Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

Upoznajte nove pristupe nastavi matematike

Centar za stručno usavršavanje Instituta za moderno obrazovanje organizuje akreditovani seminar „Singapurska matematika – od problema do rešenja” K2 i P3, broj 278 u Katalogu, koji će se održati u subotu, 26. maja, od 9 do 16h, (Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana, zgrada Beograđanke). Da biste osvojili jednu od 3 besplatne kotizacije za ovaj akreditovani seminar prijavite se ovde

Seminar je namenjen nastavnicima matematike, učiteljima i stručnim saradnicima u nastavi, koji će imati priliku da upoznaju inovativne pristupe u obrazovanju, kao i da steknu zvanično uverenje o osmočasovnom stručnom usavršavanju za zaposlene u prosveti.

Saznajte zašto Singapur pripada grupi zemalja koje imaju najbolje rezultate na PISA testiranju u sve tri oblasti – kako u naučnoj, tako u čitalačkoj i u matematičkoj pismenosti. Više o tome možete pročitati na našem blogu.

Teme koje vas očekuju?

  • Didaktički principi u nastavi matematike,
  • Motivacija učenika za učenje matematike,
  • Šta je singapurska matematika,
  • Modeli singapurske matematike u praksi,
  • Primena matematičkih znanja i grafički prikazi,
  • Organizacija časa po modelu singapurske matematike.

Povećajte efikasnost nastave na časovima matematike

Kroz niz interesantnih tema, učesnici seminara upoznaće nove modele i pristupe nastavi matematike koji se uspešno primenjuju širom sveta. Uz to, seminar će se baviti analizom uzročno-posledične veze između odabranih metoda rada i postignuća učenika, kao i povećanjem motivacije i uspešnosti učenika u rešavanju matematičkih zadataka. Predavači sa višegodišnjim iskustvom i znanjem iz prakse predstaviće okupljenima kvalitetan i inovativan program, koji će ih osposobiti za sistem rada na tekstualnim zadacima u 7 koraka (etape u rešavanju problema).

Predavači

  • mr Aleksandar Seničić, profesor matematike, Gimnazija, Kraljevo,
  • Vjekoslav Petriško, profesor razredne nastave, OŠ „Četvrti kraljevački bataljon“, Kraljevo.

Kako da se prijavite?

Da biste prisustvovali ovom akreditovanom seminaru, potrebno je da što pre popunite prijavu i obezbedite svoje mesto. Broj slobodnih mesta je ograničen na 30, a cena seminara je 2.500,00 RSD. Ukoliko se prijavite do 24. maja, ostvarićete popust po kome svoje prisustvo možete obezbediti za samo 1.800,00 RSD

PRIJAVITE SE >>

Ukoliko imate dodatnih pitanja, možete nam se obratiti putem mejla office@institut.edu.rs ili pozivom na broj +381 11 4011 223.

Upis za 2017/18. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »