Bolje obrazovanje za bolji svet!

Better education for a better world!

UTISCI O RADU INSTITUTA ZA MODERNO OBRAZOVANJE

Institut za moderno obrazovanje ima prostvetiteljsku ulogu

Institut ima više prosvetiteljsku ulogu nego ulogu razmene iskustava i mišljenja, jer ima mnogo mesta koja nisu upućena u budućnost koja je već postala sadašnjost. Koncept, tema i sama organizacija konferencije su možda prekvalifikovani za okolnosti u kojima živimo i u to ime ovaj Institut, sa idejom koju nosi i sprovodi već u početnim koracima, može neformalno da se nazove i Institut za avangardno obrazovanje.

doc. Petar Stanojlović, učesnik konferencije „Moderno obrazovanje”

 


Program konferencije „Moderno obrazovanje” je bio inspirativan i zanimljiv

Organizacija konferencije „Moderno obrazovanje” je bila dobra i omogućila je da program protekne bez ikakvih vidljivih teškoća. Program je bio relevantan i inspirativan, a izlagači zanimljivi i kompetentni. Institut je bio brižan domaćin i verujem da su se svi posetioci i učesnici osećali prijatno.

dr sc. Sunčica Milosavljević, učesnik konferencije „Moderno obrazovanje”

 


Posetioci su dobili korisne pedagoške implikacije za praksu

Teme na konferenciji „Moderno obrazovanje” su bile međusobno sinhronizovane, a kompletna organizacija, kao i uslovi za rad bili su na visokom nivou. Moderator konferencije je profesionalno vodio program. Prisutni su dobili odgovore na važna pitanja koja se tiču modernog obrazovanja i, što je još važnije, pružene su im korisne pedagoške implikacije za praksu.

Maja Vračar, učesnik konferencije „Moderno obrazovanje”

 


Zadovoljna sam konferencijom „Moderno obrazovanje”

Prisustvo konferenciji „Moderno obrazovanje” pomoglo nam je da definišemo dalje pravce obrazovanja, a oni se tiču upotrebe modernih tehnologija i organizacije koja omogućava kooperativnost, timski rad i stvaranje uslova za procese konstrukcije znanja. Usmereni smo na jačanje ličnosti učenika i povećavanju autonomije i kreativnost nastavnika.

Živkica Đorđević

 


Upis za 2017/18. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »