EDUsavetnik 

EDUsavetnik je servis Instituta za moderno obrazovanje koji se bavi pružanjem usluga profesionalne orijentacije, olakšavanjem izbora škole i zanimanja, zatim pripremanjem za polaganje prijemnih ispita i male mature, kao i pružanjem pravne pomoći u obrazovanju.

Profesionalna orijentacija – za najbolji pravac u vašem obrazovanju

Stručni tim EDUsavetnika pomaže svim osnovcima, srednjoškolcima i studentima da pronađu pravi put za nastavak svog školovanja, koji će na najbolji način odgovarati njihovim preferencijama i potencijalima. Uz test profesionalne orijentacije, učenici, studenti, ali i njihovi roditelji, imaju priliku da kroz konsultovanje EDUsavetnik tima zajedno dođu do najboljeg rešenja kada su u pitanju neke od najvažnijih životnih odluka:

  • upis u osnovnu školu
  • upis u srednju školu – izbor škole i priprema za malu maturu
  • upis na fakultet
  • izbor zanimanja

Bez obzira na to da li je reč o privatnoj ili državnoj srednjoj školi ili fakultetu, uz EDUsavetnik stručnjake savladaćete sve prepreke i upisati školu koju želite. Saznajte sve o EDUsavetnik profesionalnoj orijentaciji >>

 

EDU-savetnik

 

Pravni savetnik

EDUsavetnik pruža sve vrste pravnih saveta i usluga u oblasti obrazovanja. Ako vam je potrebna nostrifikacija diplome ili želite da se prebacite iz jedne obrazovne ustanove u drugu, obavite prenos ispita ili nešto slično, EDUsavetnik tim će vam pomoći da izbegnete pravne zavrzlame i na što jednostavniji i brži način završite potrebnu papirologiju.

Obratite se pravnom savetniku za bilo kakvu vrstu pravnih saveta u oblasti obrazovanja i obavite bilo koju proceduru na najefikasniji način. Olakšajte sebi i prepustite brigu o procedurama pravnim stručnjacima. Saznajte više o pravnim uslugama EDUsavetnika >>

Ostvarite popust na školarine

EDUsavetnik i Institut za moderno obrazovanje sarađuju sa najboljim privatnim obrazovnim ustanovama u zemlji i regionu, koje garantuju školovanje po najvišim svetskim standardima. Zahvaljujući ovim partnerstvima, EDUsavetnik ne samo da će vam pomoći prilikom izbora škole već vam može obezbediti značajne popuste na školarine u nekim od ustanova.

Bilo da želite da upišete srednju školu, visoku školu ili fakultet, uz EDUsavetnik ćete moći da se školujete u nekim od najboljih ustanova, gde ćete učiti u najsavremenijem okruženju uz vrhunske stručnjake. Sve to po povlašćenim uslovima upisa. Saznajte sve o popustima na školarinu >>

roditelji

Kome je namenjen EDUsavetnik?

Roditeljima koji žele da osiguraju najbolji put za svoju decu

Svaki roditelj želi najbolje za svoje dete. Kada je obrazovanje u pitanju, roditeljima nije uvek lako da usmere svoje najmilije i u tome iskombinuju želje i talente deteta, dostupne mogućnosti školovanja i potražnju za konkretnim profesijama. EDUsavetnik zato pruža pomoć roditeljima da dođu do najboljeg rešenja za školovanje svog deteta. U razgovoru sa stručnim konsultantima, moći ćete da saznate sve o najsavremenijim načinima edukacije i zajedničkim snagama pronađete školu koja je najadekvatnija za vaše dete.

college-group

Učenicima i studentima koji žele da naprave pravi izbor

Izbor škole jedna je od najvažnijih odluka u životu. Stoga učenicima nije uvek lako da se opredele za jednu od mnogobrojnih škola i budu sigurni u svoj izbor. Kada je to najpotrebnije, EDUsavetnik je tu da priskoči u pomoć. Za sve osnovce, srednjoškolce i studente kojima su potrebni podrška i usmerenje pri upisu, ali i tokom školovanja, tu je stručni tim konsultanata koji će im pomoći da donesu pravu odluku. Budite sigurni u svoj izbor u obrazovanju i odlučno krenite ka uspehu.

success Svima koji žele da usmere svoju karijeru ka uspehu

Usluge EDUsavetnika nisu ograničene samo na učenike i studente već ih mogu koristiti i svi oni koji žele da napreduju u svojoj karijeri ili pronađu pravo usmerenje koje će im doneti uspeh. Ako ste završili školovanje, a niste sigurni u kom smeru da razvijate svoju karijeru, tu je tim eksperata da sa vama reši dilemu. Takođe, ovde možete pronaći i adekvatne načine za unapređenje svojih kvalifikacija, koji će vam doneti napredak u poslu i postizanje željenog uspeha.