Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

Umetnost vaspitanja – ključ uspeha u obrazovanju i saradnji sa roditeljima

Seminar „Umetnost vaspitanja – ključ uspeha u obrazovanju i saradnji sa roditeljima” održaće se u subotu, 22. decembra, od 9 do 16 časova u prostorijama Instituta (Beograđanka, Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana, Science Hub).

Popunjavanjem ove prijave obezbedićete svoje mesto na seminaru koji će vam omogućiti kvalitetna i funkcionalna znanja o tome kako da unapredite svoju vaspitnu ulogu. Pored toga, saznaćete na koje sve načine možete rešiti vaspitne izazove u radu sa učenicima, ali i poboljšati komunikaciju sa roditeljima. Svi učesnici seminara će moći da steknu i priznati ZUOV sertifikat.

Osnovne informacije o seminaru:

  • broj u katalogu – 152,
  • kompetencije – K4,
  • prioritetna oblast – P4,
  • cena – 1.950 din. po učesniku.

Šta vas očekuje?

Tokom seminara imaćete priliku da se upoznate sa primenom novih strategija i metoda u vaspitanju i saradnji sa roditeljima. Saznaćete kako da primenite vaspitne metode i tehnike koje doprinose razvoju moralno i vaspitno poželjnih osobina ličnosti kod dece/učenika.

Steći ćete korisna znanja o mestu, ulozi i značaju školskog i „institucionalnog” vaspitanja sa osvrtom na značaj moralnog vaspitanja. Upoznaćete se sa najčešćim stereotipima i zabludama u vaspitanju i saznati kako da prepoznate različite stilove koji se ispoljavaju kod dece/učenika, ali i kako da na njih adekvatno reagujete.

Teme koje će se obrađivati na seminaru:

  • Školsko vaspitanje – pretpostavka kvalitetnog obrazovanja;
  • Od opšte vaspitne klime do individualnog vaspitanja dece i učenika;
  • Vaspitni profili i stilovi u nastavi i porodici;
  • Vaspitne strategije i metode;
  • Jake i slabe strane u vaspitanju – zablude i stereotipi – evaluacija

Vaši predavači:

Momčilo Stepanović

Diplomirani učitelj – master, OŠ „Banović Strahinja” u Beogradu, osnivač i predsednik Udruženja „Kreativni učitelji”, član Mense Srbije, suosnivač SIG-a za razvoj učenja i pamćenja pri Mensi Srbije, autor franšiznog projekta „Kreativna školica uspeha”, zasnovanog na kinestetičkom učenju i metodi „Pokretna azbuka”, autor i koautor brojnih udžbenika i projekata.

 

Tanja Vitas

Diplomirani učitelj, OŠ „Banović Strahinja”, Beograd, autor i realizator brojnih programa stručnog usavršavanja, realizator velikog broja projekata, autor više udžbenika za učenike od I do IV razreda, član Udruženja „Kreativni učitelji”.

 

 

Kako da se prijavite?

Da biste se prijavili za učešće na seminaru, potrebno je da što pre popunite prijavu i obezbedite svoje mesto. Broj slobodnih mesta za učešće na seminaru u prostorijama Instituta ograničen je na 30, a svoje prisustvo možete osigurati popunjavanjem ove prijave.

Prijave za prisustvo na seminaru prihvataju se do popune grupe.

PRIJAVITE SE >>

Za više informacija možete nam se obratiti putem mejla: office@institut.edu.rs ili telefona: +381 (0)11 4011 260.

 

Upis za 2017/18. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »