Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

23 Sep

  • By Aleksandra Ikonov
  • In Vesti
  • Comments Off

U petak, 13. 9. 2019, u Centru za stručno usavršavanje Kikinda, održan je sastanak direktora regionalnih centara i centara za stručno usavršavanje Republike Srbije. Tema sastanka je bila organizacija i priprema četvrte konferencije „Mreže RC i CSU”, pod nazivom „Aktuelnosti u obrazovnom sistemu Republike Srbije”, koja će se održati od 14. do 16. oktobra u Vrnjačkoj banji. 

Pored navedenog, na sastanku je direktorima stručni saradnik msr Aleksandra Ikonov predstavila aktivnosti Instituta za moderno obrazovanje. Tom prilikom Aleksandra je istakla: Jedna od tema sastanka je i naše priključivanje Mreži regionalnih centara za stručno usavršavanje. Danas sam ovde pre svega da predstavim svoj CSU, a onda i da se povežemo sa kolegama sa kojima imamo isti interes. Sam Institut ima veoma velik broj programa i oblika stručnog usavršavanja, koji mogu biti od interesa i drugim kolegama, ali, postoji i prostor gde možemo zajednički da se povežemo i unapredimo naš obrazovnovaspitni sistem (komentar preuzet sa portala Focus Media Pro).

Prisutni direktori su pokazali interesovanje za rad i mogućnosti koje Centar za stručno usavršavanje IMO pruža i ugovorena je saradnja, kao i učešće Instituta za moderno obrazovanje na četvrtoj konferenciji.

Agenda konferencije dostupna je OVDE.

Pozivno pismo možete preuzeti OVDE.