Kome je namenjen Institut za moderno obrazovanje?

Institut za moderno obrazovanje namenjen je svima koji žele da se usavršavaju i steknu nova, primenljiva znanja, upoznaju mogućnosti primene tehnologije u nastavi i pronađu mogućnosti za napredovanje u oblasti koja ih zanima.

Bilo da već znate u kojoj konkretnoj oblasti želite da napredujete ili tek treba da otkrijete gde da usmerite svoj trud, stručni tim u Institutu predstaviće vam najbolje mogućnosti edukacije. Takođe, svi oni koji rade kao profesori, edukatori, stručni saradnici ili psiholozi moći će da steknu vredna znanja, veštine i kontakte, i saznaju kako da unaprede kvalitet svog rada.

Za sve koji žele da budu u toku sa inovacijama

Woman with an e-book reader while friends carry booksTehnološka dostignuća neprestano menjanju način života ljudi, poslovanja, a između ostalog, i način učenja.

U prostorijama Instituta imate priliku da isprobate savremenu obrazovnu tehnologiju, upoznate se sa njenim karakteristikama i čujete na koji način se ona može upotrebiti u obrazovnom procesu.

Budite u toku sa inovacijama i među prvima iskoristite prednosti novih tehnologija u unapređivanju znanja, veština i postizanju uspeha u različitim sferama života.

Za sve koji žele da naprave promenu

Education-teechmeets-BannerKao što znate, 21. vek predstavlja prekretnicu u obrazovanju. Najrazvijenije zemlje su već uvele reforme koje će uskoro slediti škole iz celog sveta. Akcenat je na aktivnom učenju, interakciji, konstruktivizmu u edukaciji i drugačijem procesu učenja, uz digitalne tehnologije.

Obrazovanje mora ići u korak sa vremenom, a sa metodama, pristupima i tehnologijom koji su sada dostupni, svi uslovi za unapređenje edukacije su ispunjeni.

Sada je red na vas. Kako biste doprineli promeni, važno je da prvi iskoračite i usavršite svoje znanje. Upoznajte se sa tendencijama u obrazovanju koje nosi 21. vek i budite oni koji će pokrenuti promenu.

Za sve koji žele bolji posao

3826_bahasa_tubuh_salah_wawancara_kerja_gagalNajprestižnije škole biraju samo najbolje profesore i nastavnike, jer tako ulažu u obrazovanje svojih učenika, a samim tim i u svoj ugled. Investirajte u sebe i pokažite da možete da budete jedan od najboljih.

Na taj način ćete povećati svoju konkurentnost na tržištu rada i moći ćete da se zaposlite u najboljim školama, u kojima ćete i zarađivati više.

Pored zaposlenih u prosveti, i oni koji rade u drugim sferama poslovanja a žele da se usavrše i načine novi korak u svojoj karijeri, u Institutu mogu da se informišu o mogućim načinima napredovanja.

Za sve koji žele da budu bolji, posvećeni i omiljeni profesori

feature-550x367Da li se sećate prvih predavanja koja ste održali svojim učenicima i studentima? Obnovite entuzijazam i strast prema podučavanju i ponovo probudite sopstvenu motivaciju da prenosite znanje.

Ukoliko je ovo vaša želja, predlažemo da izaberete neki od programa Instituta koji će promeniti vaše poglede na edukaciju i učiniti da budete omiljeni među učenicima.

Naučite kako da stvorite sistem metoda koje ćete menjati u zavisnosti od situacije. Drugim rečima, saznajte kako da imate kontrolu nad situacijom u svakom trenutku, a u isto vreme motivišete svakog učenika da učestvuje.

Postignite ono što svaki profesor priželjkuje: imajte zainteresovane učenike koji dolaze na vaša predavanja zato što to žele, a ne zato što moraju.

Za sve koji žele posao u inostranstvu

Corpus_Christi_College_New_Court,_Cambridge,_UK_-_DiliffAko želite da pronađete posao u inostranstvu, Cambridge programi na Institutu su pravo usavršavanje koje vam je potrebno.

Kao što znate, Cambridge diplome i sertifikati priznati su u celom svetu, a ugled ove institucije garantuje da posedujete znanja i veštine kojima mogu da se pohvale samo najugledniji profesori.

Svima koji žele da pronađu posao u inostranstvu savetujemo da izaberu Cambridge Bilingual Learners program, koji predstavlja jedinstveno usavršavanje vođenja nastave na dva ili više jezika.

Ovaj princip je aktuelan u mnogim naprednim školama u svetu i predstavljaće blistav momenat u vašem CV-ju.