Besplatna IT obuka za članove Instituta za moderno obrazovanje

U sredu, 15. maja 2019, Centar za obrazovnu tehnologiju pri Institutu za moderno obrazovanje organizuje za članove Instituta edukativnu obuku na temu:  „Prezi”. Termin održavanja obuke je od 14:30 do 16:00 časova u prostorijama Instituta (Beograđanka, Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana, III sprat, učionica br. 9).

Prisustvo ovoj obuci nudi odličnu priliku članovima IMO da savladaju najsavremeniji onlajn-alat i unaprede primenu informaciono-komunikacionih tehnologija u svojoj praksi.

Ukoliko još uvek niste član, prijavite se za članstvo i obezbedite sebi prisustvo na ovoj obuci.

Za obuku  se možete prijaviti OVDE.

Ovladajte upotrebom onlajn alata „Prezi”

Prezi je onlajn-prezentacija koja je po mnogim istraživanjima privlačnija od PowerPointa. Koncept rada i prezentovanja sadržaja preko Prezija omogućava dinamičniji pregled kroz zumiranje vizuelnog platna i fokusiranje na detalje, što može da podstakne brže, temeljnije i trajnije pamćenje sadržaja. Jedno je sigurno, uz Prezi prezentaciju nećete ostati nezapaženi kao predavač.  

Vaši predavači:

MSc Saša Ivakić, profesor računarstva i informatike

MSc Saša Ivakić, specijalista za primenu IKT-a u nastavi, doktorand metodike razredne nastave informatike na Pedagoškom fakultetu u Somboru, gde proučava efikasnost i efektivnost raznih alata i tehnologija za učenje programiranja kod đaka u razrednoj nastavi.

 

 

MSc Branka Spajić, profesor računarstva i informatike

MSc Branka Spajić, profesor računarstva i informatike. Završila je Fakultet tehničkih nauka, smer Tehnika i informatika. Do sada je radila u osnovnoj školi kao nastavnik informatike i računarstva i u srednjoj školi kao profesor poslovne informatike. Položila je ispit za rad nastavnika u školi i pohađala brojne seminare stručnog usavršavanja u vezi sa školstvom i radom sa učenicima. Kao profesorka informatike i računarstva u Savremenoj, zalaže se za rad u kreativnom okruženju u kome će zajedno sa učenicima moći da se usavršava i napreduje.

 

Kako da se prijavite?

Za obuku  se možete prijaviti OVDE. Fizičko prisustvo je besplatno.

Institut vam nudi mogućnost da obezbedite sebi godišnju članarinu po ceni od 3.000 RSD. Prijavite se što pre i uštedite 12.000 RSD. Saznajte više o godišnjem članstvu u IMO

Napomena: Prisustvom na ovoj obuci stičete 2 boda neformalnog stručnog usavršavanja putem potvrde o praćenju koju vam Institut besplatno izdaje.

Zahtev za izdavanje uverenja poslati na imejl: office@institut.edu.rs.