Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

U sredu, 19. juna 2019, Institut za moderno obrazovanje ugostio je učenike III godine Pete ekonomske škole u Rakovici i profesorku mr Danijelu Stojanović, člana IMO.

U sredu i petak, 12. i 14. juna 2019, održana je IT obuka „Prezi”, u organizaciji Instituta za moderno obrazovanje i Centra za obrazovnu tehnologiju. Predavač je bila MSc Branka Spajić, profesor računarstva i informatike u Savremenoj gimnaziji.

U ponedeljak, 10. juna 2019, Centar za stručno usavršavanje Instituta za moderno obrazovanje održao je predavanje na temu „Kako se (ne) predaje vokabular?”. Predavač je bio istaknuti doktor Vedran Dronjić, pedagoški ekspert iz domena psiholingvistike i nastave drugog jezika sa Univerziteta Severna Arizona.

U petak, 7. juna, i u subotu, 8. juna 2019, održana je IT obuka „EDpuzzle”, u organizaciji Instituta za moderno obrazovanje i Centra za obrazovnu tehnologiju. Predavač je bio MSc Saša Ivakić, profesor računarstva i informatike i koordinator Centra za obrazovnu tehnologiju.

U sredu, 29. maja 2019, Centar za razvoj karijere Instituta za moderno obrazovanje održao je za sve zaposlene u obrazovanju i roditelje predavanje pod nazivom „Digitalni uređaji i elektromagnetno zračenje”. Predavači su bili učenici Savremene gimnazije sa profesorkom fizike MSc Zoranom Nedeljković, učenici Srednje škole za informacione tehnologije sa profesorkom fizike MSc Mirjanom Rakičević i učenici International School Savremene sa profesorkom fizike MSc Anom Vlašić. Koordinator čitavog projekta bila je MSc Branislava Blajvaz, profesorka fizike.

Upis za 2017/18. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »