Bolje obrazovanje za bolji svet!

A better education for a better world!

Predavanje iz ciklusa „Kako da zavolim ponedeljak?”

Predavanje na temu „3D mape uma”

Centar za stručno usavršavanje Instituta za moderno obrazovanje organizuje deveto po redu predavanje iz ciklusa „Kako da zavolim ponedeljak?”, na temu „3D mape uma”. Predavanje će se održati u četvrtak, 23. maja 2019, od 18:00 do 19:30, u prostorijama Instituta (Beograđanka, Masarikova 5, ulaz iz Kralja Milana, III sprat, Future Hub).

Predavanje je namenjeno svima zaposlenima u obrazovanju koji žele da saznaju kako primenom 3D mapa uma mogu kod učenika da obezbede zapamćivanje složenog nastavnog materijala i razviju kreativnost.

Za predavanje se možete prijaviti OVDE.

3D mape uma kao putokazi za bolje i efikasnije učenje

Kroz ovo predavanje prisutni će imati priliku da se kroz praktične primere upoznaju s prednostima korišćenja mapa uma, koje doprinose efikasnijem usvajanju informacija, razvijanju maštovitosti i domišljatosti. Predavač će istaći primer kreativne pripremne nastave, koja je kroz 3D mapu povezala hemiju, istoriju, geografiju, fiziku i biologiju. Pored toga, fokus predavanja će biti stavljen na primenu mapa uma u radu sa učenicima koji postižu dobre rezultate na takmičenjima, ali i u radu sa učenicima sa slabijim postignućima.

Vaš predavač:

MA Dejan Bošković, magistar hemijskih nauka, samostalni pedagoški savetnik

Dejan radi u Osnovnoj školi „Ivo Andrić” u Beogradu kao nastavnik biologije i pomoćnik direktora. Magistrirao je metodiku nastave hemije i biologije na Biološkom fakultetu u Beogradu. Za sebe kaže da, bez obzira na to gde radio, on voli svoj posao. Dejan veruje da je raditi kao nastavnik privilegija, jer posao nastavnika daje priliku da čovek bude kreativan i da uvek radi nove stvari, projekte, seminare, kao i da izvrši veliki i pre svega pozitivan uticaj na mnoštvo mladih života i postane njihov važan deo. 

 

Kako da se prijavite? 

Za predavanje se možete prijaviti OVDE. 

Šta su noviteti na IMO? 

U skladu sa našom misijom, a sa ciljem da kvalitetno stručno usavršavanje bude dostupno svima vama odlučili smo da vam uz besplatno fizičko prisustvo na predavanjima poklonimo i potvrdu o praćenju predavanja. Prisustvom na predavanju stičete 2 boda neformalnog stručnog usavršavanja.

Ako niste u mogućnosti da fizički prisustvujete predavanju, obezbeđeno je i praćenje putem interneta po ceni od 500 dinara (u cenu ulazi i potvrda o praćenju predavanja)

Prenos preko interneta besplatan je samo za članove Instituta. Pored mnoštva pogodnosti i članovi koji prate predavanja dobijaju potvrdu o praćenju predavanja. Saznajte više o članstvu >>

Za više informacija možete nam se obratiti putem telefona: +381 (0)11/40-11-260 ili na imejl: office@institut.edu.rs. 

 

Upis za 2017/18. godinu je otvoren!

Kliknite na ovaj link da se prijavite »