Pročitajte šta drugi misle o nama, našem radu, aktivnostima i događajima koje pravimo za Vas!

Institut za moderno obrazovanje ima prosvetiteljsku ulogu

Institut ima više prosvetiteljsku ulogu nego ulogu razmene iskustava i mišljenja, jer ima mnogo mesta koja nisu upućena u budućnost koja je već postala sadašnjost. Koncept, tema i sama organizacija konferencije su možda prekvalifikovani za okolnosti u kojima živimo i u to ime ovaj Institut, sa idejom koju nosi i sprovodi već u početnim koracima, može neformalno da se nazove i Institut za avangardno obrazovanje.

doc. Petar Stanojlović, učesnik događaja u IMO organizaciji

Programi na IMO su inspirativni i zanimljivi

Organizacija na IMO je dobra, a program relevantan i inspirativan, izlagači zanimljivi i kompetentni. Institut je brižan domaćin i verujem da svi posetioci i učesnici osećaju to.

dr sc. Sunčica Milosavljević, učesnik događaja u IMO organizaciji

Institut okuplja pedagošku elitu

Poseta predavanjima i tribinama u organizaciji Instituta, odličan je put za rađanje kreativnih ideja u radu svakog od nas, a takođe i prilika za razmenu iskustava i povezivanje sa stručnjacima različitih profila. Kvalitetni predavači, moderan i funkcionalan ambijent i najsavremeniji uslovi rada, uticali su da od radoznalog posetioca postanem član Instituta. 

Ljiljana Vučetić, diplomirani defektolog-tiflolog i član IMO

Program Letnje škole je bio odlično izbalansiran

Program Letnje škole je bio odlično izbalansiran. Oduševila me je lakoća s kojom se može naučiti da se barata bilo kojom aplikacijom ili „alatom”. Tih nedelju dana u IMO mi je napunilo baterije i dalo inspiraciju za naredni period.

Tijana Ristić, profesor engleskog jezikaučesnica „Letnje škole za nastavnike 2018“

Na Institutu sam usvojila funkcionalna znanja i praktične veštine

Kao polaznik i član, na IMO sam usvojila funkcionalna znanja i praktične veštine. Zahvaljujem na ovakvoj prilici i odličnoj organizaciji u prelepom i inspirativnom ambijentu.

Amelija Ilijev, nastavnik razredne nastave i član IMO

Stručno usavršavanje na institutu omogućava da nastavnici idu u korak sa promenama u obrazovanju

Neminovno je da put do uspeha vodi konstantnim radom na sebi (stručnim usavršavanjem). Pronaći kompetentne i kvalitetne seminare nije lako, a Institut za moderno obrazovanje ih uspešno organizuje. U Institutu za moderno obrazovanje prisustvovala sam akreditovanim seminarima i stručnim skupovima (konferencijama, tribinama) i oduševljena sam šta sam naučila.

Andrijana Vasić, master inženjer elektrotehnike i računarstva i član IMO

Vrata instituta za moderno obrazovanje uvek su širom otvorena za
nastavnike

Kroz članstvo u Institutu za moderno obrazovanje, stekla sam utisak da se osoblje Instituta zaista trudi da sve što radi bude realizovano vrlo profesionalno, na vreme i uz težnju ka stalnom napretku.

Branislava Blajvaz, profesor fizike i član IMO

Svideli su mi se podrška i ohrabrenje za mlade nastavnike

Oduševljena sam tehnologijom, tj. mogućnošću praćenja predavanja putem live streama. Teme su odlične, višestruko korisne i temeljno obrađene. Svideli mi se podrška i ohrabrenje za mlade nastavnike koju IMO pruža. 

Branislava Trijić, profesor solfeđa i učesnik događaja u IMO organizaciji

Institut blisko sarađuje sa Pedagoškim fakultetom u Jagodini

IMO kroz raznovrsne oblike stručnog usavršavanja zaposlenih u obrazovanju omogućava pojedincima da unaprede svoje kompetencije za obrazovanje u 21. veku, dok obrazovnim institucijama omogućava implementaciju inovacija, interaktivnih nastavnih metoda i najnovijih dostignuća savremene obrazovne tehnologije.

doc. dr Olivera Cekić Jovanović, doktor metodike nastave prirode i društva i član IMO

Institut je mesto za nastavnike koji žele da napreduju

Sve pohvale za koncept rada Instituta. Odlična organizacija, inspirativan ambijent, aktuelne teme i interaktivnost u radu. Posebne pohvale za izuzetno visoku profesionalnost osoblja Instituta koji odabirom aktuelnih tema i stručnih predavača. Za sve one koji žele da idu u korak sa vremenom i da unaprede kvalitet sopstvenog rada Institut je pravo mesto!

Milanka Maljković, doktor pedagoških nauka i član IMO