Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

KORPORATIVNA KULTURA – POSLOVNI BONTON

Interna obuka za profesore

Subota 11. mart, u prostorijama TeachingAcademy
na trećem spratu Beograđanke

Bonton predstavlja kodeks ponašanja kojeg bi trebalo svi da se pridržavamo. Pravila bontona uče nas kako da se ophodimo, komuniciramo i gestikuliramo u svakoj situaciji, dok će se ova interna obuka baviti isključivo ponašanjem u poslovnom okruženju. TeachingAcademy organizuje internu obuku pod nazivom „Korporativna kultura – poslovni bonton” za sve profesore Savremene gimnazije, International School Savremene i ITHS-a. Obuka će biti održana u subotu, 11. marta, s početkom od 10 časova, u prostorijama TeachingAcademy, na trećem spratu Beograđanke (ulaz iz Kralja Milana). Prisustvo predavača iz pomenutih škola je obavezno i besplatno.

Znanje i veštine
Znanja koja usvojite kroz praktične vežbe tokom interne obuke olakšaće vam rad i komunikaciju sa kolegama, učenicima i roditeljima. Poznavanjem poslovnog bontona, izbeći ćete brojne neprijatne situacije, steći ćete samopouzdanje i postati efikasniji u obrazovanju učenika i studenata.

Način rada
Tokom obuke učesnici će biti u prilici da, kroz kombinaciju praktičnih vežbi i teorijskog prenošenja znanja, steknu širu sliku o tome koliko lepo ophođenje može da unapredi poslovne odnose. Analizom dobrih i loših primera poslovnog ponašanja, na jednostavan način ćete usvojiti veštine na kojima je fokus ove obuke.

Ciljevi obuke
Interna obuka omogućiće vam da usavršite već postojeće veštine, ali i da steknete nova znanja, pomoću kojih ćete ostvarivati efikasniju saradnju na svim poljima. U prijatnoj atmosferi, magistar psihologije i predavač Ana Mirković predstaviće vam kako tehnike poslovnog bontona mogu unaprediti vašu karijeru.

Šta dobijate?

  • Jednodnevno usavršavanje, 11. mart
  • Sticanje novih veština u prijatnoj atmosferi
  • Tehnike poslovnog ponašanja
  • Odlične komunikacijske sposobnosti
  • Veštine aktivnog slušanja
  • Korišćenje i razumevanje kako verbalne, tako i neverbalne komunikacije
  • Umeće izgradnje kvalitetnih odnosa sa učenicima, roditeljima i saradnicima
  • Profesionalna poznanstva i kontakte

Vaš predavač: Ana Mirković

Ana Mirković je završila master studije psihologije, a svoja znanja u oblasti komunikacije usavršavala je kroz brojne specijalističke kurseve. Tokom karijere radila je na realizaciji mnogih komunikacijskih strategija, kao i advertajzing, PR i digitalnih kampanja. Ana je trenutno angažovana na poziciji direktora za komunikaciju s klijentima u digitalnoj agenciji „Razor” i savetnika za digitalnu komunikaciju u UNICEF Serbia.
Osim toga, Ana je zaposlena kao predavač u obrazovnim ustanovama BusinessAcademy, ITAcademy i Londonskom institutu za liderstvo i menadžment, gde s uspehom polaznicima prenosi svoje veštine efikasne komunikacije.

Potvrdite svoje prisustvo

Da biste prisustovali internoj obuci, potrebno je samo da popunite prijavu u nastavku i potvrdite svoj dolazak. Obezbedite svoje mesto na internoj obuci što pre, steknite brojne korisne veštine i uživajte u svom usavršavanju.

Interna obuka

Korporativna kultura – poslovni bonton

Kad

11. mart 2017. godine

Gde

TeachingAcademy, treći sprat Beograđanke

Predavač

Ana Mirković