Better education for a better world

Ko može da upiše TeachingAcademy?

Da biste upisali TeachingAcademy, potrebna vam je, pre svega, motivacija i želja za napredovanjem. Ako ste spremni za usavršavanje, bolje zaposlenje, produktivniju nastavu i uspešniju karijeru, onda ste na pravom mestu.

Uslovi upisa

Da biste se prijavili za programe koje nudi TeachingAcademy, potrebno je da posedujete fakultetsku diplomu.TA_testEngleski

Da biste se prijavili za Cambridge program, pored fakultetske diplome potrebno je da vladate engleskim jezikom na nivou B2 CEFR skale.

Ukoliko još uvek niste usavršili znanje engleskog jezika do B2 nivoa, za vas smo obezbedili kurseve koji će vas pripremiti za Cambridge programe. Obrazovni servis OKengleski, koji se takođe nalazi pod okriljem kompanije LINK group, pruža vam mogućnost da besplatno utvrdite svoj nivo znanja engleskog jezika i tako se opredelite za kurs koji najviše odgovara vašim potrebama. Saznajte više>>

Za pojedinačne profesionalne kurseve, seminare i radionice NIJE potrebno znanje engleskog jezika.

Kako da se prijavite?

Sve što treba da uradite je da se prijavite, a savetnik za edukaciju TeachingAcademy će sa vama uskoro kontaktirati.

Uz usavršavanje na TeachingAcademy, imate priliku da potpuno promenite sopstvenu percepciju edukacije i da doprinesete reformisanju zastarelog obrazovnog sistema, a da pritom steknete ugled, posao i primanja kakva zaslužujete. Prijavite se!

Upis za 2017/18. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »