Pripremna nastava za sjajne rezultate na SAT i ACT testovima

Izaberi SAT/ACT Success program i upiši fakultet koji želiš.

Ako spadaš u one koji se ne zadovoljavaju prosekom, koji streme najvišim životnim i poslovnim ciljevima, studiranje u inostranstvu može biti sledeća i jedna od najvažnijih stanica na tvom putu.

Zbog toga, kao i zbog činjenice da prestižne svetske univerzitete nije nimalo lako upisati, period pred prijemni ispit često je veoma stresan.

Sasvim je prirodno da u tom periodu budeš malo više zabrinut, najviše zbog prijemnih ispita od kojih u najvećoj meri zavisi upis. 

Nema potrebe uopšte da budeš zabrinut, jer postoji rešenje zahvaljujući kome će šanse da ne upišeš željeni fakultet biti 1 : 1.000.000 – takoreći nepostojeće!

Kome je ovaj program namenjen?

Srednjoškolcima koji žele da studiraju na najprestižnijim svetskim univerzitetima
Budućim liderima i inovatorima u svojim oblastima
Mladim ljudima sa visokim životnim ciljevima
Svima koji žele da prošire svoje mogućnosti i vidike

Kako izgleda SAT/ACT Success program?

Pripreme se održavaju u učionici u Šumatovačkoj 45. Ukoliko učenici nisu u mogućnosti da pristutvuju časovima na predviđenom mestu u dogovorenim terminima,  postoji opcija praćenja programa online – preko DL (Distance Learning) platforme. 

U periodu od 10 nedelja, od decembra do marta, učenici se pripremaju u modernom okruženju, gde uz stručno vođstvo predavača sa bogatim internacionalnim iskustvom temeljno i detaljno razrađuju jednu nastavnu jedinicu nedeljno, neophodnu za uspešno polaganje testova. 

Nastava se održava na engleskom jeziku s ciljem što boljeg savladavanja ovog jezika na kome se polažu testovi. Za one koji ne mogu na najbolji način da u potpunosti isprate lekcije na engleskom jeziku obezbeđena je stručna pomoć nastavnika engleskog.

Veliki deo priprema posvećen je učenju veština problem solvinga, kritičkog mišljenja i upravljanja vremenom u interakciji mentora i učenika. Učenici razvijaju sposobnost logičkog razmišljanja kako bi uspešno rešili problemske zadatke.

„Biti spreman to je sve”: Pomoću SAT/ACT Success programa do veće prohodnosti na strane fakultete

Šekspirov Hamlet kaže: „Biti spreman to je sve”. Da bi ostvario dobar rezultat na međunarodno priznatim SAT i ACT testovima, biti spreman je apsolutno sve, a upravo je to ono što ćeš dobiti ako odabereš SAT/ACT Success program i krupnim koracima kreneš ka ostvarenju svojih snova. 

SAT/ACT Success program je pripremna nastava za polaganje SAT i ACT testova, osmišljena i realizovana nakon pažljive i dubinske analize strukture i sadržaja ovih testova do najsitnijih detalja. Uzeti su u obzir kako tipovi zadataka koji se dobijaju na testovima, tako i uslovi polaganja i načini odgovaranja na zadatke.

Pripreme koje stručno vode nastavnici engleskog jezika i matematike, sa višegodišnjim predavačkim iskustvom u internacionalnim školama pokrivaju apsolutno svaki aspekt polaganja ovih testova.

Plan i program SAT/ACT Success programa

SAT/ACT Success program traje 10 nedelja. Jednom nedeljno održavaju se 3–4 školska časa tokom kojih se obrađuje po jedna nastavna jedinica, neophodna za uspešno polaganje testova, pri čemu se nastava prilagođava potrebama svakog polaznika ponaosob.

Na samom početku priprema radi se ulazno testiranje i intervju sa stručnim savetnikom za studije u inostranstvu.

Određivanje startne pozicije putem ulaznog testiranja pruža jasnu sliku o prethodno stečenim znanjima i kompetencijama, dok intervju sa stručnim savetnikom prikazuje vaše ciljeve i interesovanja, odnosno put kojim vas vodimo do uspeha.

Pomoću prikaza kompetencija i veština polaznika koje smo dobili na osnovu dijagnostičkog, ulaznog testiranja, u saradnji sa polaznicima kreiramo individualne planove kojima se tokom svake nedelje unapređuju veštine iz matematike i engleskog jezika (i nauke ukoliko se odluče za ACT test), ali i iz pisanja eseja (opciono).

Fokusiranje na one tipove zadataka koji u zavisnosti od polaznika zahtevaju dodatan rad i unapređivanje veština rešavanja problema, kritičkog mišljenja, upravljanja vremenom i specifičnih predmetnih kompetencija.

Imajući u vidu da će se tokom svake nedelje raditi konkretni tipski zadaci sa ispita, nakon izrade ovih zadataka, polaznici će imati priliku da zajedno sa stručnim nastavnim kadrom prođu sve greške i detektuju razloge za pogrešne odgovore – bilo da je u pitanju nepoznavanje gradiva, nerazumevanje tipa zadatka ili nenamerna greška usled brzopletosti.

Naši nastavnici su tu da pomognu polaznicima i tako smanje broj eventualnih grešaka.

Nakon detaljnijeg upoznavanja sa konceptom testova, tipovima zadataka i veštinama koje se od polaznika očekuju, rad će biti usmeren ka adekvatnom planu izrade samog testa. Polaznici će u ovom segmentu raditi na adekvatnom upravljanju vremenom kako bi stigli da urade sve zadatke, ali i provere svoje odgovore.

Tokom probnog testiranja svake pojedinačne sekcije ispita polaznici će steći uvid u svoj napredak, ali će takođe sa nastavnicima voditi beleške o elementima koje je potrebno unaprediti ili veštinama koje su značajno unapređene.

Nakon probnog testiranja polaznici će sa nastavnicima kreirati kratke podsetnike na osnovu dosadašnjeg rada: prisećanje na gramatička pravila, bitne formule iz matematike i veštine koje su neophodne za uspešno savladavanje testa.

Simulacija testiranja – kreiranje i polaganje testa u uslovima koji će polaznike čekati na dan testiranja. 

Na osnovu rezultata ulaznog testiranja i simulacije testa dobija se uvid u napredak  polaznika, kao i precizniji okvir veština koje su unapređene ili koje je potrebno unaprediti.

Polaznici će dobiti personalizovanu povratnu informaciju od nastavnika za svaku pojedinačnu sekciju testa, koja im može služiti kao podsetnik za rad tokom pravog testiranja ili kao instrukcija za dodatni rad do datuma testiranja.

8 razloga zašto je ovaj program pravi izbor ukoliko želiš nastavak studija u inostranstvu

Pripreme na SAT/ACT Success programu pokrivaju i detaljno obrađuju svaki aspekt polaganja testova. Pored samog gradiva, radi se i na personalizovanom stručnom i psihološkom savetovanju polaznika, na organizaciji vremena pri polaganju ispita, a polaznici polažu i simulacioni test u identičnim uslovima kao i zvanični kako bi dobili što jasniju sliku o polaganju koje im predstoji.

Individualni pristup svakom polazniku

MentIndividualni pristup svakom polaznikuori vode računa o individualnim potrebama svakog polaznika i posvećuju se svima podjednako.

Individualni pristup svakom polazniku

Priprema online ili u učionici

Učenici biraju između priprema u učionici ili online, preko naloga na DL platformi, koji svi dobijaju na početku priprema.

Priprema online ili u učionici

Visoko stručni i iskusni predavači

Program vode mentori sa bogatim internacionalnim predavačkim iskustvom.

Visoko stručni i iskusni predavači

Odlični rezultati na testovima

Dosadašnji polaznici priprema ostvarili su odlične rezultate na SAT i ACT testovima.

Odlični rezultati na testovima

Proverene i ispitane metode rada

Program je nastao u okviru LINKgroupa, kompanije koja se više od 20 godina uspešno bavi obrazovanjem.

Proverene i ispitane metode rada

Simulacija zvaničnih SAT/ACT testova

Simulacioni test se radi u istovetnim uslovima kao i zvanični, što pruža jasnu predstavu o polaganju.

Simulacija zvaničnih SAT/ACT testova

Priprema u modernom okruženju

Koriste se najsavremeniji tehnološki uređaji, pomoću kojih se postiže veća efikasnost u učenju.

Priprema u modernom okruženju

Stalna podrška i praćenje napretka

Mentori pažljivo prate i analiziraju napredak polaznika i daju nesebičnu podršku oko eventualnih nejasnoća.

Stalna podrška i praćenje napretka

SAT i ACT testovi priznati na više od 2.000 stranih fakulteta, među kojima su i Harvard, Columbia i Yale.

Bolji rezultat na SAT i ACT testu presudan za prijem na studije

Postignuti rezultati na SAT i ACT ispitima često su presudni u selekciji pri upisu. Od dva kandidata koji imaju bogat spisak vannastavnih aktivnosti i dobar uspeh u prethodnom školovanju prednost će imati onaj koji bude imao bolji rezultat na SAT/ACT testu.

  • SAT i ACT su vodeći ulazni testovi za upis na fakultete širom sveta, posebno na one u Sjedinjenim Američkim Državama.
  • Zbog velikog broja prijava koje stižu na svetske univerzitete, rezultat na SAT/ACT ispitu je često prva stavka koja se gleda, od koje zavisi dalje razmatranje.
  • Ukupno 2,8 miliona učenika je polagalo SAT i ACT ispite protekle godine.
  • Nedavno istraživanje je pokazalo da učenici koji pohađaju kvalitetnu pripremnu nastavu ostvaruju značajno bolji rezultat na ispitima, postižući do 40 poena više od kandidata koji se pripremaju samostalno.

Ukoliko vam je potrebna mentorska podrška za upis na strane fakultete, kontaktirajte našeg saradnika Via academica.

Istraživanja pokazuju:

Polaznici SAT/ACT Success programa o svojim iskustvima i rezultatima

Iskoristi priliku i prijavi se na SAT/ACT Success program po specijalnom popustu

Mogućnost prijava na SAT/ACT Success program po sniženim cenama traje do 30.11.

Šansa da napraviš krupan korak na putu ka ostvarenju svojih snova je pred tobom! Sve što je potrebno je da popuniš prijavu ispod. Vidimo se na pripremama sigurni da ćeš nam jednog dana poslati razglednicu sa Harvarda, Yalea ili bilo kog fakulteta koji upišeš!

Prijava do 30. 11. Puna cena
400570

*Sve cene su navedene u evrima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti prema prodajnom kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Popuni prijavu i postigni najvišu spremnost za polaganje testova!