Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

„Komunikacijski trougao: nastavnik–učenik–roditelj”

Predavanje pod nazivom „Komunikacijski trougao: nastavnik–učenik–roditelj” u organizaciji Centra za stručno usavršavanje pri Institutu za moderno obrazovanje održaće se u petak, 14. septembra, od 14 časova.

Ovo jednoipočasovno besplatno predavanje će se održati u prostorijama IMO (u Beograđanki, Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana) i možete ga pratiti fizički ukoliko se prijavite putem ovog linka ili online – putem organizovanog live streama.

Poboljšajte komunikaciju sa učenicima i roditeljima

Tema ovog predavanja biće isticanje ključnih faktora za uspešnu komunikaciju sa roditeljima i učenicima u trouglu nastavnik–učenik–roditelj. Svi zaposleni u obrazovanju imaće priliku da čuju kako izgleda uspešna komunikacija u kojoj se vodi računa o osobinama ličnosti svih učesnika. Osim toga, saznaćete sve o tipovima roditelja i učenika, kao i o načinima pripreme, zakazivanju i vođenju roditeljskih i individualnih sastanaka sa roditeljima.

Naučićete kako da napravite saradnika od roditelja, ali i šta je asertivna komunikacija i zašto je ona važna za posao nastavnika. Uz to, čućete kako da očuvate lični integritet i dostojanstvo profesije.

Predavač Tatjana Koluvija

Profesorka globalnih perspektiva Tatjana Koluvija diplomirala je na Katedri za srpski jezik i književnost Filološkog fakulteta u Beogradu, gde je stekla i zvanje mastera. Tatjana je predavala srpski jezik i književnost u nekoliko škola u Beogradu.

U Savremenoj nastoji da stvori interaktivnu, otvorenu komunikaciju i diskusiju sa učenicima o svim temama koje pokriva nastavni plan i program. Njen zadatak je da poveže globalna pitanja sa izazovima sa kojima se susrećemo u društvu i da podigne svest učenika o ovim problemima.

Prijavite se što pre – broj slobodnih mesta je ograničen

Početak školske godine je idealan trenutak da izgradite dobar odnos sa učenicima i njihovim roditeljima. Zato ne gubite vreme, prijavite se što pre i obezbedite svoje mesto na ovom predavanju.

PRIJAVITE SE >>

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nam se obratiti putem mejla office@institut.edu.rs ili pozivom na broj +381(0)11/40-11-260.

Upis za 2017/18. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »