Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

Unapredite veštine verbalne i neverbalne komunikacije i postanite ubedljivi komunikatori

Trening „Komunikator = Gladijator” održaće se u sredu, 30. maja, od 17 do 20h, u organizaciji Centra za stručno usavršavanje Instituta za moderno obrazovanje (Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana, zgrada Beograđanke).

Popunjavanjem ove prijave možete obezbediti svoje prisustvo na treningu na kome je broj slobodnih mesta ograničen na 20. Na taj način bićete u prilici da unapredite veštine verbalne i neverbalne komunikacije.

Trening je namenjen svima koji žele da upoznaju sebe i da, kroz rad sa profesionalnim trenerom za veštine komunikacije i poznatim glumcem Markom Stojanovićem, postanu ubedljivi komunikatori.

Komunikacija je veština, oruđe, ali i oružje!

Trening „Komunikator = Gladijator"

„Kad Vas pitaju kako se sporazumevate sa drugima, najčešće ćete reći – rečima. Ali, mogli biste biti iznenađeni činjenicom da Vaše oči, lice, ruke – telo, često govore mnogo više nego reči i, što je možda važnije – uvek istinito. Neverbalna komunikacija u nekom užem smislu je JEZIK TELA.

Zaključak je da moramo biti ubedljivi i vešti komunikatori, a pored dara, koji je kod mnogih nesporan, moramo posedovati i veštinu koja se uči i stiče, a to možemo – svi!”

Šta dobijate?

  • Rad na usvajanju novih veština i alata za komunikaciju,
  • Upoznavanje tehnika za dekodiranje neverbalne komunikacije sagovornika,
  • Sticanje samopouzdanja i veština za borbu sa tremom,
  • Zvaničan sertifikat Centra za stručno usavršavanje.

Biografija predavača

Marko Stojanović

Marko StojanovićDiplomirao je na katedri za glumu beogradskog Fakulteta dramskih umetnosti. Specijalističko školovanje je završio u Međunarodnoj školi pantomime Marsela Marsoa u Parizu 1994. godine.

Trenutno je angažovan na Fakultetu savremenih umetnosti na poziciji vanrednog profesora glume i scenskog pokreta. U dosadašnjoj karijeri stekao je bogato iskustvo tokom 20 godina držanja treninga, radionica i seminara na kojima je prenosio veštine verbalne i neverbalne komunikacije.

Bio je direktor Doma omladine Beograda od 2013. do 2015. godine, jedan je od osnivača i predsednik „Svetske organizacije pantomimičara“ i predsednik „Nacionalnog saveza za karling Srbije“.

Kako da se prijavite?

Da biste prisustvovali ovom treningu, potrebno je da što pre popunite prijavu i obezbedite svoje mesto. Broj slobodnih mesta je ograničen na 20, a cena treninga je 2.500,00 RSD.

PRIJAVITE SE >>

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nam se obratiti putem mejla office@institut.edu.rs ili pozivom na broj +381 (11) 4011 223.

Upis za 2017/18. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »