Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

Seminar za veroučitelje: Upotreba modernih tehnologija u obrazovanju

Institut za moderno obrazovanje i TeachingAcademy organizovaće 22. aprila obuku za veroučitelje, koja će im omogućiti da se upoznaju sa svim prednostima upotrebe modernih tehnologija u obrazovanju i unapređivanja časova veronauke pomoću njih. Kompletnu agendu seminara možete pogledati ovde

Seminar će trajati 3 sata i održaće se u prostorijama TeachingAcademy, u ulici Cara Dušana 34 (Zemun).

SeminarZaVeroucitelje

Obuka za efikasniju edukaciju učenika

Savremene tehnologije nastavljaju da se razvijaju velikom brzinom i njihova upotreba postaje sve značajnija u mnogim oblastima, a posebno u obrazovanju. Generacije koje se trenutno školuju rasle su koristeći računare i druge uređaje na svakom koraku.

Upravo zato tehnološke inovacije im nisu strane i treba ih maksimalno iskoristiti kako bi celokupan proces obrazovanja bio što savremeniji. Korišćenje tehnologije na časovima veronauke ovaj predmet može dodatno približiti učenicima i zaniteresovati ih za dalje usavršavanje u pomenutoj oblasti.

Veroučitelji koji 22. aprila budu prisustvovali obuci u prostorijama TeachingAcademy saznaće kako da učenicima prenose znanja kroz upotrebu različitih programa i aplikacija, i tako kod njih podstaknu želju za daljim usavršavanjem.

Seminar koji će biti koristan veroučiteljima i đacima

Tokom obuke, iskusni profesori informatike i pedagozi predstaviće najvažnije benefite ovakvog učenja i upoznati veroučitelje sa načinima korišćenja tehnologije, radi što efikasnije i brže edukacije.

Osavremenjen proces obrazovanja biće koristan veroučiteljima, ali i njihovim đacima, koji će uz digitalno radno okruženje biti uspešniji tokom usvajanja znanja.

Za više informacija o ovom seminaru i drugim aktivnostima TeachingAcademy možete nam se obratiti putem telefona na broj +381 (0)11 4011 240 ili putem mejla office@institut.edu.rs

Upis za 2017/18. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »