Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

 Slavimo rođendan i poklanjamo IT obuku „EDpuzzle”

Centar za obrazovnu tehnologiju pri Institutu za moderno obrazovanje organizuje u junu za sve zaposlene u obrazovanju edukativnu obuku na temu: „EDpuzzle”. Kako bismo obuku obezbedili za što veći broj vas, omogućili smo dva termina:

  • petak, 7. jun, od 14:30 do 16:00 (uživo ili preko interneta);
  • subota, 8. jun, od 11:00 do 12:30 (preko interneta).

Obuka će se u petak održati u prostorijama Instituta (Beograđanka, Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana, III sprat, učionica br. 2). 

Prisustvo ovoj obuci daje vam funkcionalna znanja i veštine koje možete uspešno primeniti u praksi i skrenuti učenicima pažnju i zadobiti njihovo interesovanje, ali i obezbediti interaktivan rad.

Želite da svojim učenicima pripremite interaktivni nastavni materijal? Naučite kako da to uradite brzo i lako!

EDpuzzle je besplatan digitalni alat namenjen izradi interaktivnih video-materijala tako što se u postojeće video-materijale dodaju pitanja, komentari i objašnjenja. Ovaj alat stručnjaci prvenstveno navode kao jedan od idealnih alata za obrnutu učionicu, ali i alat od izuzetne koristi da se video-sadržaji prilagode različitim potrebama i učenika i nastave. Jedna od glavnih prednosti ovog alata jeste pregled statistike za video-materijale, što nastavniku omogućava praćenje napredovanja učenika.

Napomena: Prisustvom na ovoj obuci stičete 2 boda neformalnog stručnog usavršavanja putem potvrde o praćenju koju vam Institut besplatno izdaje.

Obuku vam je pripremio

MSc Saša Ivakić, specijalista za primenu IKT-a u nastavi.

Doktorand je metodike razredne nastave informatike na Pedagoškom fakultetu u Somboru, gde proučava efikasnost i efektivnost raznih alata i tehnologija za učenje programiranja kod đaka u razrednoj nastavi.

Trenutno radi kao profesor računarstva i informatike i koordinator je Centra za obrazovnu tehnologiju Institita za moderno obrazovanje.

 

Kako da se prijavite?

Fizičko prisustvo na obuci i prenos preko interneta besplatni su za članove Instituta za moderno obrazovanje.

Onima koji još uvek nisu članovi Institut daje rođendanski popust za pohađanje obuke (uživo ili preko interneta) za samo 699 dinara.

Obavezno navedite kako želite da pohađate obuku i u kom terminu.

 

Članstvo u Institutu za moderno obrazovanje

Institut vam nudi mogućnost da tokom juna dobijete različite pogodnosti za pojedinačna ili kolektivna članstva. Saznajte više o godišnjem članstvu u IMO

 

Za više informacija možete nam se obratiti putem telefona: +381 (0)11/40-11-260 ili na imejl: office@institut.edu.rs. 

Upis za 2017/18. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »