Učenje na daljinu

U bilo koje vreme, na bilo kom mestu

Institut za moderno obrazovanje vam omogućava da se usavršavate preko interneta, putem jedinstvene platforme za učenje na daljinu. Ukoliko živite van Beograda, imate previše obaveza ili zbog nekog drugog razloga ne možete da posećujete predavanja, seminare, obuke i ostale edukativne događaje u našoj organizaciji, sada vam se pruža prilika da se posvetite sopstvenom usavršavanju i kroz korišćenje naše DL platforme. Na taj način, korisna znanja i veštine za profesionalni napredak su vam postali dostupni na samo nekoliko klikova od vas. Uz to, imate mogućnost da se organizujete kako vama odgovara i maksimalno iskoristite svoje vreme.

Kako funkcioniše DL platforma?

Na DL platformi Instituta za moderno obrazovanje pruža vam se mogućnost pristupa video-kursevima i kursevima za učenje na daljinu (Distance Learning – DL). Video-kursevi se sastoje iz niza video-klipova, poređanih u logičke celine koje su najprikladnije za temeljno savladavanje kompletnog sadržaja kursa. Ulaskom u video-kurs, sa leve strane se nalazi spisak dostupnih videa datog kursa. Video puštate jednostavnim klikom na dugme Play. U toku učenja možete praviti i beleške kako biste na najefikasniji način organizovali svoj proces učenja. Kursevi ovog tipa mogu sadržati i dodatne materijale za vežbu i zadatke.

Što se DL kurseva tiče, klikom na odabrani kurs, otvara se strana sa njegovim osnovnim informacijama, kao i lista nastavnih modula i pripadajućih nastavnih jedinica tom modulu. Klikom na nastavnu jedinicu unutar svakog kursa, otvara se prozor sa odgovarajućim elementima za učenje, u vezi sa tom nastavnom jedinicom. Najvažniji elementi nastavnog sadržaja su: Sadržaj nastavne jedinice, Multimedija, Test napredovanja i Rezime.

Velika pogodnost platforme je i to što nudi mogućnost praćenja obuka koje se održavaju uživo. Termini i link za pristup obukama će vam se prikazati u prozoru Live class. Nakon pristupa streamu u zakazano vreme, moći ćete da pratite predavanje iz udobnosti svog doma ili sa bilo kog drugog mesta koje vam odgovara.