Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

Postanite član Instituta za moderno obrazovanje

Obezbedite godišnje članstvo u Institutu za moderno obrazovanje za 2019. godinu i ostvarite brojne pogodnosti  tokom čitave godine. Članstvo je namenjeno svima koji žele lično da se usavršavaju i unapređuju svoju profesionalnu karijeru.

Predavanje i prostorije Instituta

Vaspitači, učitelji, nastavnici, stručni saradnici i svi ostali koji nastoje da svoju karijeru izgrade u oblasti obrazovanja i vaspitanja sada imaju jedinstvenu priliku da po promotivnoj ceni za samo 3.000 dinara dobiju pristup značajnim benefitima.

Članstvo vam pruža priliku da tokom cele godine aktivno pratite obrazovno-vaspitne trendove i upoznajete se sa najsavremenijim obrazovnim tehnologijama.

Šta dobijate?

Besplatno prisustvo nekom od akreditovanih seminara

Institut tokom svakog meseca organizuje seminare namenjene stručnom usavršavanju nastavnika po akreditovanim programima koje su odobrili Zavod za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja i Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Članstvo vam omogućava da tokom 2019. godine besplatno pohađate neki od akreditovanih seminara koje Institut organizuje.

Pratite objave Instituta i aplicirajte za učešće na seminaru.

Praćenje svih live stream prenosa predavanja, seminara, konferencija i ostalih događaja u organizaciji Instituta za moderno obrazovanje

Institut za moderno obrazovanje tokom 2019. godine održava brojne korisne seminare, predavanja, tribine, konferencije i druge događaje koji su namenjeni zaposlenima u obrazovanju, roditeljima školaraca i svima koji žele da se usavršavaju.

Ove događaje u organizaciji Instituta od sada ćete, uz članstvo, moći da pratite potpuno besplatno preko interneta, putem live stream prenosa u visokoj rezoluciji.

Prisustvo obukama za rad sa IT aplikacijama po izboru

Članstvo vam omogućava da tokom 2019. godine besplatno pohađate neformalne IT obuke koje organizuje Institut za moderno obrazovanje, po svom izboru, i unapredite svoje digitalne kompetencije. Do sada je organizovano nekoliko ovakvih obuka čiji je cilj bio da okupljene upoznaju sa raznim IT obrazovnim aplikacijama.

Učesnici su dobili priliku da nauče kako mogu da obogate svoja predavanja i učine ih zanimljivijim pomoću kreiranja kvizova, testova i radnih listića. U predstojećem periodu planira se organizacija još većeg broja ovakvih obuka i predstavljanje novih softverskih alata.

Besplatan pristup video arhivi održanih događaja u organizaciji IMO”

Članstvo u Institutu donosi vam pristup bogatoj Video arhivi održanih događaja u organizaciji IMO. To znači da ćete tokom cele godine moći da pratite korisna predavanja koje su održane na različite teme i tako usavršavate svoja profesionalna znanja.

Nalog na IMO onlajn-platformi za učenje na daljinu i pristup 24/7 i praćenje onlajn-predavanja Centra za razvoj karijere LINK group tokom 2019.

Ova jedinstvena platforma učiniće vaše usavršavanje pristupačnim, a vreme maksimalno iskorišćenim. Ona uz tradicionalnu nastavu omogućava da osetite i sve benefite onlajn-učenja. Na ovaj način dobijate najbolje od oba pristupa, dobijate jedinstveno iskustvo blended learninga.

Prijavljivanje je jednostavno i vrši se unosom jedinstvenog korisničkog imena i šifre. Nakon toga će vam biti dostupna sva onlajn-predavanja uživo koja zakazuje Centar za razvoj karijere LINK groupa, onlajn-kursevi, video-kursevi, onlajn-testovi, beleške i planeri kojima možete jednostavno organizovati svoj proces usavršavanja, šablon za kreiranje CV-ja, evidencija aktivnosti, uputstvo za korišćenje platforme i tehnička podrška. Platforma ne zahteva instaliranje dodatnih programa. Sve što vam je potrebno za ovo neverovatno iskustvo učenja i razvoja karijere su pristup internetu i odluka da budete deo savremenog obrazovnog procesa.

Test za procenu znanja engleskog jezika na DL platformi IMO

Test za procenu znanja engleskog jezika predstavlja veoma važan korak u vašem usavršavanju. Kroz ovo testiranje dobićete potpunu sliku o tome koliko poznajete engleski jezik, odnosno u kom pravcu bi trebalo da nadogradite svoje znanje do nivoa koji se trenutno traži na tržištu.

Besplatan ECDL kurs po izboru

Izaberite jedan od 5 kurseva u okviru ECDL programa i usavršite svoje poznavanje računarskih veština. Na raspolaganju su vam kursevi koji će vam omogućiti da steknete informatičku pismenost, bez koje je profesionalni napredak nezamisliv.

1. Osnove korišćenje računara
Cilj ovog kursa je da kandidata osposobi da bezbedno koristi internet, zaštiti podatke, lozinke i naloge, razume vrste mreža i načine konekcije. Ovaj kurs je „jezik veštine i sigurnosti pri zaštiti podataka”.

2. Osnove korišćenja interneta
Cilj ovog kursa je da kandidata osposobi da razume termine za korišćenje interneta, kretanje kroz veb-pretrage, kao i elektronske pošte. Uključuje i organizaciju podataka, adresara, bookmarka.

3. Obrada teksta – Word
Kurs je namenjen svima koji žele da steknu veštine koje obuhvataju uređenje paragrafa, kreiranje pasusa, grafičkih objekata, cirkularnih pisama, uređivanje teksta i margina.

4. Tabelarne kalkulacije – Excel
Cilj ovog kursa je da korisnika upozna sa kreiranjem tabelarnih prikaza podataka, izradom baza podataka, radom sa brojevima, proračunima, prihodima, rashodima. Namenjen je svima koji žele da uspešno kreiraju tabele i proračune.

5. Prezentacije – PowerPoint
Cilj ovog kursa je da osposobi kandidata za pravljenje prezentacija i slajdova, ubacivanje šablona, formatiranje teksta, unos slika i upotrebu grafičkih elemenata.

Besplatan video-kurs konferencije „Moderno obrazovanje 2017”

Pogledajte kompletan snimak konferencije „Moderno obrazovanje 2017”, koja je održana u junu 2017. godine. Ovaj video-snimak u formi kursa omogućiće vam da čujete kako korisni programi mogu unaprediti časove i koliko je tehnologija značajna u procesu vaspitanja mladih, koje tehnike možete upotrebiti kako biste se zaštitili od zloupotrebe digitalnih komunikacija i još mnogo toga.

20% popusta za učešće na godišnjoj međunarodnoj konferenciji LIEC

Konferencija LIEC (LINK International Educational Conference) već nekoliko godina se održava na Institutu i okuplja veliki broj zaposlenih u obrazovanju, iz zemlje i inostranstva.

Cilj teme ovogodišnje konferencije „Mesto tehnologije u obrazovanju 2019” jeste da okupljenima približi primenu modernih tehnologija u obrazovanju i predstavi trendove i promene ka novom obrazovnom sistemu budućnosti.

10% popusta za prisustvo na IMO Zimskoj i/ili Letnjoj školi 2019

Uz člansku kartu Instituta ostvarujete popust od 10% na učešće u Zimskoj i/ili Letnjoj školi 2019. godine. Ove škole se sastoje od niza korisnih radionica koje su namenjene svima zaposlenima u obrazovanju od vrtića do fakulteta. Radionice se održavaju u malim grupama i pokrivaju širok spektar tema kroz koje ćete usvojiti praktična znanja za svoj profesionalni napredak.

Poseta prostorijama Instituta i obilazak obrazovnih ustanova u okviru kompanije LINK group

Uz člansku kartu Instituta stičete pravo na grupnu posetu sa svojim učenicima po jednočasovnom programu i obilazak obrazovnih ustanova u okviru kompanije LINK group. Tokom ove posete moći ćete da vidite tehničke uređaje poslednje generacije koji su predstavljeni u specijalno dizajniranom okruženju pametne učionice – Intelligent Classroom. Uz to, svi posetioci će moći i da isprobaju svaki uređaj i saznaju na koji način se on može koristiti u nastavi.

Posetite naše obrazovne ustanove zajedno sa svojim učenicima i upoznajte se sa svim najnovijim tehnologijama koje se mogu efikasno koristiti i u obrazovnom procesu. U grupi od 20 učenika možete obići i obrazovnu ustanovu po želji koja pripada kompaniji LINK group (Savremena osnovna škola, Savremena gimnazija, Srednja škola za informacione tehnologije, International School Savremena).

Članska karta

Registrovanim članovima koji ostvare pravo izdaje se zvanična članska karta i potvrda o članstvu za tekuću kalendarsku godinu 2019.

* Osim pomenutih benefita, članstvo u IMO donosi vam i brojne druge pogodnosti, među kojima su i popusti za razne korisne događaje u organizaciji Instituta.

Unapredite efikasnost svog kolektiva kroz članstvo u Institutu

Institut za moderno obrazovanje omogućava svim obrazovnim ustanovama i kolektivima da uz posebne pogodnosti obezbede svojim zaposlenima korporativno članstvo i priliku za grupnu edukaciju. Kolektivno članstvo će omogućiti pojedincima da postanu uspešniji, ali i doprineti školama i obrazovnim ustanovama da kroz implementiranje modernih tehnologija unaprede obrazovni proces. 

Popusti za korporativno članstvo

Sve informacije u vezi sa posebnim pogodnostima za korporativno članstvo možete dobiti na broj telefona +381 (o)11/40-11-260 ili putem mejla office@institut.edu.rs.

Naš tim će vam pružiti sve potrebne informacije i uputiti vas na dalje korake koji će vam omogućiti da svojim kadrovima pružite usavršavanje koje im je neophodno za postizanje zapaženijih rezultata. Pridružite svoj kolektiv timu uspešnih, koji se konstantno usavršava.

Prijavite se za članstvo i uštedite 12.000 dinara

Popunite ovu prijavu što pre i po promotivnoj akciji za samo 3.000 dinara obezbedite brojne pogodnosti, čija regularna cena iznosi 15.000 dinara.

Godišnje članstvo u Institutu
Za prijave do 31. 7. 2019.* Puna cena Za kolektive
3.000 RSD 15.000 RSD Pozovite

*Snižena cena godišnje članarine su aktuelne samo do kraja tekućeg meseca.

Prijavite se za članstvo u Institutu za moderno obrazovanje 2019. i napredujte u znanju i zvanju! Započnite članstvom usavršavanje koje će vam omogućiti da povećate svoju konkurentnost na tržištu rada i vrlo brzo napravite značajan iskorak u svojoj karijeri.

Upis za 2017/18. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »