Bolje obrazovanje za bolji svet!

Better education for a better world!

Arhiva održanih stručnih skupova i konferencija

Konferencije i  stručni skupovi koji su do sada održani u organizaciji Instituta za moderno obrazovanje okupili su brojne posetioce iz svih oblasti obrazovanja. Edukacija sa ciljem sticanja korisnih znanja za dalji profesionalni napredak postigla je zacrtani rezultat, a u budućnosti se očekuje još ovakvih skupova i konferencija.

„Budućnost počinje u učionici!”

Ovaj besplatni stručni skup okupio je predavače u osnovnim i srednjim školama, nastavnike informatike, direktore i druge zaposlene u obrazovanju. Cilj skupa bio je da prisutnima odgovori na pitanje kako moderne tehnologije menjaju obrazovanje.

Okupljeni su imali priliku da se upoznaju sa najmodernijim tehnologijama, usvoje praktične veštine primenljive u obrazovanju i steknu 3 boda neformalnog stručnog usavršavanja uz sertifikat Centra za stručno usavršavanje.

Primena modernih tehnologija u obrazovanju

Konferencija „Budućnost počinje u učionici!”, koja je održana u subotu, 5. maja, omogućila je prisutnima da usvoje najsavremenija znanja za primenu modernih tehnologija u obrazovanju.

Ova konferencija okupila je veliki broj direktora i stručnih saradnika, kao i predavače iz osnovnih i srednjih škola, među kojima je bilo najviše nastavnika informatike. Pored upoznavanja sa najmodernijim tehnologijama, učesnici konferencije stekli su 4 boda neformalnog stručnog usavršavanja, kao i sertifikat Centra za stručno usavršavanje.

Upis za 2017/18. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »