Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

Šta sve dobijate u Institutu za moderno obrazovanje?

U Institutu za moderno obrazovanje imate priliku da vidite kako izgleda nastava u jedinstvenom Intelligent Classroom okruženju; isprobate najsavremenu tehnologiju i saznate kako se ona može koristiti u svakodnevnom procesu učenja; informišete se o mogućnostima moderne edukacije; prisustvujete seminarima i obukama za profesore i dobijete veštine, znanja i resurse koje odmah možete primeniti u svojoj praksi, kao i sertifikate i diplome koji će garantovati vašu stručnost i najzahtevnijim poslodavcima.

U vezi s tim, postoji 12 razloga zbog kojih je učešće u nekom od projekata Instituta za moderno obrazovanje odličan izbor bilo da radite u prosveti ili želite da pronađete najsavremenije obrazovanje u sferi koja vas zanima.

1. Nepresušan izvor novih profesionalnih znanja i veština

Usavršavanje i učenje nikada ne prestaju. Ono što čini jednu od najvažnijih karakteristika Instituta jeste to što neprestano prati inovacije u nauci i obrazovanju, te nastoji da svojim posetiocima pruži najnovija znanja iz različitih sfera.

Za one koji su još u procesu školovanja to znači da će u Institutu moći da se informišu o mogućnostima svog napredovanja i daljeg usmerenja. S druge strane, svi koji rade kao nastavnici, profesori i drugi stručni saradnici u prosveti, mogu da se priključe međunarodnim konferencijama, stručnim seminarima i tribinama, kao i brojnim drugim događajima.

Istražite projekte Instituta i saznajte na koji način sve možete unaprediti svoje znanje i karijeru.

2. Stručni seminari koji će vam pomoći da postanete najbolji kandidat za posao svojih snova

Stručni tim Instituta neprestano radi na osmišljavanju najboljih stručnih seminara i tribina, koji će vam pomoći da donosite najbolje i najprofitabilnije odluke u vezi sa svojom karijerom. On vam omogućava da steknete nove kvalifikacije, stupite u kontakt sa najboljim poslodavcima, unapredite svoju biografiju i usavršavate se.

seminari-tribine

Nekoliko puta mesečno, Institut organizuje seminare na kojima govore najveći stručnjaci iz oblasti razvijanja ličnih i profesionalnih veština. Oni će vam, kroz zanimljive primere iz prakse, preneti znanja i dati vam savete za uspeh u karijeri.

Potražite profesionalni kurs ili radionicu koji najbolje odgovaraju vašim interesovanjima i postanite bolji profesor, predavač i pedagog.

3. Praktično znanje o najnovijim tehnološkim dostignućima i njihovoj primeni u procesu učenja

U Institutu za moderno obrazovanje imate priliku da isprobate tehničke uređaje poslednje generacije i saznate kako oni mogu unaprediti proces učenja. U jedinstvenom show room-u u regionu otkrićete novu dimenziju obrazovanja i naučiti kako da primenite savremenu tehnologiju u nastavi, kao i kako da usmerite svoje učenike da pravilno koriste tehnološka dostignuća u svakodnevnom životu, posebno prilikom učenja i istraživanja.

Da biste svoje znanje iz ove oblasti doveli do najvišeg nivoa, usavršavanje na Institutu nudi vam mogućnost da i sami stičete znanja i unapređujete veštine koristeći najsavremeniju tehnologiju današnjice.

To znači da ćete slušati predavanja, rešavati zadatke i konsultovati literaturu u bilo kom trenutku na svom kompjuteru, telefonu ili tablet uređaju. Drugim rečima, moći ćete da organizujete svoje vreme onako kako vama odgovara.

Pogledajte koje sve uređaje imate priliku da isprobate u Institutu.

4. Pomoć u stručnom usmerenju i pronalasku najboljeg načina školovanja

Jedna od misija Instituta jeste i da pomogne svim svojim partnerima u pronalaženju odgovarajućeg vida školovanja ili usavršavanja, koji će najbolje ispuniti njihova očekivanja i potrebe. Stručnjaci iz Instituta će uz razgovor sa vama spoznati vaša znanja i veštine, kao i interesovanja, i u skladu s tim, potražiti način na koji najefikasnije možete doći do ostvarenja svojih zamisli.

Osim toga, Institut nudi stručnu podršku u vidu obrazovnog konsaltinga i brojnih drugih saveta i uputstava za rad i edukaciju, te na taj način aktivno doprinosi poboljšanju kvaliteta nastavnog procesa kod nas.

Institut-za-moderno-obrazovanje

5.  Saradnja sa međunarodnim institucijama

U svojim nastojanjima da obezbedi usvajanje najviših standarda u obrazovnom sistemu, Institut aktivno radi na razvoju saradnje sa institucijama, kompanijama i organizacijama od međunarodnog značaja.

Na taj način, Institut osigurava širok dijapazon mogućnosti školovanja i usavršavanja za one koji žele da ostvare maksimalan potencijal u svom životu. Učešćem u nekim od projekata Instituta, imaćete sjajnu priliku da steknete svetske kompetencije i znanja za uspeh širom planete.

6. Sticanje vrednih diploma i sertifikata koji će poboljšati vaš status u stručnoj javnosti

Institut za moderno obrazovanje vam pruža priliku da steknete vredne diplome i sertifikate, koji će dokazati svakome ko se zainteresuje za vašu biografiju da posedujete najsavremenija praktična znanja i veštine.

Nakon svakog seminara, konferencije ili obuke na Institutu, dobićete odgovarajući sertifikat koji potvrđuje da raspolažete znanjima iz konkretne oblasti o kojoj je reč. Takođe, u okviru Cambridge programa TeachingAcademy, imate priliku da steknete prestižne Cambridge diplome, zahvaljujući kojima ćete s pravom moći da se pridružite svetskoj pedagoškoj eliti.

7. Kvaliteti koji donose bolje zaposlenje i veću zaradu

Umorni ste od rada u školi čija uprava ne ceni vaše napore i kvalitete? Voleli biste da budete u poziciji da na razgovoru za posao vi intervjuišete poslodavca i proveravate da li on može da ispuni vaša očekivanja, a ne obrnuto, što je najčešće slučaj?

Obezbedite sebi luksuz biranja poslodavca, škole i kolektiva u kom želite da radite.

Prestiž koji će vam dati Cambridge diploma ne može da se poredi ni sa jednim drugim usavršavanjem koje je dostupno na ovim prostorima. Zbog toga ćete konačno moći da pronađete novi posao, koji odgovara vašim željama i srazmeran je kvalitetu koji imate.

8. Eminentni predavači koji su i sami lideri u obrazovanju

Tim predavača u Institutu za moderno obrazovanje sastoji se od stručnjaka koji predstavljaju lidere u obrazovanju i drugim bliskim oblastima. To su edukatori koji su rad u državnim školama ostavili daleko iza sebe i formirali svoju karijeru u najprestižnijim ustanovama u zemlji i inostranstvu.

Među profesorima se nalaze i doktori nauka, magistri, a mnogi od njih nagrađivani su za svoj rad i doprinos tokom karijere bogate iskustvima. Oni su tu za vas kako bi vas usmerili i podelili sa vama svoja znanja, iskustva, ideje i vizije.

 

9. Znanja i veštine za kvalitetniji, kreativniji i napredniji rad sa učenicima

Svet bi bio bolje mesto kada bi svi nastavnici bili kao vi i imali želju da se usavršavaju, jer samim tim povećavaju kvalitet obrazovanja svojih učenika. Kada nastavnik radi na sebi, on ne ulaže samo u svoju već i u budućnost učenika za koje predstavlja uzor i veoma značajnu figuru.

nastavnici

A da li biste voleli da realizujete sve ideje koje imate?

Institut za moderno obrazovanje je mesto na kom ćete pronaći znanje, ali i upotrebiti svoju kreativnost. Naučićete kako da realizujete originalne ideje koje imate. Različiti alati koje budete stekli otvoriće nove mogućnosti da se vaša kreativnost izrazi, a to će se odraziti i na produktivnost vaših učenika.

Uradite nešto dobro za njih, ali i za sebe u isto vreme.

10. 18 mesečnih pretplata na LINKeduTV

linkTV_Želimo da vam profesionalno usavršavanje u Institutu za moderno obrazovanje bude što zanimljivije, praktičnije i korisnije.

Partneri Instituta dobijaju pretplatu tokom 18 meseci na program i sve materijale prve edukativne televizije na ovim prostorima – LINKeduTV. Na taj način, uz znanja stečena u Institutu, potpuno besplatno dobijate i bogate sadržaje ove online televizije, u vrednosti od 525 evra.

U LINKeduTV paketu naći ćete sve što vam je potrebno da upotpunite svoje usavršavanje i učinite ga interesantnijim, a ujedno ćete naučiti i mnogo korisnih stvari koje će vas inspirisati i kada su vaša predavanja u pitanju.

Od emisija koje će proširiti vaše opšte znanje i dati vam ideje kako da ih iskoristite u nastavi, preko kratkih video-tutorijala, koji će vam dati brza objašnjenja i rešenja najrazličitijih problema, pa sve do predavanja eminentnih stručnjaka o uskostručnim temama njihovog istraživanja. Takođe, možete i da šaljete svoje materijale ili predloge šta želite da vidite na LINKeduTV-u. I na sve to dobijate 18 mesečnih pretplata.

Iskoristite pretplatu da se dobro zabavite učeći i da uživate u jedinstvenom obrazovnom programu.

11. Napredno i uže stručno znanje engleskog jezika

Postoji mnogo razloga iz kojih je stručno znanje engleskog jezika važno da biste mogli da napredujete u karijeri. Ovo su 3 najvažnija:

  1. Cambridge setifikati i diplome
    Kako biste bili u mogućnosti da upišete prestižne Cambridge profesionalne programe, potrebno je da imate znanje engleskog jezika na nivou B2 CEFR skale. Kao pripremu za Cambridge programe, Institut za moderno obrazovanje obezbedio vam je kurseve stručnog engleskog jezika, koji će vam omogućiti da dostignete potreban nivo znanja.
  2. Bilingvalna nastava
    Da biste napredovali u svojoj karijeri i zaposlili se u nekoj od vrhunskih obrazovnih ustanova koje rade po bilingvalnom planu i programu, potrebno je da svoj engleski dovedete do visokog nivoa. Uz to, potrebno je da savladate veštine i steknete diplomu za nastavnike na bilingvalnim programima. I jedno i drugo znanje pronaći ćete na Institutu za moderno obrazovanje.
  3. Lični portfolio na engleskom jeziku za posao u inostranstvu
    Ukoliko želite da posao nastavnika pronađete u inostranstvu, neophodno je da kreirate izvanredan portfolio na engleskom jeziku. Institut za moderno obrazovanje vam dvostruko pomaže u tome: imate mogućnost da postepeno usavršavate engleski jezik na programima koji su odvojeni po nivoima, a dobićete i stručnu pomoć pri izradi portfolija.

12. Profesionalno usavršavanje po Cambridge programu: znanje koje će vas učiniti drugačijim od ostalih nastavnika

Posao nastavnika ima veliku važnost i potrebno je stalno nadograđivati znanja i veštine kako biste ostali relevantni. Metodi i tehnike koji se koriste u nastavi svakodnevno se unapređuju i postaju sve efikasniji.

Vi imate priliku da se usavršavate po najnaprednijim Cambridge profesionalnim programima i budete u toku sa savremenim dostignućima iz oblasti pedagogije.

Nastavnici koji se redovno usavršavaju u Institutu za moderno obrazovanje imaju priliku da nadograđuju svoja znanja na pravi način i koriste najpouzdanije izvore i literaturu. Budite i vi među njima.

Upis za 2017/18. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »