Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

Prijavite se za BESPLATNO prisustvo akreditovanom seminaru „Singapurska matematika – od problema do rešenja”.

Institut za moderno obrazovanje (IMO) vam poklanja 3 besplatne kotizacije za predstojeći akreditovani seminar „Singapurska matematika – od problema do rešenja”, koji će se održati u subotu, 26. maja, od 9 do 16h, (Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana, zgrada Beograđanke).

Započnite saradnju sa Institutom

Ukoliko predajete matematiku, fiziku ili informatiku, popunite upitnik i saznajte više o narednim koracima koji vam mogu omogućiti da postanete jedan od privilegovanih nastavnika koji će bez nadoknade moći da upoznaju inovativne pristupe u obrazovanju na ovom akreditovanom seminaru.

Pored mogućnosti da besplatno prisustvujete ovom akreditovanom seminaru, popunjavanjem prijave na dnu stranice, vaši kontakt podaci biće sačuvani u bazi Instituta radi budućeg ostvarivanja evenutalne zajedničke saradnje sa obrazovnim ustanovama u okviru kompanije LINK group.

Šta vas očekuje na seminaru?

Akreditovani seminar „Singapurska matematika – od problema do rešenja” pružiće vam priliku da upoznate inovativne pristupe u obrazovanju. Pored korisnih znanja, ovaj seminar donosi vam i zvanično uverenje o osmočasovnom stručnom usavršavanju za zaposlene u prosveti.

Saznajte zašto Singapur pripada grupi zemalja koje imaju najbolje rezultate na PISA testiranju u sve tri oblasti – kako u naučnoj, tako u čitalačkoj i u matematičkoj pismenosti. Više o tome možete pročitati na našem blogu.

Kroz niz interesantnih tema, saznaćete kako da motivišete svoje učenike i nastavu podignete na viši nivo. Seminar će se baviti analizom uzročno-posledične veze između odabranih metoda rada i postignuća učenika. Predavači sa višegodišnjim iskustvom i znanjem iz prakse predstaviće vam kvalitetan program koji će vas osposobiti za sistem rada na tekstualnim zadacima u 7 koraka (etape u rešavanju problema).

Upoznaćete nove modele i pristupe nastavi koji se sa uspehom već primenjuju širom sveta. Uz to, imaćete priliku da se upoznate sa radom Centra za stručno usavršavanje pri Institutu za moderno obrazovanje i saznate više o mogućnostima za ostvarivanje zajedničke saradnje. Broj slobodnih mesta za praćenje seminara je ograničen na 30, a cena prisustva bez popusta iznosi 2.500,00 RSD.

Predavači:

  • mr Aleksandar Seničić, profesor matematike, Gimnazija Kraljevo,
  • Vjekoslav Petriško, profesor razredne nastave, OŠ „Četvrti kraljevački bataljon“, Kraljevo.

Teme seminara:

  • Didaktički principi u nastavi matematike,
  • Motivacija učenika za učenje matematike,
  • Šta je singapurska matematika,
  • Modeli singapurske matematike u praksi,
  • Primena matematičkih znanja i grafički prikazi,
  • Organizacija časa po modelu singapurske matematike.

Misija Instituta za moderno obrazovanje

Institut za moderno obrazovanjeInstitut za moderno obrazovanje se bavi unapređivanjem kvaliteta obrazovnog procesa kroz edukaciju zaposlenih u prosveti i onih koji tek planiraju da postanu nastavnici.

Promocijom najsavremenijih obrazovnih tehnologija, Institut pojedincima pomaže da postanu uspešniji, a školama i obrazovnim ustanovama omogućava implementaciju tehnologija i tehnika za unapređenje obrazovnog procesa.

Kroz organizaciju međunarodnih akreditovanih događaja (seminari, tribine, obuke, konferencije i radionice) na aktuelne teme iz obrazovanja, Institut okuplja sve zaposlene u obrazovanju.

Institut za moderno obrazovanje predstavlja savremen pristup edukaciji, kao i nove metode i tehnike koje podrazumevaju drugačiji model saradnje između škola, porodica i mladih.

 

Obezbedite besplatno prisustvo na seminaru

Broj slobodnih mesta na seminaru je ograničen. Zato reagujte što pre, popunite upitnik i obezbedite besplatno prisustvo na akreditovanom seminaru „Singapurska matematika – od problema do rešenja”.