Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

POSTANITE ČLAN INSTITUTA ZA MODERNO OBRAZOVANJE 

Kroz članstvo u Institutu za moderno obrazovanje možete u trajanju od 12 meseci od trenutka učlanjenja ostvariti i obezbediti sebi kvalitetno i efikasno usavršavanje.

Kome je namenjeno članstvo u IMO

Članstvo je namenjeno svima koji žele da na osoben način unaprede svoju profesionalnu karijeru.

Vaspitači, učitelji, nastavnici, stručni saradnici i svi ostali koji nastoje da kroz svoju karijeru usvoje inovativne modele nastave, usavrše nastavne i digitalne kompetencije imaju jedinstvenu priliku da dobiju pristup usavršavanju kakvo svaki prosvetni radnik zaslužuje.

Članstvo vam pruža priliku da aktivno pratite različite oblike stručnog usavršavanja i budete deo obrazovnovaspitnih trendova, ali i razvoja obrazovne tehnologije. Kroz sopstveno usavršavanje obezbedićete svojim učenicima nastavu kakvu deca 21. veka i traže. 

Šta dobijate kroz pakete članstva u IMO

* U tabeli je ciframa izraženo šta vam je kroz ponudu besplatno ponuđeno i u kojoj količini.

 IMO StandardIMO PremiumIMO Exclusive
Članska kartaDaDaDa
ECDL kurs po izboru112
Procena znanja engleskog jezika 111
Kurs engleskog jezika u skladu sa rezultatom testa/11
Prisustvo na akreditovanim seminarima135
Praćenje svih live stream prenosa predavanja i obuka u organizaciji IMO3neograničenoneograničeno
Prisustvo obukama za rad sa IT aplikacijama u organizaciji IMO310neograničeno
Nalog na IMO platformiDaDaDa
Popust za učešće na IMO konferenciji20%30%50%
Popust za učešće na Letnjoj/Zimskoj školi za zaposlene u obrazovanju10%20%30%
Prisustvo, potvrde i bodovi za prisustvo predavanjima u organizaciji IMODaDaDa
Prisustvo, potvrde i bodovi za prisustvo predavanjima u organizaciji CCD-a LINKgroupa310neograničeno
DL kursevi iz baze2612
Popust na ostale kurseve iz baze10%20%30%
Popust na IMO video- kurseve10%20%30%
Popust na Cambridge PDQ programe5%10%10%
Popust na usluge školovanja u ustanovama u okviru LINKgroup Education Alliance1%2%3%
Mogućnost da član postane naš saradnik (predavač, pisanje članaka za blog)DaDaDa
Poseta prostorijama IMO i obrazovnih ustanovaDaDaDa

Da li se kroz članstvo u IMO zaista obezbeđuje kvalitetno usavršavanje Pogledajte šta kažu naši saradnici i članovi

VRATA INSTITUTA SU UVEK ŠIROM OTVORENA ZA NASTAVNIKE

Kroz saradnju na tribini „CLIL metoda u nastavi”, projekat „Digitalni uređaji i elektromagnetno zračenje“, koji je realizovan u tri škole u okviru LINK sistema, čiji je član i Institut za moderno obrazovanje, i prezentaciju projekta na tribini, stekla sam utisak da se osoblje Instituta zaista trudi da sve što radi bude realizovano vrlo profesionalno, na vreme i
uz težnju ka stalnom napretku.

Branislava Blajvaz, master profesor fizike

INSTITUT OKUPLJA PEDAGOŠKU ELITU

Poseta predavanjima i tribinama u organizaciji Instituta odličan je put za rađanje kreativnih ideja u radu svakog od nas, a takođe i prilika za razmenu iskustava i povezivanje sa stručnjacima različitih profila. Kvalitetni predavači,
moderan i funkcionalan ambijent i najsavremeniji uslovi rada uticali su da od radoznalog posetioca postanem član Instituta. 

Ljiljana Vučetić, diplomirani defektolog-tiflolog

INSTITUT BLISKO SARAĐUJE SA PEDAGOŠKIM FAKULTETOM U JAGODINI

IMO kroz raznovrsne oblike stručnog usavršavanja zaposlenih u obrazovanju omogućava pojedincima da unaprede svoje kompetencije za obrazovanje u 21. veku, dok obrazovnim institucijama omogućava implementaciju inovacija, interaktivnih nastavnih metoda i najnovijih dostignuća savremene obrazovne tehnologije.

Doc. dr Olivera Cekić Jovanović, doktor metodike nastave prirode i društva

INSTITUT OKUPLJA IZVRSNE PREDAVAČE

Imao sam čast i zadovoljstvo da sarađujem sa IMO, počev od različitih vidova stručnog usavršavanja u svojstvu polaznika pa do realizacije akreditovanog seminara „Umetnost vaspitanja – ključ uspeha u obrazovanju i saradnji sa
roditeljima” i predavanja „Šta se desi sa genijem kada pođe u prvi razred”, u svojstvu autora i realizatora. Unapred se radujem novoj saradnji i realizaciji novih projekata.

Momčilo Stepanović, master učitelj

INSTITUT OMOGUĆAVA DA SVAKI NASTAVNIK BUDE VASPITNOOBRAZOVNI EKSPERT

Ivana SavicVelika je čast i privilegija biti član IMO. Kvalitetno i savremeno stalno stručno usavršavanje nikada mi nije bilo lakše i dostupnije. Sjajni i stručni predavači, aktuelne obrazovne teme date kroz brojne seminare, predavanja, tribine, stručne skupove, konferencije i, naravno, modernu tehnologiju jesu vizija jednog novog, boljeg, savremenog obrazovnog sistema. 

Ivana Savić, profesor razredne nastave 

INSTITUT PRUŽA NASTAVNICIMA MOGUĆNOST DA SE EDUKUJU UVEK I SVUDA 

Gordana PavlovićSvako ko želi da radi na sebi, da ostvari lični i profesionalni razvoj, da bude u korak sa novim tendencijama u obrazovanju može potrebno da pronađe upravo na IMO. Obuke, seminari, predavanja, tribine i učenje na DL platformi pomogli su mi da proširim vidike, znanja i interesovanja i da upoznam puno kvalitetnih ljudi. Mesto na kome je moguće smisleno kontinuirano usavršavanje, a da pritom ne morate uvek biti fizički prisutni. Sve pohvale! 

Gordana Pavlović, profesor razredne nastave 

INSTITUT JE MESTO ZA NASTAVNIKE KOJI ŽELE DA NAPREDUJU 

Milanka
MaljkovićOdlična organizacija, inspirativan ambijent, aktuelne teme i interaktivnost u radu. Posebne pohvale za izuzetno visoku profesionalnost Instituta, koji odabirom aktuelnih tema i stručnih predavača omogućava kontinuirano unapređivanje pedagoške prakse nastavnika na svim vaspitnoobrazovnim nivoima. 

Milanka Maljković, doktor pedagoških nauka, profesor na VŠSSOV-u u Kikindi za oblast pedagoških nauka – metodika nastave 

Koja je cena godišnjeg članstva? 

 IMO StandardIMO PremiumIMO Exclusive
Cena jednokratnog plaćanja godišnjeg članstva30 EUR100 EUR300 EUR
Cena mesečnog plaćanja godišnjeg članstva-12 rata x10 EUR12 rata x30 EUR
Cena korporativnog članstva za 3-10 članova27 EUR90 EUR270 EUR
Cena korporativnog članstva za 11-20 članova24 EUR80 EUR240 EUR
Cena korporativnog članstva za 21 i više članova21 EUR70 EUR210 EUR

Usavršavanje ne sme da bude privilegija samo malog broja prosvetnih radnika, to je obaveza svih zaposlenih u obrazovnovaspitnom sistemu. Ako želimo da menjamo svet, moramo raditi na usavršavanju onih koji menjaju svet – a to ste VI!

Zašto je članstvo u IMO važno za prosvetne radnike

Zato što vam obezbeđujemo besplatno prisustvo nekom od akreditovanih seminara

Institut organizuje seminare namenjene stručnom usavršavanju nastavnika po akreditovanim programima koje su odobrili Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Članstvo vam omogućava da besplatno pohađate neki od akreditovanih seminara u našoj organizaciji. Kroz godinu dana članstva dajemo vam mogućnost da usavršite sve nastavne kompetencije (K1–K4).

Zato što vam omogućavamo praćenje live stream prenosa predavanja, obuka, radionica, konferencija i ostalih događaja u organizaciji Instituta za moderno obrazovanje

Institut za moderno obrazovanje održava brojne korisne seminare, predavanja, tribine, konferencije i druge događaje koji su namenjeni zaposlenima u obrazovanju, roditeljima školaraca i svima koji žele da se usavršavaju.

Ove događaje u organizaciji Instituta možete uz članstvo da pratite potpuno besplatno preko interneta, putem live stream prenosa, u visokoj rezoluciji.

Zato što vam omogućavamo da besplatno pohađate IT obuke za rad sa IT aplikacijama

Članstvo vam omogućava da po svom izboru besplatno pohađate IT obuke koje organizuje Institut za moderno obrazovanje i unapredite svoje digitalne kompetencije. Do sada je održan veliki broj obuka čiji je cilj bio da okupljene upoznaju sa raznim IT obrazovnim aplikacijama.

U predstojećem periodu planira se organizacija još većeg broja ovakvih obuka i predstavljanje novih softverskih alata koje prati novi Okvir digitalnih kompetencija nastavnika.

Zato što vam omogućavamo besplatan pristup video-arhivi održanih događaja u organizaciji IMO

Članstvo u Institutu donosi vam pristup bogatoj video-arhivi održanih događaja u organizaciji IMO. To znači da ćete tokom cele godine moći da pratite korisna predavanja koja su održana na različite teme i da tako usavršavate svoja profesionalna znanja.

Zato što vam dajemo nalog na IMO onlajn-platformi za učenje na daljinu, pristup 24/7

Ova jedinstvena platforma učiniće vaše usavršavanje pristupačnim, a vreme maksimalno iskorišćenim. Ona, uz tradicionalnu nastavu, omogućava da osetite i sve prednosti onlajn-učenja. Na ovaj način dobijate najbolje od oba pristupa, tj. dobijate jedinstveno iskustvo blended learninga.

Prijavljivanje je jednostavno i vrši se unosom jedinstvenog korisničkog imena i šifre. Nakon toga će vam biti dostupni sva onlajn-predavanja uživo koja zakazuje Centar za razvoj karijere LINKgroupa, onlajn-kursevi, video-kursevi, onlajn-testovi, beleške i planeri kojima možete jednostavno organizovati svoj proces usavršavanja, šablon za kreiranje CV-ja, evidencija aktivnosti, uputstvo za korišćenje platforme i tehnička podrška. Platforma ne zahteva instaliranje dodatnih programa. Sve što vam je potrebno za ovo neverovatno iskustvo učenja i razvoja karijere jesu pristup internetu i odluka da budete deo savremenog obrazovnog procesa.

Zato što vam poklanjamo besplatan ECDL kurs po izboru kao poklon dobrodošlice

Izaberite jedan od 5 kurseva u okviru ECDL programa i usavršite svoje poznavanje računarskih veština. Na raspolaganju su vam kursevi koji će vam omogućiti da steknete informatičku pismenost, bez koje je profesionalni napredak nezamisliv.

1. Osnove korišćenja računara
Cilj ovog kursa jeste da kandidata osposobi da bezbedno koristi internet, zaštiti podatke, lozinke i naloge, razume vrste mreža i načine konekcije. Ovaj kurs je „jezik veštine i sigurnosti pri zaštiti podataka”.

2. Osnove korišćenja interneta
Cilj ovog kursa je da kandidata osposobi da razume termine za korišćenje interneta, kretanje kroz veb-pretrage, kao i da razume termine elektronske pošte. Uključuje i organizaciju podataka, adresara, bookmarka.

3. Obrada teksta – Word
Kurs je namenjen svima koji žele da steknu veštine koje obuhvataju uređenje paragrafa, kreiranje pasusa, grafičkih objekata, cirkularnih pisama, uređivanje teksta i margina.

4. Tabelarne kalkulacije – Excel
Cilj ovog kursa jeste da korisnika upozna sa kreiranjem tabelarnih prikaza podataka, izradom baza podataka, radom sa brojevima, proračunima, prihodima, rashodima. Namenjen je svima koji žele da uspešno kreiraju tabele i proračune.

5. Prezentacije – PowerPoint
Cilj ovog kursa jeste da osposobi kandidata za pravljenje prezentacija i slajdova, ubacivanje šablona, formatiranje teksta, unos slika i upotrebu grafičkih elemenata.

Zato što vam dajemo neverovatan popust za učešće na godišnjoj međunarodnoj konferenciji LIEC

Konferencija LIEC (LINK International Educational Conference) već nekoliko godina održava se na Institutu i okuplja veliki broj zaposlenih u obrazovanju – iz zemlje i inostranstva.

Zato što vam dajemo popuste za prisustvo na IMO Zimskoj i/ili Letnjoj školi

Uz člansku kartu Instituta ostvarujete popust na učešće u Zimskoj i/ili Letnjoj školi. Ove škole se sastoje od niza korisnih radionica koje su namenjene svima zaposlenima u obrazovanju od vrtića do fakulteta. Radionice se održavaju u malim grupama i pokrivaju širok spektar tema kroz koje ćete usvojiti praktična znanja za svoj profesionalni napredak.

Zato što vam dajemo potvrde i bodove o praćenju događaja u organizaciji Instituta

Prosvetnim radnicima, koji su u obavezi da, prema Pravilniku o stalnom stručnom usavršavanju i napredovanju u zvanja nastavnika, vaspitača i stručnih saradnika („Službeni glasnik RS”, broj 48/2018), prikupljaju bodove sa raznih oblika stručnog usavršavanja Institut nakon svakog događaja daje potvrdu sa 2 boda stručnog usavršavanja unutar ustanove.

Prema Pravilniku, u okviru punog radnog vremena nastavnik i stručni saradnik ima obavezu da skupi na godišnjem nivou 64 boda različitih oblika stručnog usavršavanja, od čega je 20 bodova pohađanje odobrenih programa, a 44 boda neformalnog stručnog usavršavanja.

Možete se usavršavati i kroz kolektivno članstvo

Institut za moderno obrazovanje omogućava svim obrazovnim ustanovama i kolektivima da, uz posebne pogodnosti, obezbede svojim zaposlenima korporativno članstvo i priliku za grupnu edukaciju. Kolektivno članstvo će omogućiti pojedincima da postanu uspešniji, ali i doprineti školama i obrazovnim ustanovama da kroz implementiranje modernih tehnologija unaprede obrazovni proces. 

Sve informacije u vezi sa plaćanjem za korporativno članstvo možete dobiti na broj telefona +381 (0)11/40-11-260 ili putem imejl-adrese: office@institut.edu.rs. Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i uputiti vas u dalje korake koji će vam omogućiti da svojim kadrovima pružite usavršavanje koje im je neophodno za postizanje zapaženijih rezultata. Pridružite svoj kolektiv timu uspešnih, koji se konstantno usavršava.

Za cenu jednog članstva imate priliku da poboljšate sve nastavne i digitalne kompetencije u trajanju od godinu dana!

Prijavite se za članstvo u Institutu za moderno obrazovanje i napredujte u znanju i zvanju! Započnite članstvom usavršavanje koje će vam omogućiti da povećate svoju konkurentnost na tržištu rada i vrlo brzo napravite značajan iskorak u svojoj karijeri.

Kako se postaje član Instituta za moderno obrazovanje

Lako! Potrebno je samo da popunite prijavu ispod i pokrenete svoj profesionalni razvoj. Nakon što popunite prijavu, dobićete podatke za uplatu, koju možete da izvršite u bilo kojoj pošti ili banci, kao i online. Za plaćanje preko predračuna, s vama će kontaktirati kolege sa Instituta.

Upis za 2017/18. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »