Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

01 Jun

  • By admin
  • In Vesti
  • Comments Off

Trening „Komunikator = Gladijator”: Za efikasniju verbalnu i neverbalnu komunikaciju

U Centru za stručno usavršavanje Instituta za moderno obrazovanje održan je trening pod nazivom „Komunikator = Gladijator”, koji je učesnicima pružio priliku da unaprede veštine verbalne i neverbalne komunikacije.

Ovaj trening izazavao je veliko interesovanje kod mnogih učesnika, koji su kroz sopstveno upoznavanje stekli korisne veštine komunikacije. Predavač na ovoj radionici-treningu bio je glumac Marko Stojanović, koji je tokom višegodišnje karijere stekao bogato iskustvo održavanja treninga, radionica i seminara, na kojima je prenosio veštine verbalne i neverbalne komunikacije.

Posetioci su se upoznali sa zanimljivim i važnim tehnikama komunikacije i saznali kako da prepoznaju i dekodiraju neverbalnu komunikaciju sagovornika. Stečena znanja omogućiće im značajno samopouzdanje i efikasnije snalaženje u borbi sa tremom. Na kraju treninga prisutnima je dodeljen zvaničan sertifikat Centra za stručno usavršavanje, koji će im biti od velikog značaja u daljem unapređivanju profesionalne karijere.

trening