Godišnje članstvo Instituta za moderno obrazovanje

12 meseci vrednog usavršavanja za sve zaposlene u obrazovanju

Programi stručnog usavršavanja u okviru godišnjeg članstva Instituta za moderno obrazovanje namenjeni su svim zaposlenima u obrazovanju koji kontinuirano rade na podizanju svojih didaktičko-metodičkih i digitalnih sposobnosti i veština na viši profesionalni nivo važan za napredak u zvanju i u praksi. Paketi članstva pomoći će i kolegama koji se tek profilišu u obrazovnoj sferi da otkriju gde da usmere svoj trud kako bi postigli najbolje rezultate u učionici.

Institut je ustanova koja objedinjuje cenjene stručnjake i obrazovne lidere, koji nesebično dele svoja iskustva i znanje, sa kolegama svesnih važnosti celoživotnog učenja i usavršavanja. Odabir kvalitetnog usavršavanja, kakvo se nudi kroz članstvo, omogućava nastavnicima da budu profesionalni primer koji treba da slede svi ostali, zato se pridružite članovima Instituta, jedinstvenoj mreži izuzetnih nastavnika koji rade na svom unapređivanju i za koje ne postoje granice.

Postanite IMO član

Zašto je važno stručno usavršavanje zaposlenih u obrazovanju?

Promene okruženja, načina funkcionisanja i životne dinamike dešavaju se sve većom brzinom i svaka adaptacija predstavlja još jednu lekciju koju treba savladati. Svakoga dana se upoznajemo sa novim tehnološkim dostignućima koja postaju naša realnost, a zahtevi koje obrazovna sfera postavlja neminovno su deo profesionalnog puta svakog nastavnika. Oni koji razumeju Lifelong learning koncept i rade na svom kontinuiranom usavršavanju prenose ovu ideju i na svoje učenike. Na taj način formiraju se mladi ljudi svesni značaja celoživotnog učenja, koji će i sami raditi na svom unapređivanju i za koje neće postojati granice.

Bilo da vam je želja da idete u korak sa obrazovnim inovacijama, postanete obrazovni lider, revolucionar i inovator, steknete veštine za nove poslovne pozicije u zemlji i inostranstvu ili da budete posvećen i omiljen profesor, Institut za moderno obrazovanje će kvalitetnim, modernim i praktičnim programima usavršavanja kroz članstvo uspešno odgovoriti na sve vaše zahteve.

Članstvo u Institutu – siguran put do novih znanja i veština

Uloge svih zaposlenih u obrazovanju ne odnose se samo na prenošenje znanja već i na celokupno razvijanje ličnosti učenika i studenata, podršku u oblikovanju stavova i pripremanje za profesionalno uspešan, ali u isto vreme ispunjen i etičan način života. Zbog toga je potrebno stalno raditi na svom usavršavanju kako bi postizanje vrhunskih rezultata po najvišim obrazovnim standardima postalo deo vašeg ličnog i profesionalnog puta, ali i deo razvojnog puta vaših učenika.

Institut za moderno obrazovanje kreirao je tri paketa članstva, koji pružaju šansu nastavnicima da postignu fantastičan napredak u razvoju svojih ličnih i profesionalnih veština, ispune svoje vizije usavršavanja i steknu vredna uverenja i sertifikate, naprave revolucionarni iskorak u nastavnom procesu i postignu spektakularne rezultate u učionici i sa učenicima.

Članstvo u Institutu za moderno obrazovanje pruža jedinstvenu šansu svim učiteljima, nastavnicima, profesorima, vaspitačima i pedagozima i ostalim prosvetnim radnicima da za godinu dana usavršavanja postignu promenu u nastavnom pristupu koji će oduševiti učenike i učiniti časove interaktivnijim. Usavršavanje ne sme da bude privilegija samo malog broja prosvetnih radnika, to je obaveza svih zaposlenih u obrazovnovaspitnom sistemu. Ako želimo da menjamo svet, moramo raditi na usavršavanju onih koji menjaju svet – a to ste vi!

Na Institutu sam usvojila funkcionalna znanja i praktične veštine

Kao polaznik i član, na IMO sam usvojila funkcionalna znanja i praktične veštine. Zahvaljujem na ovakvoj prilici i odličnoj organizaciji u prelepom i inspirativnom ambijentu.
Amelija Ilijev, nastavnik razredne nastave i član IMO

Zašto je članstvo u IMO pravi izbor za svakog nastavnika?

Paketi članstva donose neograničene mogućnosti za profesionalno usavršavanje, praćenje stručnih seminara i obuka, nove mogućnosti za zaposlenje i niz drugih pogodnosti u trajanju od 12 meseci. Svaki paket obezbeđuje besplatno prisustvo akeditovanim seminarima za podizanje svih nastavničkih kompetencija, ECDL kurseve po izboru, kurseve procene znanja engleskog jezika, IT obuke, predavanja, mogućnost besplatnog odabira nekih od preko 100 DL kurseva iz bogate baze Instituta i LINKgroupa, poseban popust na Cambridge PDQ programe međunarodnog usavršavanja, ali i usluge školovanja u bilo kojoj ustanovi u okviru LINKgroup Education Alliance. Bogati paketi članstva nastavnicima omogućavaju sigurno ostvarenje neophodnih bodova usavršavanja unutar i van ustanove.

Tokom trajanja članstva nastavnici su izuzetno motivisani da prate dostupne besplatne sadržaje u okviru svojih odabranih paketa usavršavanja, jer imaju konstantnu tehničku i stručnu podršku tima Instituta za moderno obrazovanje, koji prati napredak svakog člana, ali i jedinstvenu priliku da sve programe u okviru članskog paketa prate uživo i/ili onlajn putem najsavremenije Distance Learning platforme za učenje na daljinu.

Šta sadrže paketi članstva u IMO?

StandardPremiumExclusive
Nalog na IMO platformi
Onlajn radionice sa najboljim IT alatima za nastavu
 12 24 36
Prisustvo na akreditovanim programima
 1 3 5
DL (onlajn) seminari
 2 6 12
ECDL kurs po izboru
 1 1 2
Onlajn test procene znanja engleskog jezika
 1 1 1
Kurs engleskog jezika u skladu sa razultatom testa
 1 1
Praćenje onlajn-predavanja u okviru IMO
 3
Prisustvo obukama za rad sa IT aplikacijama (uživo ili onlajn)
 3 10
Popust za suorganizatorske događaje
do 50do 50do 50
Popust za učešće na IMO konferenciji
203050
Popust za učešće na letnjoj/zimskoj školi za zaposlene u obrazovanju
102030
Popust na IMO video-kurseve
102030
Popust na Cambridge PDQ programe
51010
Uverenja i potvrde za prisustvo na svim događajima u okviru IMO
Dodatne pogodnosti za članove
Mogućnost da član postane naš saradnik (predavač, pisanje članka za blog)
Mogućnost da član postane zvanični SonS ambasador
Poseta prostorijama IMO i obrazovnih ustanova
Popust na usluge školovanja u okviru LINKgroup Education Alliance
123

Najsavremeniji obrazovni alati dostupni su članovima Instituta

Institut za moderno obrazovanje je jedini prostor u regionu u kome su na jednom mestu predstavljeni svi tehnički uređaji koji se mogu koristiti u nastavnom procesu, i to u posebno koncipiranom okruženju – Intelligent Classroomu, tj. pametnoj učionici, obogaćenom najnovijim obrazovnim tehnologijama. 

Kroz isprobavanje edukativnih gedžeta na obukama za članove saznaćete na koje sve načine možete olakšati proces učenja i usvojiti savremena, primenljiva znanja, koja mogu praktično da se primene za unapređivanje rada sa učenicima.

Pogledajte koje sve savremene uređaje možete da isprobate u Institutu.

Interaktivni sto donosi kreativnije obrazovanje

Sto koji reaguje na dodir odlično se pokazao u unapređenju edukativnog procesa, a u kombinaciji sa projektorom i računarom pruža neograničene mogućnosti za efikasno i kreativno učenje. Isprobajte kako funkcioniše pomoću interaktivne olovke ili uz dodir prsta.

Amazon Echo – asistent koga možete da pitate bilo šta

Mali gedžet u obliku valjka u sebi krije mnoštvo odgovora na najrazličitija pitanja: od činjenica o događajima iz prošlosti, preko prirodnih i društvenih pojava, do predviđanja budućnosti brojnih sfera. Postavite pitanje koje vas zanima i isprobajte ovog pametnog asistenta.

Raspberry Pi – mali računar za velika znanja

Raspberry Pi 3 Model B jedan je od najnovijih modela računara poslednje generacije i nije veći od kreditne kartice. Najnovije čudo tehnike igra veliku ulogu kod učenja računarskih nauka u savremenim školama širom sveta, a kako tačno funkcioniše ovaj gedžet, možete saznati u Institutu.

Tablet uređaji za lakše i zabavnije učenje

Iskustvo usvajanja novih znanja još je zanimljivije kada se u ovom procesu služite iPadom i drugim tablet uređajima, putem kojih imate pristup brojnim servisima. U Institutu ovi gedžeti su vam, pored svih ostalih, dostupni prilikom svake posete.

3D štampač pretvara zamisli u realnost

Lansiranje 3D štampača pokrenulo je pravu industrijsku revoluciju, a u nekim naprednim zemljama, kao što je SAD, u potpunosti je promenilo način proizvodnje. Po kom principu radi i kako izgleda kreiranje 3D predmeta sloj po sloj, saznajte na licu mesta upravo u Institutu za moderno obrazovanje.

3D skener – digitalni oblik fizičkih predmeta

Poslednja generacija tehnologije donela je još jedan novitet – 3D skener, a njega, takođe, možete isprobati u Institutu za moderno obrazovanje. Ova nesvakidašnja sprava efikasno i brzo prikuplja 3D podatke, prepoznajući višedimenzionalne predmete, čije konture potom predstavlja kao digitalni model.

Crtanje na drugačiji način uz 3D printing olovku

Specijalna olovka koja „crta” 3D objekte i pretvara i najobičniju skicu u predmet koji možete da opipate sjajna je alatka, koja će učenje učiniti interesantnijim nego ikada pre. Isprobajte 3D printing olovku u prostorijama Instituta i saznajte kako se može iskoristiti u nastavne svrhe.

Egg chair za maksimalan komfor prilikom učenja

Sve gedžete dostupne u prostorijama Instituta za moderno obrazovanje možete isprobati i sedeći u specijalno dizajniranoj egg fotelji. Egg chair svojim dizajnom i performansama pruža osećaj udobnosti i stvara idealne uslove da isprobate, na primer, Samsung Gear VR.

SPRK+ Robot Ball

SPRK+ Robot Ball je interaktivni robot loptastog oblika, koji je lansirala kompanija Sphero i predstavlja pravo osveženje u svetu edukacije. Jednostavan za upotrebu, ali sa brojnim mogućnostima za učenje kroz igru, SPRK+ Robot Ball podstiče radoznalost i kreativnost i može vas naučiti programiranju, matematici, umetničkim veštinama i brojnim drugim praktičnim znanjima.

Čovekoliki robot za učenje kroz igru

UBTech Alpha 1S robot dizajniran je kao lični asistent za igru i učenje i njegove mogućnosti odgovaraju oblastima koje vas zanimaju. Zahvaljujući posebno razvijenom 3D softveru, ovog interaktivnog robota možete programirati tako da obiluje lekcijama iz različitih oblasti – od književnosti, preko plesa i muzike, do joge, fudbala i drugih sportova. Upoznajte se sa njim u prostorijama Instituta i otkrijte mogućnosti koje pruža.

