Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

Besplatan video-kurs „Moderno obrazovanje”

Prijavite se za besplatan video-kurs „Moderno obrazovanje”

Institut za moderno obrazovanje vam poklanja besplatan video-kurs pod nazivom „Moderno obrazovanje”, koji će vam omogućiti da saznate kako savremena tehnologija može doprineti kvalitetnijem školovanju i pružiti vam nove pristupe u edukaciji mladih.

Video-kurs će vam predstaviti benefite primene modernih tehnologija u obrazovanju i predstaviti vam rešenja koja unapređuju saradnju između škola, porodica i učenika. Praćenjem ovog kursa steći ćete celokupnu sliku o tome kako treba da izgleda jedan sveobuhvatan sistem obrazovanja u budućnosti. Između ostalog, moći ćete da čujete kako korisni programi mogu unaprediti časove matematike, koliko je tehnologija značajna u procesu vaspitanja mladih, koje tehnike možete upotrebiti kako biste se zaštitili od zloupotrebe digitalne komunikacije i još mnogo toga.

Prijavite se i započnite svoje usavršavanje

Ovaj video-kurs možete pratiti sa bilo kog mesta u bilo koje vreme. Sve što vam je potrebno jeste internet konekcija.

Popunite prijavu i na svoju imejl-adresu dobićete pristupne podatke za IMO platformu za učenje na daljinu, preko koje ćete u narednih 30 dana moći da pristupite besplatnom video-kursu. Uživajte u poklonu!