Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

Predavanje iz ciklusa „Kako da zavolim ponedeljak?”

Besplatno predavanje „Šta se desi sa genijem kad pođe u prvi razred?”

Centar za stručno usavršavanje Instituta za moderno obrazovanje u saradnji sa Osnovnom školom Savremena organizuje sedmo po redu, predavanje iz ciklusa „Kako da zavolim ponedeljak?”, na temu „Šta se desi sa genijem kad pođe u prvi razred?”. Predavanje će se održati u četvrtak, 28. marta 2019, od 18:00 do 19:30 u prostorijama Instituta (Beograđanka, Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana, III sprat, Future hub).

Predavanje je namenjeno svim zaposlenima u obrazovanju koji kod svojih učenika žele da prepoznaju genijalnost, kreativnost, maštovitost i darovitost, kao i da utiču na njihov razvoj.

Saznajte šta utiče na formiranje „genija”

Kroz predavanje će biti istaknuta važnost podsticanja kanalisanog misaonog procesa koji razvija upotrebu intelektualne, emocionalne i socijalne inteligencije i daje odgovore na pitanja šta je to GENIJE, kako naučiti dete da MISLI, ali i zašto se darovitost teško identifukuje i da li mogu sva deca biti darovita? Posebna pažnja će se staviti na elemente koji objedinjuju ozbiljan i zreo način razmišljanja učenika, a koji predstavljaju obrise mentalnih okvira u kojima deca odrastaju. Predavač će istaći i važnost roditeljskog i pedagoškog podsticanja na funkcionalnu primenu aktivnog i kreativnog mišljenja na osnovu kog se donose kvalitetne kritičke odluke, zaključci i stavovi.

Vaš predavač:

Momčilo Stepanović, diplomirani učitelj – master

Momčilo je diplomirani učitelj – master, OŠ „Banović Strahinja” Beograd, pedagoški savetnik, savetnik, spoljni saradnik Školske uprave Beograd, osnivač Udruženja „Kreativni učitelji”, član Mense Srbije, autor 10 akreditovanih programa stručnog usavršavanja u obrazovanju, autor programa kinestetičkog učenja „Kreativna školica uspeha”, autor udžbenika i novih nastavnih metoda, autor didaktičkog sredstva i društvene igre „Kreativna matematika” (dobitnik priznanja „Dobra igračka” za 2018. godinu), autor knjiga: „Biseri u pepelu”, „Dobrotoljublje” i „Maštači”. Otac i deda.

 


Kako da se prijavite?

Da biste pratili ovo besplatno predavanje, potrebno je da što pre popunite prijavu i obezbedite svoje mesto, jer je broj slobodnih mesta ograničen na 30. Molimo vas da u prijavi označite da li želite da pratite predavanje uživo, u prostorijama Instituta, ili putem Live streama.

* Prijave se prihvataju do srede, 27. 3. 2019, najkasnije do 15 sati. Ukoliko niste u mogućnosti da fizički prisustvujete predavanju, obezbeđeno je i praćenje putem interneta po ceni od 500 dinara, dok je live stream prenos besplatan za članove Instituta. Saznaj više o članstvu >>

Napomena: Prisustvom na ovom predavanju stičete 2 boda neformalnog stručnog usavršavanja preko potvrde o praćenju predavanja koje se izdaje na zahtev pojedinaca i plaća se 500 dinara. Zahtev za izdavanje uverenja poslati na imejl: office@institut.edu.rs.


Postanite IMO bloger

Pozivamo vas da pratite inspirativne članke na blogu za nastavnike i blogu za roditelje. Pridružite nam se i vi i postanite jedan od autora članaka na našem blogu. 

Za više informacija možete nam se obratiti putem telefona: +381 (0)11/40-11-260 ili na imejl: office@institut.edu.rs.

 

Upis za 2017/18. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »