LINK Educational Alliance i Institut za moderno obrazovanje osnovali su InspirED Teachers Club (skraćeno TInspirED Club) zahvaljujući interesovanju i energiji nastavnika osnovnih i srednjih škola unutar grupe kao i drugih entuzijasta iz obrazovno-vaspitnih ustanova u Srbiji.

Koja je misija InspirED Teachers Club-a?

InspirED Club ima misiju da svojim radom i angažovanjem konstantno usmerava i radi na unapređivanju obrazovanja, njegovih institucija, procesa i svih uključenih. Zajedničkim radom kroz sednice, okrugle stolove, organizaciju konferencija, sprovođenje naučnih istraživanja, vodcasta o obrazovanju, seminare i druge vidove edukacije stvara obrazovanje po meri nastavnika, deteta i čoveka budućnosti.

Ko su naši članovi?

Članovi InspirED Teachers Club-a su najbolji nastavnici, saradnici, direktori, psiholozi i pedagozi, refleksni praktičari zaposleni u ustanovama osnovnog i srednjeg obrazovanja u Republici Srbiji koji dele zajednički entuzijazam i volju da oblikuju sektor obrazovanja i grade sebe i okruženje oko sebe, kako bismo, ne samo spremno dočekali obrazovanje 4.0 jednog dana, već stvorili uslove za njegov dolazak u naše obrazovne ustanove već danas. Naša deca zaslužuju da imaju učiionice i učitelje kao i deca u drugim evropskim državama. 

Ako ste:

  • nastavnik koji ispoljava sklonost ka promišljanju i istraživanju,
  • spremni da aktivno delujete u školskoj, ali i široj društvenoj zajednici,
  • nastavnik koji je kreator svog profesionalnog razvoja,
  • nastavnik koji samostalno donosi odluke koje ume da obrazloži i onaj koji preuzima odgovornost za te odluke,
  • spremni da preispitate svoje stavove, prioritete i vrednosti na kojima zasnivate svoj rad u obrazovanju,
  • nastavnik koji ume da čuje i uči od različitih aktera u obrazovanju, uključujući tu i roditelje i učenike, onaj koji gradi identitet i podižu ugled profesionalne zajednice kojoj pripada,
  • nastavnici koji zna da deli znanje i iskustvo,

ovo ja pravo mesto za vas.

Šta Vam nudimo?

Nudimo vam resurse za razvoj i energiju za promene.. Obrazovne platforme, deljenje znanja i razmenu iskustava, seminare, vebinare, materijale i ideje, podršku i druženja sa sebi sličnima.

Kako mogu da se učlanim?

Ako prepoznajete u sebi želju za konstantnom razmenom mišljenja, informacija, znanja, želju za razvojem, energiju da naše škole učinite boljim mestom, sprovodite refleksivnost u nastavi i praksi, popunite pristupnicu na linku i pridružite nam se već danas.

Popunite pristupnicu »

Godišnja članarina u TInspirED Club-u je 2.000 dinara. 

U toku je promo ponuda!

Učlanjenjenje u TInspirED Club u okviru promo ponude donosi vam šestomesečno gratis članstvo u Institutu za moderno obrazovanje u okviru paketa Standard. Nakon šest meseci možete birati između Godišnjeg članstva u Institutu za moderno obrazovanje u kom slučaju je članstvo u TInspirED Club-u besplatno ili plaćanje članarine za TInspirED Club po redovnom cenovniku. 

Članstvo je besplatno za sve članove Instituta za moderno obrazovanje i zaposlene u obrazovnim ustanovama LINK Educational Alliance. Godišnjim članstvom u Institutu za moderno obrazovanje i popunjavanjem pristupnice dobijate status redovnog člana TInspirED Club-a i pogodnosti koje nosi članstvo u klubu.