne korisne seminare, predavanja, tribine, konferencije i druge događaje koji su namenjeni zaposlenima u obrazovanju, roditeljima školaraca i svima koji žele da se usavršavaju.

Ove događaje u organizaciji Instituta od sada ćete moći uz članstvo da pratite potpuno besplatno preko interneta, putem Live stream prenosa u visokoj rezoluciji.

Besplatan ECDL kurs po izboru kao poklon dobrodošlice

Izaberite jedan od 5 kurseva u okviru ECDL programa i usavršite svoje poznavanje računarskih veština. Na raspolaganju su vam kursevi koji će vam omogućiti da steknete informatičku pismenost, bez koje je profesionalni napredak nezamisliv.

  1. Osnove korišćenja računara

Cilj ovog kursa je da kandidata osposobi da bezbedno koristi internet, zaštiti podatke, lozinke i naloge, razume vrste mreža i načine konekcije. Ovaj kurs je „jezik veštine i sigurnosti pri zaštiti podataka”.

  1. Osnove korišćenja interneta

Cilj ovog kursa je da kandidata osposobi da razume termine za korišćenje interneta, kretanje kroz veb-pretrage, kao i elektronske pošte. Uključuje i organizaciju podataka, adresara, bookmarka.

  1. Obrada teksta – Word

Kurs je namenjen svima koji žele da steknu veštine koje obuhvataju uređenje paragrafa, kreiranje pasusa, grafičkih objekata, cirkularnih pisama, uređivanje teksta i margina.

  1. Tabelarne kalkulacije – Excel

Cilj ovog kursa je da korisnika upozna sa kreiranjem tabelarnih prikaza podataka, izradom baza podataka, radom sa brojevima, proračunima, prihodima, rashodima. Namenjen je svima koji žele da uspešno kreiraju tabele i proračune.

  1. Prezentacije – PowerPoint

Cilj ovog kursa je da osposobi kandidata za pravljenje prezentacija i slajdova, ubacivanje šablona, formatiranje teksta, unos slika i upotrebu grafičkih elemenata.

Posetu prostorijama Instituta i obilazak obrazovnih ustanova u okviru kompanije LINK group

Uz članstvo Instituta stičete pravo na grupnu posetu sa svojim učenicima po jednočasovnom programu i obilazak obrazovnih ustanova u okviru kompanije LINK group. Tokom ove posete moći ćete da vidite tehničke uređaje poslednje generacije koji su predstavljeni u specijalno dizajniranom okruženju pametne učionice – Intelligent Classroom. Uz to, svi posetioci će moći i da isprobaju svaki uređaj i saznaju na koji način se on može koristiti u nastavi.

Posetite naše obrazovne ustanove zajedno sa svojim učenicima i upoznajte se sa svim najnovijim tehnologijama koje se mogu efikasno koristiti i u obrazovnom procesu. U grupi od 20 učenika možete obići i obrazovnu ustanovu po želji koja pripada kompaniji LINK group (Savremena osnovna škola, Savremena gimnazija, Srednja škola za informacione tehnologije, International School Savremena).

Potvrde i bodove o praćenju događaja u organizaciji Instituta

Prosvetnim radnicima, koji su u obavezi prema Pravilniku o stalnom stručnom usavršavanju i napredovanju u zvanja nastavnika, vaspitača i stručnih saradnika („Službeni glasnik RS”, broj 48/2018) da prikupljaju bodove sa raznih oblika stručnog usavršavanja, Institut nakon svakog događaja daje potvrdu sa 2 boda neformalnog stručnog usavršavanja.

Prema Pravilniku, u okviru punog radnog vremena nastavnik i stručni saradnik ima obavezu da skupi na godišnjem nivou 64 boda različitih oblika stručnog usavršavanja, od čega je 20 bodova pohađanje odobrenih programa, a 44 boda neformalnog stručnog usavršavanja.

10% popusta za prisustvo na IMO Zimskoj i/ili Letnjoj školi

Uz članstvo Instituta ostvarujete popust od 10% na učešće u Zimskoj i/ili Letnjoj školi. Ove škole se sastoje od niza korisnih radionica koje su namenjene svima zaposlenima u obrazovanju od vrtića do fakulteta. Radionice se održavaju u malim grupama i pokrivaju širok spektar tema kroz koje ćete usvojiti praktična znanja za svoj profesionalni napredak.

Institut sarađuje sa prosvetnim radnicima koji prave iskorak u karijeri, ostavljaju trag u vaspitnoobrazovnom sistemu i žele svoje umeće da podele sa drugima. Ukoliko ste se pronašli u ovom opisu, priključite se našim aktivnostima i postanite deo naše predavačke elite. 

20% popusta za učešće na godišnjoj međunarodnoj konferenciji LIEC

Konferencija LIEC (LINK International Educational Conference) već nekoliko godina se održava na Institutu i okuplja veliki broj zaposlenih u obrazovanju, iz zemlje i inostranstva.

Cilj teme ovogodišnje konferencije „Mesto tehnologije u obrazovanju 2017” jeste da okupljenima približi primenu modernih tehnologija u obrazovanju i da predstavi trendove i promene ka novom obrazovnom sistemu budućnosti.

Korporativno članstvo: Svrstajte svoju obrazovnu ustanovu i kadar među najcenjenije

Institut za moderno obrazovanje omogućava svim obrazovnim ustanovama da, uz posebne pogodnosti, obezbede svojim zaposlenima korporativno članstvo i priliku za grupnu edukaciju. Kolektivno članstvo će omogućiti pojedincima da postanu uspešniji, ali i doprineti školama i obrazovnim ustanovama da kroz implementiranje modernih tehnologija unaprede obrazovni proces. 

Sve informacije u vezi sa korporativnim članstvom možete dobiti na broj telefona +381 (0)11/40-11-260 ili putem imejl-adrese: office@institut.edu.rs. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i uputiti vas u dalje korake koji će vam omogućiti da svojim kadrovima pružite usavršavanje koje im je neophodno za postizanje zapaženijih rezultata. Pridružite svoj kolektiv timu uspešnih, koji se konstantno usavršava.

Kako da postanete član IMO?

Svega nekoliko jednostavnih koraka deli vas od usavršavanja kakvo zaslužujete. Potrebno je da popunite prijavu ispod i pokrenete svoj profesionalni razvoj. Nakon što popunite prijavu, dobićete podatke za uplatu, koju možete da izvršite u bilo kojoj pošti ili banci, kao i online. Za plaćanje preko predračuna, s vama će kontaktirati savetnici sa Instituta.

Prijavite se za članstvo u Institutu za moderno obrazovanje i napredujte u znanju i zvanju! Započnite usavršavanje kojim ćete povećati svoju konkurentnost na tržištu rada i vrlo brzo napraviti značajan iskorak u svojoj karijeri.

Prijavite se za članstvo i ostvarite popust

Prijavite se za članstvo u Institutu za moderno obrazovanje i napredujte u znanju i zvanju! Započnite članstvom usavršavanje koje će vam omogućiti da povećate svoju konkurentnost na tržištu rada i vrlo brzo napravite značajan iskorak u svojoj karijeri.

 IMO
Standard
IMO
Premium
IMO
Exclusive
Vrednost paketa članstva300 € 1000 € 2500 €
Cena paketa članstva (bez popusta)30 € 100 € 300 €
Mesečno plaćanje (važi za cene sa popustom)-10 € 30 €
U TOKU JE POPUST!Kontaktirajte nas