Posetite Institut za moderno obrazovanje

Institut za moderno obrazovanje svoja vrata otvara svima koji žele da unapređuju svoje veštine i znanja. Savremena edukacija treba da bude dostupna svim entuzijastima i zato su posetioci koji žele da se informišu o tome kako da se usavrše u oblasti koja ih zanima dobrodošli u svakom trenutku.

Posetite Institut, koji se nalazi na adresi Masarikova 5 (ulaz iz Kralja Milana), Palata Beograd, svakog radnog dana u periodu od 8 do 16 časova.

Svoju posetu možete i najaviti telefonom, pozivom na broj 011 4011 260, ili mejlom office@institut.edu.rs. Zaposleni Instituta sa zadovoljstvom će se dogovoriti sa vama u vezi sa svim detaljima vaše posete i pripremiti vas za pravu virtuelnu avanturu.

 

Pozovite, pišite ili zakažite posetu i pitajte sve što vas zanima. Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja i nedoumice, i zajedno potražiti najbolji put do vašeg profesionalnog rasta i razvoja.

Izaberite najbolji put do savremenog školovanja koje možete konkretno da primenite u praksi, krenite u pravom smeru i unapredite svoje kompetencije i veštine. Zavirite u novu dimenziju obrazovanja!