COVID-19: Onlajn-nastava

Poštovane kolege,

Potpuni prelazak na onlajn-nastavu pokrenuo je lavinu dilema i izazova za sve zaposlene u vaspitnoobrazovnom sistemu. Kao savetodavni centar, Institut za moderno obrazovanje će se truditi da vam tokom vanrednog stanja, a i kasnije, priprema kvalitetne i primenljive obuke, predavanja, korisne članke, kao i mnoštvo drugih materijala.

Čvrsto verujemo da ćemo zajedničkim snagama uspeti učenicima da obezbedimo kvalitetno obrazovanje, a vama funkcionalne pristupe u onlajn-nastavi.

Materijale koje smo za vas pripremili mogu koristiti svi nastavnici u osnovnim i srednjim školama, vaspitači i profesori na visokoškolskim ustanovama. U ovom trenutku tehnološka dostignuća u obrazovanju nisu izbor, već jedina opcija, a Institut za moderno obrazovanje će vam biti na usluzi da se upoznate sa važnim karakteristikama digitalnih alata i adekvatno ih primenite u nastavi.

Sad je vreme da svako od nas pokaže koliko je spreman na promene. Da bismo uspeli da odgovorimo na sve izazove onlajn-nastave, važno je konstantno usavršavati digitalne veštine i znanja. IMO će vas upoznati sa tendencijama u obrazovanju koje nosi 21. vek i vanredno stanje.

Za više informacija možete nam se obratiti na imejl-adresu: office@institu.edu.rs ili pozivom na broj telefona: +381 (0)11/40-11-260.

#širIMOznanje

#ostanIMOkodkuće