Better education for a better world

Kako da postanete jedan od lidera u obrazovanju?

Kada pogledate biografije mnogih najuticajnijih reformatora obrazovnih sistema i autora relevantne literature u oblasti edukacije, videćete da je jedna od stavki sa najvećom težinom upravo Cambridge diploma, koja potvrđuje njihovu posvećenost, stručnost i profesionalni autoritet.

Sada i vi imate priliku da zaslužite sertifikate i diplome koji su cenjeni svuda u svetu i garantuju da je vaše znanje i posvećenost na najvišem nivou.

TeachingAcademy organizuje obuku i polaganje finalnih ispita, a sertifikate i diplome dobićete direktno iz Cambridge odeljenja za međunarodne ispite koji se nalazi u Engleskoj.

Cambridge University

Svaki program je fokusiran na konkretne veštine, znanja i probleme sa kojima se nastavnici susreću u svojoj praksi.

Međutim, bilo koji program da izaberete imaćete priliku da:

 • Usvojite i kritički preispitate značajne i aktuelne pojmove, principe i teorije u oblasti obrazovanja
 • Čujete iskustva i primere najboljih međunarodnih praksi
 • Kreirate sopstvene nove ideje i primenite ih sa učenicima kroz savremene metode koje ćete naučiti
 • Uradite evaluaciju dosadašnjih iskustava i dostignuća kako biste napravili dobar plan za razvoj svojih sposobnosti u budućnosti
 • Poboljšate kvalitet svojih predavanja i liderskih sposobnosti kako biste uspešno podstakli studente i učenike da maksimalno iskoriste svoje potencijale

4 Cambridge programa koji će vam doneti najprestižnije sertifikate i diplome

Izaberite program u skladu sa svojim profesionalnim interesovanjima, usavršite svoja znanja i veštine i postanite deo svetske intelektualne elite.

Svaki od Cambridge programa ima 3 modula, od kojih svaki traje 120 sati, raspoređenih na period od 4 meseca kontinuirane edukacije. Po završetku svakog modula, stičete pravo na Cambridge sertifikat. Nakon završenog prvog modula, imate priliku da završite drugi, a zatim i treći. Kada uspešno završite sva tri modula, stičete pravo na prestižnu Cambridge diplomu.

 

1. Metodika nastave i učenja: Teaching & Learning
Ako želite da i vi postanete profesor koji postavlja standarde savremenog obrazovanja, na zanimljiv i interaktivan način prenosi znanje učenicima koji ostaju motivisani i čini deo svetske intelektualne elite, onda je ovo pravi program za vas.

Program obuhvata tri modula:

 • Analiza metodike nastave i učenja

 • Metodika nastave i učenja na delu

 • Unapređenje profesionalne prakse

2. Metodika nastave i upotreba digitalne tehnologije: Teaching with Digital Technologies
Ukoliko ste i vi svesni da je budućnost kvalitetnog obrazovanja u pravilnom korišćenju digitalne tehnologije u službi učenja, izaberite ovaj program, savladajte metode i pristupe i budite jedan od prvih profesora budućnosti.

Program obuhvata tri modula:

 • Analiza metodike nastave i učenja uz digitalnu tehnologiju

 • Razvoj analitičke prakse u nastavi sa digitalnom tehnologijom

 • Uticaj digitalne tehnologije na obrazovanje

3. Metodika nastave i rada sa dvojezičnim učenicima: Teaching Bilingual Learners
Ukoliko želite da budete zaposleni u naprednim školama koje sve češće praktikuju bilingvalnu nastavu, ovo je program koji će vam pomoći da do tog cilja dođete lako i brzo, a uz to ćete poboljšati kvalitet svojih predavanja na svim jezicima na kojima ih držite.

Program obuhvata tri modula:

 • Analiza nastave i rada sa dvojezičnim učenicima uz korišćenje dodatnog jezika

 • Razvoj analitičke prakse u radu sa dvojezičnim učenicima

 • Analiza teorije i prakse u podučavanju dvojezičnih učenika

4. Upravljanje obrazovnim institucijama: Educational Leadership
Svi nastavnici i profesori koji žele da usavrše svoje liderske sposobnosti kako bi sa lakoćom rukovodili obrazovnim institucijama i timovima, napredna znanja i savremene liderske veštine steći će u okviru ovog programa.

Program obuhvata tri modula:

 • Razmatranje rukovodilačkih aspekata

 • Rukovođenje i unapređenje nastave i učenja

 • Uvođenje promena radi poboljšanja i unapređenja rada kadra

Nakon što steknete ugled nastavnika koga je sertifikovao Cambridge univerzitet, imate priliku da nastavite usavršavanje i da zaslužite prestižnu Cambridge diplomu.

U dilemi ste koji program da izaberete?

Proučite svaki program i izaberite onaj koji najviše odgovara vašim sklonostima. Kada budete završili jedan program, možete se odlučiti i na dalje usavršavanje koje će vas istaći kao profesora sa jedinstvenim kvalifikacijama na ovim prostorima.

Pogledajte koje još kurseve i radionice nudi TeachingAcademy »

Šta je potrebno da biste upisali neki od Cambridge programa TeachingAcademy?

Da biste upisali neki od Cambridge programa koje nudi TeachingAcademy, potrebno je da posedujete fakultetsku diplomu i da vladate engleskim jezikom na nivou B2 CEFR skale.TA_testEngleski

Kako bi najkvalitetnije stručno usavršavanje bilo dostupno svim ambicioznim nastavnicima, TeachingAcademy nudi kurseve za usavršavanje engleskog jezika koji će vas pripremiti za Cambridge profesionalne programe. Više o kursevima engleskog jezika možete saznati ovde »

Imate jedinstvenu priliku da steknete Cambridge sertifikat i diplomu po izuzetno niskim cenama koje možete da pogledate ovde »

 


Upis za 2017/18. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »