Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

Projektno orijentisana nastava matematike

Seminar za nastavnike razredne nastave i profesore matematike

Nedelja, 9. april, u prostorijama TeachingAcademy,
u ulici Cara Dušana 34 (Zemun)

Seminar pod nazivom „Projektno orijentisana nastava matematike” održaće se u nedelju, 9. aprila, u prostorijama TeachingAcademy, u ulici Cara Dušana 34 (Zemun). Jednodnevni seminar namenjen je nastavnicima razredne nastave, vaspitačima u predškolskim ustanovama, kao i profesorima matematike u osnovnim i srednjim školama. Osim korisnih znanja, ovaj seminar će vam doneti i 8 bodova za obavezno stručno usavršavanje. Prijavite se što pre i po ceni od 2.500 RSD obezbedite svoje mesto na seminaru koji će vam pružiti brojna korisna znanja za vaš dalji napredak. Seminar počinje uvodnim predavanjem od 10 časova, a kompletnu agendu možete videti putem ovog linka

Znanje i veštine
Ukoliko putem prijave obezbedite svoje prisustvo na seminaru, usvojićete principe projektno i problemski orijentisane nastave. Stečene veštine omogućiće vam da učenicima približite funkcionalna znanja i pripremite ih za dalje školovanje. Uz tehnike koje razvijete tokom seminara, bićete korak bliži ka ostvarivanju još uspešnije karijere.

Način rada
Seminar „Projektno orijentisana nastava matematike” osmišljen je kao kombinacija interaktivne radionice i motivacionog predavanja. Predavač Ivan Anić će vam predstaviti tehnike uz pomoć kojih ćete usmerite učenike ka razvijanju mišljenja i efikasnijem učenju. Uz to, saznaćete kako da kroz projektne aktivnosti prepoznate ishode učenja kod đaka.

Ciljevi obuke
Ciljevi seminara su unapređivanje nastavničkih kompetencija koje doprinose efikasnijoj nastavi orijentisanoj ka rešavanju problema i radu na realnim projektima. Fokus predavanja biće na osposobljavanju profesora da realizuju projektno i problemski orijentisanu nastavu. Nakon uspešno odslušanog seminara, dobićete 8 bodova za obavezno stručno usavršavanje.

Šta dobijate?

  • Jednodnevno usavršavanje, 9. april
  • Sticanje novih veština u prijatnoj atmosferi
  • Razvoj kompetencije K2
  • Sposobnost lakše i efikasnije organizacije nastave
  • Tehnike prenošenja funkcionalnih znanja učenicima
  • Profesionalna poznanstva i kontakte
  • Upoznavanje sa najboljim načinima pripreme učenika za dalje školovanje
  • Prepoznavanje ishoda učenja kod đaka kroz projektne aktivnosti

Vaš predavač: Ivan Anić

Ivan Anić doktorirao je u oblasti matematike na Prirodno-matematičkom fakultetu u Novom Sadu, a trenutno je zaposlen na Visokoj školi strukovnih studija ITS. Tokom dugogodišnje karijere, u prestižnim časopisima je objavio brojne naučne radove koji se tiču primenjene matematike i nastave iz ovog predmeta. Član je srpskog PISA tima, kao i Nacionalnog saveta za praćenje rezultata PISA projekta, i zamenik glavnog menadžera za TALIS projekat u Srbiji. Trenira nadarene učenike za matematička takmičenja do nivoa matematičke olimpijade.

Seminar za nastavnike razredne nastave

Projektno orijentisana nastava matematike

Kad

9. april 2017. godine, od 10h do 18:30h

Gde

TeachingAcademy, u ulici Cara Dušana 34 (Zemun)

Predavač

Ivan Anić

Cena seminara

2.500 RSD

Prijavite se i zauzmite svoje mesto

Kako bi svim učesnicima bilo omogućeno usavršavanje koje zadovoljava visoke standarde, broj slobodnih mesta na seminaru je ograničen. Da biste obezbedili svoje mesto, potrebno je da što pre popunite prijavu i tako osigurate svoje prisustvo u prostorijama TeachingAcademy 9. aprila.

Ukupan broj mestaBroj slobodnih mestaCena seminara
2592.500 RSD

Upis za 2017/18. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »