Započnite svoje usavršavanje

Institut za moderno obrazovanje vam omogućava da započnete svoje usavršavanje na lak i zanimljiv način. Sva potrebna znanja nalaze se na samo nekoliko klikova od vas.

U sklopu online kurseva koji su pred vama, nalaze se sve neophodne lekcije i nastavni materijali koji će vam omogućiti da bez poteškoća usavršite svoja znanja. Na taj način ne samo da ćete unaprediti svoju profesionalnu karijeru već ćete razviti i one veštine koje su vam potrebne u svakodnevnom životu. Svi kursevi su kreirani tako da za njihovo pohađanje nije potrebno određeno predznanje. Svaka lekcija vas postepeno uvodi u narednu tematsku celinu tako da ćete bez problema moći da usvajate i najkompleksnija znanja.

Učite bilo kad i bilo gde

Usavršavanje putem online kurseva donosi vam brojne prednosti u odnosu na tradicionalnu edukaciju. Najveći benefiti ovakvog učenja su mogućnost da sami odaberete mesto i vreme tokom kojeg ćete usvajati nova znanja. Sve što vam je potrebno jeste internet konekcija.

Najsavremeniji sistem za učenje na daljinu

LINK-ov Distance Learning System (DLS) – sistem za učenje na daljinu je zasnovan na korišćenju savremene ICT tehnologije u gotovo svim elementima procesa učenja. Ovo softversko rešenje zadovoljava sve buduće očekivane potrebe održavanja DL kurseva različitih vrsta: kursevi računara, stranih jezika, tematski seminari, poslovni kursevi, predmeti iz tradicionalnog školstva (matematika, fizika, istorija itd.). LINK DLS omogućava rad „na zemlji“ i kompletno upravljanje kursevima na internetu kao i ostvarivanje dvosmerne komunikacije i razmene podataka. Sistem je generalno namenjen svim organizacijama koje organizuju obuke kadrova ili obrazovnim ustanovama bez razlike.

OblastNaziv kursaKome je namenjenTrajanjeCenaLink za prijavu
Menadžment ljudskih resursaPsihologija ličnostinastavnik, direktor, stručni saradnik1 mesec24€Prijavite se
Psihologija organizacijedirektor, stručni saradnik1 mesec24€Prijavite se
Planiranje i selekcija ljudskih resursadirektor, stručni saradnik1 mesec20€Prijavite se
Uvođenje u posao, obučavanje i obrazovanjedirektor, stručni saradnik1 mesec20€Prijavite se
Menadžment ljudskih resursanastavnik, direktor, stručni saradnik3 meseca114€Prijavite se
Motivisanje zaposlenihnastavnik, direktor, stručni saradnik1 mesec16€Prijavite se
Praćenje i razvoj ljudskih resursadirektor, stručni saradnik1 mesec16€Prijavite se
Procena uspešnosti zaposlenihdirektor, stručni saradnik1 mesec20€Prijavite se
Sistem nagrađivanjanastavnik, direktor, stručni saradnik1 mesec16€Prijavite se
Zaštita na radunastavnik, direktor, stručni saradnik1 mesec24€Prijavite se