Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

 Besplatna IT obuka za članove Instituta za moderno obrazovanje

U ponedeljak, 25. 3. 2019, Centar za obrazovnu tehnologiju pri Institutu za moderno obrazovanje organizuje za članove Instituta besplatnu edukativnu obuku na temu:  „Quizizz”. Termin održavanja obuke je od 14:30 do 16:00 časova u prostorijama Instituta (Beograđanka, Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana, III sprat, učionica br. 9).

Prisustvo ovoj obuci nudi odličnu priliku članovima IMO da savladaju najsavremeniji onlajn-alat i unaprede primenu informaciono-komunikacionih tehnologija u svojoj praksi.

Ukoliko već niste članovi IMO, da biste obezbedili mesto na ovoj jedinstvenoj obuci, potrebno je da se prijavite za članstvo preko formulara na dnu stranice i tako omogućite sebi dodatne pogodnosti tako što ćete postati deo najinovativnijeg obrazovnog tima stručnjaka.

Naučite da kreirate kvizove i inicijalne testove

Quizziz je onlajn-alat koji je namenjen kreiranju kvizova i inicijalnih testova. Na obuci ćete moći da naučite kako da samostalno kreirate kviz koristeći ovaj alat, ali i kako da ga implementirate u učionicu i time olakšate, oplemenite i ulepšate nastavnički i učenički rad.

Predavač:

MSc Saša Ivakić

Saša je profesor informatike. Osnovne i master studije završio je na Pedagoškom fakultetu, gde je proučavao savremene tehnologije u nastavi i učenju, a posebnu pažnju posvetio je proučavanju aplikativnog softvera u programiranoj nastavi. Doktorand je metodike razredne nastave informatike na Pedagoškom fakultetu, a bavi se i proučavanjem efikasnosti i efektivnosti raznih alata i tehnologija za učenje programiranja kod đaka u razrednoj nastavi. Saša je koordinator Centra za obrazovnu tehnologiju i inovacije u obrazovanju Instituta za moderno obrazovanje, gde radi na implementaciji obrazovne tehnologije u nastavni proces, a pored toga angažovan je i kao profesor informatike i računarstva u Savremenoj gimnaziji.

Kako da se prijavite?

Da biste prisustvovali ovoj obuci, potrebno je da što pre popunite prijavu, navedete broj svoje članske karte  i omogućite sebi besplatno usvajanje novih veština i razvoj digitalnih kompetencija. Broj učesnika obuke je ograničen na 20, pa požurite i prijavite se što pre!

PRIJAVITE SE >>

*Prijave se prihvataju do petka, 22. 3. 2019, najkasnije do 15:00 sati. Zbog velikog interesovanja članova za obuku, molimo vas da nam što pre javite ukoliko odustanete od prijave kako bismo na vreme oslobodili mesto i pripremili vam potvrde o stručnom usavršavanju.

Napomena: Prisustvom na obuci dobijate besplatnu potvrdu sa 2 boda neformalnog stručnog usavršavanja.

Institut za moderno obrazovanje vam ovom prilikom poklanja Priručnik koji nudi korisne savete za sve zaposlene u obrazovanju.


Dodatne pogodnosti za članove

Ukoliko još uvek niste član Instituta, imate priliku da po promotivnoj ceni do 31. 3. 2019. ostvarite članstvo i obezbedite sebi sjajne pogodnosti za unapređenje svoje profesionalne karijere. U narednom periodu za najaktivnije članove biće obezbeđeno besplatno prisusustvo na akreditovanom seminaru „Prevencija prekomerne upotrebe i zavisnosti od savremenih tehnologija”, „Projektno orijentisana nastava” i „Primena onlajn viki alata u nastavi i učenju”, a tokom čitavog perioda trajanja članstva očekuju vas brojne mogućnosti, zato nam se što pre pridružite.

PRIJAVITE SE ZA ČLANSTVO NA INSTITUTU ZA MODERNO OBRAZOVANJE >>

Za više informacija možete nam se obratiti putem telefona: +381 (0)11/40-11-260 ili na imejl: office@institut.edu.rs. 

Upis za 2017/18. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »