Predavanje iz ciklusa „Nauči, diskutuj, primeni”

Besplatno predavanje „Common Misconceptions about Teaching English – Metodika nastave engleskog jezika”

Besplatno predavanje na temu „Common Misconceptions about Teaching English – Metodika nastave engleskog jezika” održaće se u petak, 8. marta 2019, od 14:30 do 16:00, u prostorijama Instituta (Beograđanka, Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana, učionica broj 10).

Ovo predavanje u organizaciji Centra za stručno usavršavanje Instituta za moderno obrazovanje održaće se na ENGLESKOM JEZIKU i namenjeno je svim zainteresovanim prosvetnim radnicima. Pored veoma korisnih znanja, ovo predavanje vam može doneti i potvrdu sa 2 boda neformalnog stručnog usavršavanja.

Broj slobodnih mesta ograničen je na 30 učesnika, a svoje prisustvo možete obezbediti popunjavanjem ove prijave.

Upoznajte se sa najčešćim zabludama u nastavi engleskog jezika

Ovo predavanje će vam predstaviti najčešće razloge za učenje engleskog jezika i najčešće zablude u nastavi engleskog jezika. Između ostalog, predavač doc. dr Ivana Miškeljin će diskutovati o zabludama da je engleski jezik logičniji, lepši od drugih jezika, jednostavnije gramatike, da se jezik kvari zato što toliko ljudi govori engleski loše i treba ga zaštiti, da korišćenje maternjeg jezika na času ometa učenje engleskog jezika, da mlađa deca bolje uče jezik od starijh učenika i tako dalje.

Vaš predavač:

Doc. dr Ivana Miškeljin

Ivana je profesor engleskog jezika, koja je svoje zvanje stekla na Katedri za jezik i književnost na Pedagoškom fakultetu u Somboru, Univerzitet u Novom Sadu. Svoje pedagoško iskustvo započinje kao profesor engleskog jezika u Srednjoj poljoprivrednoj školi u Futogu (2003–2004), zatim i kao nastavnik engleskog jezika u Osnovnoj školi „Mihajlo Pupin” u Veterniku (2007–2011).

Iskustvo rada stiče prvo kao student postdiplomac u visokoobrazovnim ustanovama, gde je bila angažovana u nastavi na Filozofskom fakultetu (2004–2007). Nakon toga, bila je angažovana i kao prevodilac za Ortis, Ortodontsko udruženje Srbije i Institut za ratarstvo i povrtartsvo. Od 2012. godine radi kao profesor engleskog jezika na Pedagoškom fakultetu u Somboru.

Kako da se prijavite?

Da biste pratili ovo besplatno predavanje, potrebno je da što pre popunite prijavu i obezbedite svoje mesto, jer je broj slobodnih mesta ograničen na 30.

PRIJAVITE SE >>

*Prijave se prihvataju do četvrtka, 7. 3. 2019, najkasnije do 15 sati. Ukoliko niste u mogućnosti da fizički prisustvujete predavanju, obezbeđeno je i praćenje putem interneta po ceni od 500 dinara, dok je live stream prenos besplatan za članove Instituta. Molimo vas da u prijavi označite da li želite da predavanje pratite uživo, u prostorijama Instituta, ili putem Live streama.

Napomena: Uverenja o prisustvu i praćenju tribine izdaju se na zahtev pojedinaca i plaćaju se 500 dinara.

Zahtev za izdavanje uverenja poslati na imejl: office@institut.edu.rs.

Za više informacija možete nam se obratiti putem telefona: +381 (0)11/40-11-260.