Konferencija „Moderno obrazovanje” – Saznajte šta donosi budućnost edukacije

Institut za moderno obrazovanje vas poziva na konferenciju pod nazivom „Moderno obrazovanje”, tokom koje ćete saznati kako savremena tehnologija može doprineti kvalitetnijem školovanju i pružiti vam nove pristupe u edukaciji mladih.

Konferencija će se održati 3. juna, s početkom od 10h, u amfiteatru B11 Instituta za moderno obrazovanje, u ulici Cara Dušana 34, Zemun. Broj mesta na konferenciji je ograničen, a svi zainteresovani svoje besplatno prisustvo mogu potvrditi popunjavanjem ove prijave.

konferecnija781

Kako iskoristiti moderne tehnologije u obrazovnom procesu?

Cilj ove konferencije je da okupi zaposlene u obrazovnim ustanovama i predstavi im primenu moderne tehnologije kao rešenje koje će unaprediti saradnju između škola, porodica i učenika.

Prisustvovanjem konferenciji steći ćete celokupnu sliku o tome kako treba da izgleda jedan sveobuhvatan sistem obrazovanja u budućnosti. Na brojnim interesantnim sesijama, između ostalog, moći ćete da čujete kako korisni programi mogu unaprediti časove matematike, koliko je tehnologija značajna u procesu vaspitanja mladih, koje tehnike možete upotrebiti kako biste se zaštitili od zloupotrebe digitalne komunikacije i još mnogo toga.

Kompletan program konferencije možete pogledati OVDE.

Obezbedite svoje mesto na vreme

Kako bi kvalitet predavanja bio na zavidnom nivou, broj učesnika je ograničen, a potvrda besplatnog učešća na akreditovanoj konferenciji ostvaruje se popunjavanjem prijave putem ovog linka.

Iskoristite jedinstvenu priliku i među prvima saznajte u kom pravcu ide savremeno obrazovanje.

Prijavite se što pre, zauzmite svoje mesto i usavršite korisne veštine koje se tiču upotrebe modernih tehnologija u obrazovanju.

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nam se obratiti mejlom office@institut.edu.rs ili pozivom na broj +381 11 4011 240.