Samsung Gear VR za pravu virtuelnu avanturu

Napravili smo i ogroman iskorak u budućnost, pa nudimo i priliku da vidite najnoviji 9D Starship VR uređaj koji povezuje čulo vida, sluha, dodira, uz stimulaciju i čula mirisa i ukusa, što stvara potpuni doživljaj stvarnosti, uz razvoj emocionalnog efekta – jedinstvena šansa za sve IMO članove da isprobaju ovaj nesvakidašnji obrazovni alat, jedini u zemlji i regionu.

Miro-E

Neizostavni deo našeg STEAM laba Miro-E je napredni, interaktivni robot ljubimac specijalno napravljen da učenicima olakša usvajanje znanja iz programiranja, STEM predmeta, ali i pomogne u razvijanju problem solving pristupa, lateralnog razmišljanja i oslobađanju kreativnosti.

 

Kako da postanete član IMO i kroz članstvo napredujete u svim nastavničkim kompetencijama?

Savremeno obrazovanje koje Institut promoviše dostupno je svima koji žele da se usavrše u oblasti koja ih zanima, steknu nova znanja, izaberu najbolji put do modernih, praktično primenljivih veština za unapređenje obrazovne prakse.

Svega nekoliko jednostavnih koraka deli vas od usavršavanja kakvo zaslužujete. Potrebno je da popunite prijavu ispod i pokrenete svoj profesionalni razvoj. Nakon što popunite prijavu, uskoro će sa vama kontaktirati stručni konsultanti sa Instituta.

Zavirite u novu dimenziju obrazovanja, jedinstvenu na našim prostorima i postanite deo nje!

Korporativno članstvo: Svrstajte svoju obrazovnu ustanovu i kadar među najcenjenije

Institut za moderno obrazovanje omogućava i svim obrazovnim ustanovama da, uz posebne pogodnosti, obezbede svojim zaposlenima korporativno članstvo i priliku za grupnu edukaciju. Kolektivno članstvo će omogućiti pojedincima da postanu uspešniji, ali i doprineti školama i obrazovnim ustanovama da kroz implementiranje modernih tehnologija unaprede obrazovni proces. 

Sve informacije u vezi sa korporativnim članstvom možete dobiti na broj telefona +381 (0)11/40-11-260 ili putem imejl-adrese: office@institut.edu.rs. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i uputiti vas u dalje korake koji će vam omogućiti da svojim kadrovima pružite usavršavanje koje im je neophodno za postizanje zapaženijih rezultata. Pridružite svoj kolektiv timu uspešnih, koji se konstantno usavršava.

Cene godišnjeg članstva po paketima (U toku je popust!)

VAŽNO: Vrednosti paketa članstva znatno prevazilaze cenu godišnje članarine koja vam pruža mogućnost da u okviru jednog paketa tokom 12 meseci besplatno i bez dodatnih troškova imate pristup svim programima usavršavanja koje Institut organizuje, uz značajne popuste za događaje čiji smo suorganizatori.

Standard
Puna vrednost paketa članstva 300 Snižena cena paketa članstva 30
Premium
Puna vrednost paketa članstva 1000 Snižena cena paketa članstva 100
Exclusive
Puna vrednost paketa članstva 2500 Snižena cena paketa članstva 300

Započnite članstvom usavršavanje koje će vam omogućiti da povećate svoju konkurentnost na tržištu rada i vrlo brzo napravite značajan iskorak u svojoj karijeri.

Popust važi za obnove i nova članstva za IMO Premium i Exclusive paket.

Prijava za članstvo Instituta za moderno obrazovanje

Nakon prijave s Vama će kontaktirati kolege sa IMO, koje će vam pružiti sve dodatne informacije oko uplata i benefita koje članstvo pruža.

Za više informacija možete nam se obratiti putem telefona: +381 (0)11/40-11-260 ili na imejl: office@institut.edu.rs.