NEKA INSTITUT ZA MODERNO OBRAZOVANJE BUDE MESTO ZA AFIRMACIJU VAŠIH SEMINARA

Organizacija seminara, tribina i konferencija je izazovan posao koji zahteva potpunu posvećenost i veliki rad autora i realizatora samih programa. Osim o sadržaju programa, potrebno je razmišljati o ciljnoj grupi, tehničkim stvarima, prostoru i drugim

U želji da pomogne i podrži i kolege koje prave programe za stručno usavršavanje, uz višegodišnje iskustvo u organizaciji različitih događaja, Institut za moderno obrazovanje otvara svoja vrata za saradnju sa autorima akreditovanih programa.

Institut za moderno obrazovanje je sinonim za unapređenje kvaliteta obrazovnog procesa, te ovoga puta želi da doprinese afirmaciji autora i svojom podrškom omogući svim zainteresovanim kolegama da se usavršavaju.

AUTORI I REALIZATORI SEMINARA, AKO ŽELITE DA SE ČUJE ZA VAŠ RAD, DOĐITE NA INSTITUT ZA MODERNO OBRAZOVANJE

U samom centru grada Institut za moderno obrazovanje svim zainteresovanim autorima i realizatorima akreditovanih seminara nudi prostor za organizaciju događaja, sa svim propratnim sadržajem i podrškom. Prostor je opremeljen po najnovijim standardima i pruža potpunu podršku kada je reč o realizaciji seminara.

ŠTA DOBIJATE:

Ciljna grupa

Naša baza broji preko 30.000 kontakata, koje ćemo pozvati da prate vaš program.

Ciljna grupa

Podrška

Marketinška podrška u kreiranju poziva i slanje poziva. Promocija događaja na društvenim mrežama i sajtu Instituta za moderno obrazovanje. Tehnička podrška u realizaciji seminara.

Podrška

Prostor

Prilagodićemo prostor broju učesnika i potrebama samog događaja. Posetioci događaja pauze mogu provesti u prijatnom ambijentu Instituta za moderno obrazovanje. Svaka učionica ima:

projektor;

pametnu tablu;

internet;

laptop;

mesta za 20 do 200 učesnika.

Prostor

Live stream

Ako situacija to zahteva, svaki događaj možemo strimovati zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji kojom IMO raspolaže.

Live stream

USLOVI ZA ODRŽAVANJE SEMINARA NA INSTITUTU ZA MODERNO OBRAZOVANJE

Potrebno je da ispunite samo dva uslova:

  1. Da imate akreditovan program kod Zavoda za unapređenje vaspitanja i obrazovanja;
  2. Da želite da širite svoje znanje i podelite sa kolegama svoje ideje.

 

I NAJVAŽNIJE:

Potpuno je besplatno. Za sve dogovore u vezi sa realizacijom i terminima možete kontaktirati s nama putem imejl-adrese: office@institut.edu.rs ili na broj 011/40-11-260.

Ukoliko želite da se za vaš seminar čuje, organizujte ga uz našu potpunu podršku od početka do kraja realizacije. Zahvaljujući iskusnom timu Instituta za moderno obrazovanje, možete biti sigurni u uspeh samog događaja.