Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

Akreditovani seminar za nastavnike: Unapredite didaktičko-metodičke kompetencije

Centar za stručno usavršavanje pri Institutu za moderno obrazovanje organizuje akreditovani seminar Metodička radionica, koji će se održati u subotu, 30. juna, od 9 do 16h (Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana, zgrada Beograđanke). Broj slobodnih mesta na ovom seminaru je ograničen na 30 učesnika, a svoje prisustvo možete obezbediti popunjavanjem ove prijave.

Osnovne informacije o seminaru

*br 270 u Katalogu programa stručnog usavršavanja

Naziv seminara: Metodička radionica

Prioritet: 1
Kompetencije: K2
Sertifikat: Zvanično uverenje o osmočasovnom stručnom usavršavanju

Seminar je namenjen nastavnicima matematike, kao i svim ostalim nastavnicima razredne i predmetne nastave u gimnazijama, osnovnim i srednjim stručnim školama.

Teme koje vas očekuju?

  • Didaktičko-metodičke teme;
  • Primena računara u nastavi matematike;
  • Stručne teme u mlađim razredima osnovne škole;
  • Stručne teme u starijim razredima osnovne škole i srednjoj školi.

Učestvovanjem na ovom seminaru imaćete priliku da unapredite stručno znanje i didaktičko-metodičke kompetencije, kao i da usavršite primenu aktivnih nastavnih metoda i oblika rada. Saznaćete na koji način možete iskoristiti najsavremenije programe kako biste časove matematike učinili zanimljivijim i efikasnijim. Pored toga, seminar će vam omogućiti i da nadogradite tehnike u sferi motivacije učenika i njihovog ocenjivanja.

Predavači

  • dr Vojislav Andrić, profesor i direktor Valjevske gimnazije;
  • dr Miroslav Marić, vanredni profesor na Matematičkom fakultetu u Beogradu.

Kako da se prijavite?

Da biste prisustvovali ovom seminaru, potrebno je da što pre popunite prijavu i obezbedite svoje mesto. Broj slobodnih mesta je ograničen na 30, a cena seminara je 2.500,00 RSD. Ukoliko se prijavite do 25. juna, ostvarićete popust po kome svoje prisustvo možete obezbediti za samo 1.800,00 RSD.

PRIJAVITE SE >>

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nam se obratiti putem mejla office@institut.edu.rs ili pozivom na broj +381 11 4011 260.

Upis za 2017/18. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »