Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

 „Koncentracijom i motivacijom do izuzetnosti”

Sledeće predavanje Centra za stručno usavršavanje Instituta za moderno obrazovanje u Beogradu namenjeno stručnom usavršavanju zaposlenih u obrazovanju održaće se u petak, 12. oktobra, od 14:15 do 15:45 časova, na temu „Koncentracijom i motivacijom do izuzetnosti”.

Ovo besplatno predavanje možete pratiti u prostorijama Instituta za moderno obrazovanje, u učionici broj 10 (Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana, Beograđanka, III sprat).

Broj slobodnih mesta za prisustvo ovom predavanju je ograničen, zato požurite i prijavite se putem ovog linka.

Šta vas očekuje?

Na ovom predavanju upoznaćete se sa značajem i načinima za podsticanje i poboljšanje koncentracije i motivacije, kao i načinima i tehnikama za usvajanje znanja o značaju i mogućnostima fokusiranja pažnje i odvajanju bitnog od nebitnog tokom učenja.

Uz to, saznaćete kako da podsticanjem pozitivnih emocija doprinesete boljem i dugotrajnijem pamćenju gradiva. Predavanje će se baviti i istraživanjem novih mogućnosti primene raznih hobija, sa ciljem unapređenja koncentracije i motivacije za usvajanje znanja i ovladavanje raznim veštinama. Takođe, u toku predavanja biće predstavljene dve nove metode: NANI i PAKO.

Upoznajte NANI i PAKO metode učenja

Tvorac NANI metode je mr Nataša Nikolić. Primenom principa NANI metode kod dece i odraslih može se pronaći put razvijanja otkrivenog izuzetnog svojstva prema sreći i uspehu u životu, stvaralaštvu i radu i izraditi strategija razvoja pojedinca. NANI metodu autorka je sprovodila više godina u školi i istraživala efekte njene primene. Dosadašnji rezultati primene pokazali su najbolje rezultate kada je reč o jačanju ličnosti, sigurnosti, samopouzdanja, odlučnosti, sreći, uspešnosti, povećanoj motivisanosti za život, stvaralaštvu, učenju i radu. Ova metoda je posebno važna za usmeravanje otkrivenih, specifičnih, najizuzetnijih osobina svakog deteta prema zdravoj, srećnoj i uspešnoj budućnosti. Primena NANI metode predstavlja i veliku pomoć roditeljima i saradnicima u školi za profesionalnu orijentaciju učenika.

Tvorac PAKO metode je akademik prof dr Pavle Kovačević. PAKO metoda je metoda koja po određenim principima pokazuje kako se mogu prevazići životne poteškoće, a slabosti iskoristiti za uspeh i uzlete. On nudi mogućnosti rešavanja većine problema koji se nađu u čoveku ili porodici, a pripadaju oblasti psihologije, sociologije, emocija, polnosti i sl. Poseban uspeh primenom ovog metoda se postiže kada je u pitanju motivacija za životom, radom i stvaralaštvom, izuzetno je efektivna kao prevantivna mera da do određenih slabosti ne dođe ukoliko postoje genetske ili prirodne predispozicije.

Predavač:

Nataša Nikolić

 „Upoznajte se sa novom metodom pronalaženja izuzetnog svojstva čiji postupci u velikoj meri doprinose jačanju koncentracije i podsticanju motivacije. Uz našu pomoć saznajte kako da, pre svega, sebe, potom i svoje najdraže u porodici, pa i svoje učenike motivišete ne samo za učenje već i za život.” – Nataša Nikolić. 

Magistar u oblasti bilingvizma, autor i realizator velikog broja akreditovanih seminara za stručno usavršavanje nastavnika, tvorac NANI metode za pronalaženje izuzetnog svojstva u svakom detetu, voditelj radionica za decu, omladinu, odrasle i roditelje u Centru za jačanje koncentracije i podsticanje motivacije „Motiv plus”.

Kako da se prijavite?

Da biste pratili ovo besplatno predavanje, potrebno je da što pre popunite prijavu i obezbedite svoje mesto, jer je broj slobodnih mesta za praćenje predavanja iz učionice ograničen na 30.

PRIJAVITE SE >>

Svi oni koji budu želeli da prate predavanje preko Live streama potrebno je da se prijave putem ovog linka.

Popunite prijavu i na vreme osigurajte svoje prisustvo na predavanju koje će vam pružiti korisne informacije i znanja za vaš profesionalni napredak.

NAPOMENA: Prisustvo predavanju i praćenje preko Live streama su besplatni. Potvrde o prisustvu i praćenju predavanja izdaju se na  zahtev pojedinaca i plaćaju se 500 dinara.

Zahtev za izdavanje potvrde poslati na e-mail: office@institut.edu.rs.

Upis za 2017/18. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »