Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

07 Oct

Besplatno predavanje „Kako se posvetiti svakom učeniku u odeljenju kad ih ima 25?”

Centar za stručno usavršavanje Instituta za moderno obrazovanje  organizuje predavanje pod nazivom „Kako se posvetiti svakom učeniku u odeljenju kad ih ima 25?”, u sredu, 30. oktobra, od 18:00 do 19:30 časova, u prostorijama Instituta (Masarikova 5, IV sprat Beograđanke, ulaz iz Kralja Milana).

Ovo predavanje namenjeno je svim zaposlenima u obrazovanju koji žele da oplemene nastavni proces.

Šta ćete naučiti na predavanju?

Predavanje će vam na originalan način predstaviti model saradnje između nastavnika i učenika koji doprinosi boljem zapamćivanju gradiva.

Kroz istaknuti primer dobre prakse predavač će fokus staviti i na efikasnost formativnog ocenjivanja, koje prati kontinuiran napredak učenika i oblikuje nastavu prema proklamovanim ishodima i standardima.

Ko je vaš predavač?

Dejan Bošković, magistar hemijskih nauka, samostalni pedagoški savetnik

 

Dejan radi u Osnovnoj školi „Ivo Andrić” u Beogradu kao nastavnik biologije i pomoćnik direktora. Magistrirao je metodiku nastave hemije i biologije na Biološkom fakultetu u Beogradu. Za sebe kaže da, bez obzira na to gde radio, on voli svoj posao. Dejan veruje da je raditi kao nastavnik privilegija jer posao nastavnika daje priliku da čovek bude kreativan i da uvek radi nove stvari, projekte, seminare, kao i da izvrši veliki i pre svega pozitivan uticaj na mnoštvo mladih života i postane njihov važan deo. 

 

Kako da se prijavite?

Fizičko prisustvo na predavanju je besplatno. Obezbeđen je i prenos preko Live streama. Za članove Instituta za moderno obrazovanje prenos je besplatan, dok kolege koje nisu članovi link za prenos mogu obezbediti po ceni od 500 dinara.

Napomena: Fizičko prisustvo na predavanju vam donosi potvrdu sa 3 boda stručnog usavršavanja unutar ustanove. Prenos preko Live streama donosi 2 boda stručnog usavršavanja unutar ustanove. Potvrde Institut izdaje besplatno.

Za više informacija možete nam se obratiti putem telefona: +381 (0)11/40-11-260 ili na imejl-adresu: office@institut.edu.rs