Usmeravanje je ključ za uspešnu karijeru nastavnika.

Izaberite odseke po svojim interesovanjima.

Da li i vi želite da steknete znanja i veštine koji će pozitivno uticati ne samo na produktivnost vaših časova već i na kvalitet zaposlenja i visinu vaše zarade?

Ovo je prilika da napravite promenu. Izaberite profesionalne kurseve, seminare ili radionice koji će unaprediti vašu karijeru u pravcu u kom vi to želite.

Pred vama su četiri grupe programa, koji su kreirani tako da u potpunosti odgovore na vaše potrebe – od psihologije, pedagogije i metodike nastave, preko ličnog razvoja i modernih tehnologija, pa sve do unapređenja rada škole i komunikacija.

Posle svake izabrane oblasti imamo tri jednostavna cilja za vas.

Prvi je da posle školovanja napredujete, dobijete odlično plaćen posao.
Drugi je da vam pružimo iskustvo školovanja koga ćete se sećati sa uživanjem.
Treći je da nastavite usavršavanje i postajete bolji iz dana u dan.

Mislimo da su to dobri ciljevi i znamo kako da ih ispunimo.

Zato se školovanje na Institutu za moderno obrazovanje vodi po naprednom programu, kreiranom za ambiciozne nastavnike koji žele da unaprede sebe, a samim tim i celokupni kvalitet obrazovanja.

Grupe profesionalnih programa Instituta za moderno obrazovanje

Svaka grupa profesionalnih programa specijalizovana je za jednu oblast kako biste lakše pronašli program koji odgovara vašim potrebama i interesovanjima. Međutim, nakon završenog jednog od programa, imate potpunu slobodu da nastavite usavršavanje na bilo kojoj grupi ponuđenih programa.

Ovo su grupe profesionalnih programa, a svaka od njih sadrži mnoštvo zasebnih programa. Za početak, izaberite kurs, seminar ili radionicu koji su vam trenutno najpotrebniji, i započnite usavršavanje koje će vam odmah biti korisno u svakodnevnom radu.

copii1. Psihologija, pedagogija i metodika nastave

Biti dobar nastavnik znači stalno unapređivati kvalitet svojih časova. Programi iz ove grupe pomoći će vam da iskoristite primere dobre prakse u svojim predavanjima, povećate produktivnost časova, zadržite pažnju svakog učenika i izrazite svoju kreativnost na pravi način.

Saznajte više>>

 

reputation-is-of-utmost-importance2. Lični razvoj

Da bi bio dobar primer učenicima i napredovao kao ličnost, dobar nastavnik, pored profesionalnog, vreme posvećuje i ličnom razvoju. Na ovim programima imate priliku da steknete veštine koje će povećati kvalitet vaših predavanja, ali i vašeg života u celini.

<< Saznajte više

 

 

0420educationtechnology (1)3. Moderne tehnologije

Korišćenje modernih tehnologija u nastavi predstavlja budućnost obrazovanja, a da biste svest o tome preneli na đake, morate i sami usavršiti određene veštine u primeni savremene tehnologije, kao i metode koje će vam pomoći da to znanje na pravi način upotrebite u nastavi.

Saznajte više >>

 

 

 

 

Team-photo4. Unapređenje rada škole i komunikacija

Programi koje možete pronaći u ovoj grupi pomoći će vam da steknete suptilna znanja i veštine, koji će omogućiti da bolje komunicirate sa svima koji čine kolektiv jedne obrazovne ustanove. Uz ove programe, bićete u prilici da motivišete jedni druge, upravljate timovima, pregovarate i pravilno donosite odluke koje će unaprediti obrazovanje u globalu.

 << Saznajte više

 

 

Sloboda u načinu pohađanja nastave

Institut za moderno obrazovanje obezbeđuje nastavu na dva načina – tradicionalno, u učionici, ili preko interneta, na daljinu.

Pošto Institut za moderno obrazovanje radi po zvaničnom ovlašćenju ispitnog odeljenja Cambridge univerziteta, oba načina školovanja ispunjavaju visoke standarde grupacije pet vodećih svetskih univerziteta.

Ako odaberete učenje na daljinu, dobijate pristup posebnoj e-learning tehnologiji. Online nastavu pohađate od kuće ili sa posla, uz garantovano održavanje visokog nivoa kvaliteta obuke. Polaznici koji se školuju online slušaju svako predavanje, čitaju materijale, izvršavaju testove i zadatke, rade sa profesorima i konsultantima kao da su fizički prisutni u učionici.

A prvi utisak polaznika koji nastavu pohađaju tradicionalno je tehnička opremljenost učionica na Institutu za moderno obrazovanje.

Svaki polaznik ima pojedinačan pristup licencnim softverima. Svako radno mesto u učionicama ima rezervisan laptop. Za predavanja se koriste interaktivne table, projektori i ostali moderni alati za vođenje nastave.

Niste pronašli program koji odgovara vašim interesovanjima?

Pošaljite nam predlog.

Ako u ponudi Instituta za moderno obrazovanje trenutno ne postoji kurs ili seminar koji želite, pošaljite nam predlog. U najkraćem roku ćemo se potruditi da odgovorimo na vaše potrebe i obezbedimo i taj kurs za vas i ostale zainteresovane nastavnike.