Kako da postanete jedan od lidera u obrazovanju?

Kada pogledate biografije mnogih najuticajnijih reformatora obrazovnih sistema i autora relevantne literature u oblasti edukacije, videćete da je jedna od stavki sa najvećom težinom upravo Cambridge diploma, koja potvrđuje njihovu posvećenost, stručnost i profesionalni autoritet.

Sada i vi imate priliku da zaslužite sertifikate i diplome koji su cenjeni svuda u svetu i garantuju da je vaše znanje i posvećenost na najvišem nivou.

Cambridge Teaching Center organizuje obuku i polaganje finalnih ispita, a sertifikate i diplome dobićete direktno iz Cambridge odeljenja za međunarodne ispite koji se nalazi u Engleskoj.

Cambridge University

Svaki program je fokusiran na konkretne veštine, znanja i probleme sa kojima se nastavnici susreću u svojoj praksi.

Međutim, bilo koji program da izaberete imaćete priliku da:

 • Usvojite i kritički preispitate značajne i aktuelne pojmove, principe i teorije u oblasti obrazovanja
 • Čujete iskustva i primere najboljih međunarodnih praksi
 • Kreirate sopstvene nove ideje i primenite ih sa učenicima kroz savremene metode koje ćete naučiti
 • Uradite evaluaciju dosadašnjih iskustava i dostignuća kako biste napravili dobar plan za razvoj svojih sposobnosti u budućnosti
 • Poboljšate kvalitet svojih predavanja i liderskih sposobnosti kako biste uspešno podstakli studente i učenike da maksimalno iskoriste svoje potencijale

4 Cambridge programa koji će vam doneti najprestižnije sertifikate i diplome

Izaberite program u skladu sa svojim profesionalnim interesovanjima, usavršite svoja znanja i veštine i postanite deo svetske intelektualne elite.

Svaki od Cambridge programa ima 3 modula, od kojih svaki traje 120 sati, raspoređenih na period od 4 meseca kontinuirane edukacije. Po završetku svakog modula, stičete pravo na Cambridge sertifikat. Nakon završenog prvog modula, imate priliku da završite drugi, a zatim i treći. Kada uspešno završite sva tri modula, stičete pravo na prestižnu Cambridge diplomu.

 

1. Metodika nastave i učenja: Teaching & Learning
Ako želite da i vi postanete profesor koji postavlja standarde savremenog obrazovanja, na zanimljiv i interaktivan način prenosi znanje učenicima koji ostaju motivisani i čini deo svetske intelektualne elite, onda je ovo pravi program za vas.

Program obuhvata tri modula:

 • Analiza metodike nastave i učenja

 • Metodika nastave i učenja na delu

 • Unapređenje profesionalne prakse

2. Metodika nastave i upotreba digitalne tehnologije: Teaching with Digital Technologies
Ukoliko ste i vi svesni da je budućnost kvalitetnog obrazovanja u pravilnom korišćenju digitalne tehnologije u službi učenja, izaberite ovaj program, savladajte metode i pristupe i budite jedan od prvih profesora budućnosti.

Program obuhvata tri modula:

 • Analiza metodike nastave i učenja uz digitalnu tehnologiju

 • Razvoj analitičke prakse u nastavi sa digitalnom tehnologijom

 • Uticaj digitalne tehnologije na obrazovanje

3. Metodika nastave i rada sa dvojezičnim učenicima: Teaching Bilingual Learners
Ukoliko želite da budete zaposleni u naprednim školama koje sve češće praktikuju bilingvalnu nastavu, ovo je program koji će vam pomoći da do tog cilja dođete lako i brzo, a uz to ćete poboljšati kvalitet svojih predavanja na svim jezicima na kojima ih držite.

Program obuhvata tri modula:

 • Analiza nastave i rada sa dvojezičnim učenicima uz korišćenje dodatnog jezika

 • Razvoj analitičke prakse u radu sa dvojezičnim učenicima

 • Analiza teorije i prakse u podučavanju dvojezičnih učenika

4. Upravljanje obrazovnim institucijama: Educational Leadership
Svi nastavnici i profesori koji žele da usavrše svoje liderske sposobnosti kako bi sa lakoćom rukovodili obrazovnim institucijama i timovima, napredna znanja i savremene liderske veštine steći će u okviru ovog programa.

Program obuhvata tri modula:

 • Razmatranje rukovodilačkih aspekata

 • Rukovođenje i unapređenje nastave i učenja

 • Uvođenje promena radi poboljšanja i unapređenja rada kadra

Nakon što steknete ugled nastavnika koga je sertifikovao Cambridge univerzitet, imate priliku da nastavite usavršavanje i da zaslužite prestižnu Cambridge diplomu.

U dilemi ste koji program da izaberete?

Proučite svaki program i izaberite onaj koji najviše odgovara vašim sklonostima. Kada budete završili jedan program, možete se odlučiti i na dalje usavršavanje koje će vas istaći kao profesora sa jedinstvenim kvalifikacijama na ovim prostorima.

Pogledajte koje još stručne kurseve i radionice nudi Centar za stručno usavršavanje »

Šta je potrebno da biste upisali neki od Cambridge programa Cambridge Teaching Center?

Da biste upisali neki od Cambridge programa koje nudi Cambridge Teaching Center, potrebno je da posedujete fakultetsku diplomu i da vladate engleskim jezikom na nivou B2 CEFR skale.

TA_testEngleski

Kako bi najkvalitetnije stručno usavršavanje bilo dostupno svim ambicioznim nastavnicima, Cambridge Teaching Center nudi kurseve za usavršavanje engleskog jezika koji će vas pripremiti za Cambridge profesionalne programe.

Više o kursevima engleskog jezika možete saznati ovde »

 

Imate jedinstvenu priliku da steknete Cambridge sertifikat i diplomu po izuzetno niskim cenama koje možete da pogledate ovde »

Ukoliko želite uvek da budete u toku sa aktuelnim događajima Instituta za moderno obrazovanje pridružite se našoj Viber zajednici.

Za više informacija možete nam se obratiti putem imejl-adresa: office@institut.edu.rs ili pozivom na broj: 011/40-11-260.