Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

Obnovljivi izvori energije i projektna nastava – drugo predavanje iz ciklusa „Kako da zavolim ponedeljak?”

U četvrtak, 25. oktobra 2018, održaće se drugo po redu besplatno predavanje iz ciklusa predstavljanja primera dobre prakse „Kako da zavolim ponedeljak”, pod nazivom „Obnovljivi izvori energije i projektna nastava”.

Predavanje će se održati od 18 do 19:30 časova u prostorijama Instituta za moderno obrazovanje u Beogradu (Beograđanka, Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana, III sprat).

Obezbedite svoje prisustvo

Ovo predavanje namenjeno je zaposlenima u obrazovanju koji žele stručno da se usavršavaju u cilju unapređivanja svoje profesionalne karijere.

Šta vas očekuje?

Predavanje „Obnovljivi izvori energije i projektna nastava” obuhvatiće prikaz oglednog časa, realizovanog u formi projektne nastave, čiji je cilj razvijanje međupredmetnih kompetencija u vezi sa obnovljivim izvorima energije, energetskom efikasnošću i održivim rezvojem.

Saznajte kako da uz primenu novih tehnologija i inovativnih modela nastave pomognete učenicima da lakše usvoje znanje i da smisleno koriste tehnologiju za učenje. Na ovom predavanju moći ćete da čujete i kako da delujete u vaspitnom domenu na učenike, odnosno kako da podstaknete razvoj stvaralaštva, inovativnosti, samoinicijative, samopouzdanja, kreativnosti, timskog rada i odgovornosti kod učenika.

Ciljevi ovog predavanja jesu prikazi:

  • primera dobre prakse u primeni projektne nastave,
  • primene novih tehnologija u nastavi,
  • metodičkog okvira oglednog časa,
  • ideja za motivaciju učenika za učenje i rad,
  • planiranja časova za razvoj međupredmetnih kompetencija i
  • razmena iskustava zaposlenih u obrazovanju.

Vaš predavač: Jasna Ristić

Jasna Ristić je diplomirani inženjer elektrotehnike i trenutno je zaposlena na poziciji nastavnika predmetne nastave. Tokom dosadašnje karijere Jasna je učestvovala na brojnim međunarodnim konferencijama i stručnim skupovima.

Pored toga, kao realizator i moderator bila je deo različitih online obuka. Dobitnik je mnogih nagrada, među kojima je i priznanje za prvu nagradu na konkursu „IT projekat godine”.

 

Kako da se prijavite?

Da biste pratili ovo besplatno predavanje, potrebno je da što pre popunite prijavu i obezbedite svoje mesto. Broj slobodnih mesta za praćenje predavanja iz prostorija Instituta ograničen je na 30, a svoje prisustvo možete osigurati popunjavanjem ove prijave.

Prijave se prihvataju do srede, 24. 10. 2018, najkasnije do 15 sati.

PRIJAVITE SE >>

Svi oni koji budu želeli da prate predavanje preko Live streama potrebno je da se prijave putem ovog linka.

Pratite nas preko Live streama

Ukoliko niste u mogućnosti da fizički prisustvujete predavanju, obezbeđen je i besplatan Live stream, za koji se možete prijaviti ovde.

PRIJAVITE SE ZA LIVE STREAM >>

Popunite prijavu i na vreme osigurajte svoje prisustvo na predavanju koje će vam pružiti korisne informacije i znanja za vaš profesionalni napredak.

Napomena: Prisustvo predavanju i praćenje preko Live streama su besplatni. Potvrde o prisustvu i praćenju predavanja izdaju se na zahtev pojedinaca i plaćaju se 500 dinara.

Zahtev za izdavanje potvrde poslati na e-mail: office@institut.edu.rs.

 

Upis za 2017/18. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »